❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

14 haziran salı

1.LoReLaiii : pilates 70dk

2.Zuzu45ay: Koşu bandında interval+sprint interval yürüyüşü 55 dk+30 dk focust25=85 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 2. Gün programı MAX INTERVAL CIRCUIT : 60 dk

4. Pia Miya : yürüyüş 60 dk

5. Blackswannina94 : koşu bandında yürüyüş,45+45 = 90 dk

6.Zerosima: 20 dk yürüyüş 5 dk bisiklet 100 defa merdiven in çık yaptım(16 basamak) :KK70: : 40 dk

canım bir şey sorabilir miyim? interval+sprint interval yürüyüş dediğin nasıl bir yürüyüş oluyor? zuzu45ay zuzu45ay
Canım yeni gördüm sorunu gerçi L LoReLaiii güzel açıklamış onun da dediği gibi 4 veya 3 dk normal tempolu yürüyüş 1 veya 2 dk yüksek tempolu yürüyüş veya koşu şeklinde yapıyorum.. Kalori yakımı daha fazla oluyor ayrıca işin içine eğimi de katarsan daha etkili..Örneğin yürüyüş hızım 3 dk 5-5.5 koşu 2 dk 7-8 şeklinde yapıyorum..Kendine göre ayarlaya bilirsin ama bu şekilde yaparsan daha etkili.Birde yürüyüş sırasında dumball alıyorum elime 1 er kglık postacı yürüyüşü şeklinde yapıyorum böylece kol ve karın içinde daha etkili oluyor..

Eklentiler

• KosuBandiProgramiInterval.png
    KosuBandiProgramiInterval.png
    245,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben haftanın 3 günü interval şeklinde 2 günde eğim ağırlıklı yürüyorum yaklaşık yürüyüşlerim 45-60 dk arası oluyor durumuma göre ayarlıyorum..Eğim de işin içine girince bacak kasları için daha etkili oluyor

14 haziran salı

1.LoReLaiii : pilates 70dk

2.Zuzu45ay: Koşu bandında interval+sprint interval yürüyüşü 55 dk+30 dk focust25=85 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 2. Gün programı MAX INTERVAL CIRCUIT : 60 dk

4. Pia Miya : yürüyüş 60 dk

5. Blackswannina94 : koşu bandında yürüyüş,45+45 = 90 dk

6.Zerosima: 20 dk yürüyüş 5 dk bisiklet 100 defa merdiven in çık yaptım(16 basamak) :KK70: : 40 dk

7.puccakanka: 500ip atlama,45dk yürüyüş..

Çok şükür tam zamanında yaptım bildirimi gerçi 8dk geciktim ama yazana halledene kadar anca oldu.saat,13te sondu bende tam 13te son bildirimi yapıp bildirimi kapadım :-) ben yürüyüşe kaçıyorum şimdi yolum uzun acaba ip atlaya atlaya yürüyesemde yürüyüşle ip atlamayı aynı andamı çıkarsam aradan napsam hahaha :-)

canım süpersin çok güzel yürüyormuşsun,örnek plan için de çok teşekkür ederim bugün ona uygun olarak yapayım.2 gün eğim ağırlıklı yürüyorum dedin ya orada hız arttırma-azalma yapmıyor musun canım?bir de maksimum kaç eğimde yapıyorsun?ben de yaptığım zaman min 40 dakka yaparım,ilk planı uygulayacağım bugün 2 set yapsam sorun olmaz değil mi,ay çok soru sordum:olamaz: zuzu45ay zuzu45ay

Çok şükür tam zamanında yaptım bildirimi gerçi 8dk geciktim ama yazana halledene kadar anca oldu.saat,13te sondu bende tam 13te son bildirimi yapıp bildirimi kapadım :-) ben yürüyüşe kaçıyorum şimdi yolum uzun acaba ip atlaya atlaya yürüyesemde yürüyüşle ip atlamayı aynı andamı çıkarsam aradan napsam hahaha :-)
hahahah aslında mantıklı :KK70:

canım süpersin çok güzel yürüyormuşsun,örnek plan için de çok teşekkür ederim bugün ona uygun olarak yapayım.2 gün eğim ağırlıklı yürüyorum dedin ya orada hız arttırma-azalma yapmıyor musun canım?bir de maksimum kaç eğimde yapıyorsun?ben de yaptığım zaman min 40 dakka yaparım,ilk planı uygulayacağım bugün 2 set yapsam sorun olmaz değil mi,ay çok soru sordum:olamaz: zuzu45ay zuzu45ay
Eğim çalışırken de hız ayarlaması yapıyorum.Örneğin 5 .5km hızda 8 eğim ise 10 eğimde 5 km hızda çalışyorum.Benim koşu bandının eğimi en fazla 10 o günkü yürüyüş şeklime göre mesela 3 dk 10 eğimde 5 km hız 2 dk eğimsiz 6.5-7 de koşu veya tempolu yürüyüş yapıyorum.Kendine göre ayarlayabilirsin tatlım ilk başta yavaşdan başla fazla zorlama kendini:KK24:Bide örnek tabloyuda yapabilirsin 2 defa bence orta interval diye geçiyor program fazla zorlamadan kendini yap bence canım kolay gele:KK24::halay:

fitblack fitblack Canım birde şöye bir programım var 0-5 dk 4km yürüme sonra 5-9 dk 5.5 yürüme eğim 10 sonra 9-10 dk 7 hız koşu eğim 0 bu şekilde 45 dk yapıyorum son 5 dk eğim 0 düz yürüme hız 4 şeklinde uyguluyorum.. bu arada koşu bandında 1-1.5 eğim düz yol da yüürüme gibi oluyormuş öyle okudum bi spor sitesinde..

fitblack fitblack Canım birde şöye bir programım var 0-5 dk 4km yürüme sonra 5-9 dk 5.5 yürüme eğim 10 sonra 9-10 dk 7 hız koşu eğim 0 bu şekilde 45 dk yapıyorum son 5 dk eğim 0 düz yürüme hız 4 şeklinde uyguluyorum.. bu arada koşu bandında 1-1.5 eğim düz yol da yüürüme gibi oluyormuş öyle okudum bi spor sitesinde..
canım çok teşekkür ederim bilgiler için,ben de kendime göre bir plan oluşturayım.aldık bu koşu bandını bir işe yarasın:-)
zamanla hızı arttırırım ben de,yalnız ben tempolu yürürken yabancı dizi izliyordum şimdi 1dk onu ayarla 4dk başka hızı ayarla diziye konsantre olamayacağım :KK70: neyse önemli olan o yağların gitmesi:KK22:

canım çok teşekkür ederim bilgiler için,ben de kendime göre bir plan oluşturayım.aldık bu koşu bandını bir işe yarasın:-)
zamanla hızı arttırırım ben de,yalnız ben tempolu yürürken yabancı dizi izliyordum şimdi 1dk onu ayarla 4dk başka hızı ayarla diziye konsantre olamayacağım :KK70: neyse önemli olan o yağların gitmesi:KK22:
Canım bende öyle yapıyorum bayağı bi dizi bitirdim :confused:Bazen müziklede çalışıyorum güzel yabancı müzikler var onlra eşliğinde de güzel oluyor:KK24:

hahaha boş boş duvara bakılarak yapılmıyor ki cidden,heyecanlı giden yabancı dizi önerilerini bekliyorum öyleyse:-)
Zevkler uyar mı bilmem ama benim seyrettiğim diziler The Walking Dead, Game of Thrones, Bates Motel, Falling skies, dexter, Wayward pines, 11.22.63 (JFK), Sherlock Holmes, Fringe, The X Files, Prison Break aklımda kalanlar :KK3:

Zevkler uyar mı bilmem ama benim seyrettiğim diziler The Walking Dead, Game of Thrones, Bates Motel, Falling skies, dexter, Wayward pines, 11.22.63 (JFK), Sherlock Holmes, Fringe, The X Files, Prison Break aklımda kalanlar :KK3:
evet uyuyor zevklerimiz,prison break izliyorum ben de şu an :KK54: breaking bad gibidir dedim ama pek umduğumu bulamadım olsun yine de güzel.bu arada izlemediysen şiddetle öneriyorum,seveceğin bir tarzda anladığım kadarıyla:KK5:

Arkadaşlar kusura bakmayın sonuç listelerini henüz hazırlayamadım ama internetim sıkıntılı olduğu için ve telefondan zor oluyor :KK43:
Haftaya cuma ve cumartesii iki haftanınkileri açıklıycam ve bir daha böyle bir aksaklık olmuycak :KK43:
Lütfen kusura bakmayın :KK200: Anlayışınız için hepinize teşekkürler :KK68:

X