Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor
Haftaya cuma ve cumartesii iki haftanınkileri açıklıycam ve bir daha böyle bir aksaklık olmuycak
Lütfen kusura bakmayın Anlayışınız için hepinize teşekkürler
Hem haftalık, hem aylık Ama Ramazan'dan sonra da devam edicek Haftaya genel bir hatırlatma yapıcam 2 haftadır spor yapmayan ama listede olan çok arkadaşımız. Ama ramazandan dolayı onları çıkartmıycam belki oruçluyken spor zor oluyordur bu yüzdenSorun değil tatlım, yarışma haftalık mı olacakdı, aylık mı ??
Evet Ramazandan dolayı yapamayan çok kişi var , sen listeyi 35 kişi falan demişdin ama en fazla 15,16 kişi falan katıldı sanki canım.. Sonradan gelenlerde olacakdır kesinlikle ama biz Ramzan falan demeden yapıyoruz daha kardayız heheheh :))Hem haftalık, hem aylık Ama Ramazan'dan sonra da devam edicek Haftaya genel bir hatırlatma yapıcam 2 haftadır spor yapmayan ama listede olan çok arkadaşımız. Ama ramazandan dolayı onları çıkartmıycam belki oruçluyken spor zor oluyordur bu yüzden
Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım Tabii kii daha karlısınıız Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorumEvet Ramazandan dolayı yapamayan çok kişi var , sen listeyi 35 kişi falan demişdin ama en fazla 15,16 kişi falan katıldı sanki canım.. Sonradan gelenlerde olacakdır kesinlikle ama biz Ramzan falan demeden yapıyoruz daha kardayız heheheh :))
Sağol tatlım bence katılan tüm kozlarımız süperler ya gerçekden :) Sen de evine dönde başla gayrı kuzum ama daha var sanırım 24 ü demişdin heralde , neyse o zamana okul falanda olmaz daha rahat rahat yaparsın :)Evett maşallah süpersiniiiiz Aslı Ablacım Tabii kii daha karlısınıız Bence de Ramazandan sonra daha çok kişi gelir diye düşünüyorum
Evettt herkes harikaaa , fit olma yolunda emin adımlarla ilerliyo herkes Ayy evime dönsem neler yapıcam da işte 1 haftam daha varSağol tatlım bence katılan tüm kozlarımız süperler ya gerçekden :) Sen de evine dönde başla gayrı kuzum ama daha var sanırım 24 ü demişdin heralde , neyse o zamana okul falanda olmaz daha rahat rahat yaparsın :)
Az kalmış canım az daha sabır senide listede görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum tatlım :*Evettt herkes harikaaa , fit olma yolunda emin adımlarla ilerliyo herkes Ayy evime dönsem neler yapıcam da işte 1 haftam daha var
Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor
Haftaya cuma ve cumartesii iki haftanınkileri açıklıycam ve bir daha böyle bir aksaklık olmuycak
Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor
girin giriin heyecanlıysa ona da başlayayımAraya girmek gibi anlamayın ama . The Flash'ı kesinlikle öneririm
Ya kesinlikle başla. Dün 5 bölüm art arda izlemişim hiç farkında olmadangirin giriin heyecanlıysa ona da başlayayım
tamamdır şimdiki dizim biter bitmez başlıyorumYa kesinlikle başla. Dün 5 bölüm art arda izlemişim hiç farkında olmadan