❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:
Focust25 total circuit body=30 dk

2. Pia Miya:
10 dakika merdeven çıkıp inme + 40 dakika tempolu yürüyüş toplam 50 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 3. Gün programı Max Interval Plyo : 56 dk

Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor :KK43:
Haftaya cuma ve cumartesii iki haftanınkileri açıklıycam ve bir daha böyle bir aksaklık olmuycak :KK43:
Lütfen kusura bakmayın :KK200: Anlayışınız için hepinize teşekkürler :KK68:
Sorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??

Sorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??
Hem haftalık, hem aylık :KK66: Ama Ramazan'dan sonra da devam edicek :KK49: Haftaya genel bir hatırlatma yapıcam 2 haftadır spor yapmayan ama listede olan çok arkadaşımız. Ama ramazandan dolayı onları çıkartmıycam belki oruçluyken spor zor oluyordur bu yüzden :KK31:

Kızlar aramızda azimliler çok :)) benimde acilen süre arttırıcı ek bişeyler yapmam lazım en azından bir yarım saat falan :) yoksam gerilerde kalcam ayy :)) ne yapsam acep :)) önerisi olan ??

Hem haftalık, hem aylık :KK66: Ama Ramazan'dan sonra da devam edicek :KK49: Haftaya genel bir hatırlatma yapıcam 2 haftadır spor yapmayan ama listede olan çok arkadaşımız. Ama ramazandan dolayı onları çıkartmıycam belki oruçluyken spor zor oluyordur bu yüzden :KK31:
Evet Ramazandan dolayı yapamayan çok kişi var , sen listeyi 35 kişi falan demişdin ama en fazla 15,16 kişi falan katıldı sanki canım.. Sonradan gelenlerde olacakdır kesinlikle ama biz Ramzan falan demeden yapıyoruz daha kardayız heheheh :))

Evet Ramazandan dolayı yapamayan çok kişi var , sen listeyi 35 kişi falan demişdin ama en fazla 15,16 kişi falan katıldı sanki canım.. Sonradan gelenlerde olacakdır kesinlikle ama biz Ramzan falan demeden yapıyoruz daha kardayız heheheh :))
Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım :nazar::KK9: Tabii kii daha karlısınıız :KK66: Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorum :KK39:

Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım :nazar::KK9: Tabii kii daha karlısınıız :KK66: Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorum :KK39:
Sağol tatlım bence katılan tüm kozlarımız süperler ya gerçekden :) Sen de evine dönde başla gayrı kuzum ama daha var sanırım 24 ü demişdin heralde , neyse o zamana okul falanda olmaz daha rahat rahat yaparsın :)

Sağol tatlım bence katılan tüm kozlarımız süperler ya gerçekden :) Sen de evine dönde başla gayrı kuzum ama daha var sanırım 24 ü demişdin heralde , neyse o zamana okul falanda olmaz daha rahat rahat yaparsın :)
Evettt herkes harikaaa , fit olma yolunda emin adımlarla ilerliyo herkes :KK49: Ayy evime dönsem neler yapıcam da işte 1 haftam daha var :KK51:

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 3. Gün programı Max Interval Plyo : 56 dk

4.puccakanka:
500ip atlama,,2saat yürüyüş belki daha fazla :-)+ egzersiz programı 30dk herbirini 40kez yaptım :))

Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor :KK43:
Haftaya cuma ve cumartesii iki haftanınkileri açıklıycam ve bir daha böyle bir aksaklık olmuycak :KK43:

Sen kendini düzene koy gel bekliyoruz sıkıntı yok cnm :)

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

4.puccakanka:
500ip atlama,,2saat yürüyüş belki daha fazla :-)+ egzersiz programı 30dk herbirini 40kez yaptım :))

5.Zerosima: 30 dk yürüyüş 10 dk karışık egzersiz : 40 dk

15 Haziran çarşamba
1.Zuzu45ay:

2. Pia Miya:

4.puccakanka:

5.Zerosima: 30 dk yürüyüş 10 dk karışık egzersiz : 40 dk

6. Blackswannina94 : koşu bandında tempolu yürüyüş : 45 dk

kızlar kusura bakmayın dün akşamdan beri internetim yoktu bu saate kaldı bildirim :KK43:

zuzu45ay zuzu45ay canım normal tempoda yürüyüşünü kaçta yapıyorsun? ve maşallah çok güzel spor yapmışsın bugün,azmini tebrik ediyorum:oha:

X