- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu hafta cok tırt cıktım ya adet gecikmesi beni gerdi iyice yarın sıkı bir spor yapmam lazım
pazartesi doktora gittim negatif cıktı.. test bizi kandırdıNasıl yaniii hamile degilmisin?
Kizzz o test bozukmuymus?
Ben görmüştüm ikinci çizgiyi
pazartesi doktora gittim negatif cıktı.. test bizi kandırdı
Canım bel fıtıgın varsa yürüyüş falan yap tempolu yapmaya çalışırsın oda faydalı, spor yaparken sağlığından olma canım benim dikkat et ya da hareketleri çok kontrollü yapmaya çalış., zorlandığın yerde ya bırak ya da hafif yapmaya çalış ..Ben yine duramadım ve kasığımın ağrıdığı taranftan bu defa belimi incittim sanırım kasılma hissediyorum bel fıtığımda var orta şiddette iki adet
Ay canım öyle yapıyorum zaten zorluk hissettiğim an bırakıyorum belime yük binmesin diye ama anlamadığım sağ kasığımda ağrı olmuştu ve bu akşam belimin sağ tarafından da ağrı girdiCanım bel fıtıgın varsa yürüyüş falan yap tempolu yapmaya çalışırsın oda faydalı, spor yaparken sağlığından olma canım benim dikkat et ya da hareketleri çok kontrollü yapmaya çalış., zorlandığın yerde ya bırak ya da hafif yapmaya çalış ..
Level 3 de oblik çalıştırma hareketleri var sanırım onlar zorladı canım hani şu şınav pozisyonundayken bacağı kollara yaklaştırma hareketi.. Yanlış hatırlamıyorsam o hareketten olmuş olabilir.. Bir daha ki severe yer hateketlerini es geç belli bir süre yapma canım ,, geçmiş olsun aman dikkat et canısı :)Ay canım öyle yapıyorum zaten zorluk hissettiğim an bırakıyorum belime yük binmesin diye ama anlamadığım sağ kasığımda ağrı olmuştu ve bu akşam belimin sağ tarafından da ağrı girdi
Yok ya ondan önce oldu valla o yüzden dediğin gibi o hareketleri üstten üstten geçtim ama yine de şu an sağ taraf fena :))Level 3 de oblik çalıştırma hareketleri var sanırım onlar zorladı canım hani şu şınav pozisyonundayken bacağı kollara yaklaştırma hareketi.. Yanlış hatırlamıyorsam o hareketten olmuş olabilir.. Bir daha ki severe yer hateketlerini es geç belli bir süre yapma canım ,, geçmiş olsun aman dikkat et canısı :)
Sende sağol canım benim :))Yok ya ondan önce oldu valla o yüzden dediğin gibi o hareketleri üstten üstten geçtim ama yine de şu an sağ taraf fena :))
Yine de sağol canım ya çok tatlısın
Geçmiş olsun canım aman dikkat zorlamamak lazım..Ben yine duramadım ve kasığımın ağrıdığı taranftan bu defa belimi incittim sanırım kasılma hissediyorum bel fıtığımda var orta şiddette iki adet