❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

13 haziran pazartesi:
1.Zuzu45ay:
45 dk leslie +mekik-plank-legraise-squat+30 dk focust25 (cardio)+45dk koşu
bandında yürüyüş=125 dk

2.katre-i dem:
45 dk yuruyus

3. OlivenOil :
Insanity 2. Ay 2. Hafta 1. Gün programı Max Cardio Conditioning : 60 dk

4. Pia Miya:
1 saat yürüyüş

5.LoReLaiii :40 dk yürüyüş

6.jan-da: 40 dk yürüyüş

7.Blackswannina94 : 50 dk yürüyüş

8.puccakanka: 30dk yürüyüş-20dk aralıksız deli gibi dans :)) -500 ip atlama

9.Zerosima: 25 dk yürüyüş 5 dk squat 5 dk plates topu ile zıplama :35 dk

14 haziran salı

1.LoReLaiii : pilates 70dk

2.Zuzu45ay: Koşu bandında interval+sprint interval yürüyüşü 55 dk+30 dk focust25=85 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 2. Gün programı MAX INTERVAL CIRCUIT : 60 dk

14 haziran salı

2.Zuzu45ay: Koşu bandında interval+sprint interval yürüyüşü 55 dk+30 dk focust25=85 dk

3. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 2. Hafta 2. Gün programı MAX INTERVAL CIRCUIT : 60 dk

4. Pia Miya : yürüyüş 60 dk

14 haziran salı

4. Pia Miya : yürüyüş 60 dk

5. Blackswannina94 : koşu bandında yürüyüş,45+45 = 90 dk

fitblack canım bana sormamışsın ama ben de yeni baya araştırdığım için dayanamadım :)
yoğunluğu arttırıp azalttığımızda vücut daha fazla yag yakıo ve metabolizma spordan sonra da çalışmaya devam edio diyorlar.yani yürüyüş yaparken mesela belli bi süre hızlı,sonra yavaş,hızlı ,yavaş şeklinde yürürsen tek tempoda yürümekten daha fazla yag yakıosun.ben mesela kendi limitime göre 4dk yürüyüp,1 dk koşuorum 5 set fln haftada 2 veya 3 defa yapıorum yeni başladım.hiit de aynı mantık yanılmıosam. tabi internetten araştırdıklarım bunlar.bilen arkadaslar varsa ben de aydınlanırım

ay süpersin canım ya tamam o zaman artık ben de böyle yapayım,yalnız ben koşamıyorum kilom şu an fazla(80'lerdeyim) hızlı yürüyüp yavaş yürürüm o halde.4+1 dk gibi mi yapayım ben de,tavsiyen var mı? hiç bilgili değilim bu konuda

cnm bu videoda mantığı anlatıyor eğer koşamıyorsan yürüyerek yap dediğin gibi,1dk 1dk dio ama kondisyonu arttırıncaya kadar 4dk orta tempo,1 dk hızlı tempo yürüyebilirsin önemli olan nabzı yükseltip düşürmek dio zaten ama sakın kendini zorlama olur mu :) bide ben de netten araştırdım seni yanıltmak istemem

canım çok teşekkür ederim,izledim çok faydalı oldu.yok hiç zorlar mıyım zaten hızlı maksimum 5'te yavaş da 3'te falan ancak yürürüm herhalde

eğim olayını açıkçası bilmiorum ama nabzını extra yükseltir die bi çıkarım yapabilirim,o da iyi olabilir
sen yinede bir bilene sor :) emin olamassan hızlı yavas olayı da yetecektir.genelde koşu üzerinden anlatmışlar ama yürüyüşle de faydası var okumuştum

Evet canım TABATA ve HIIT tarzı spor çalışmaların ardından da kalori harcamaya devam ediyoruz gerçekden.. Insanıty çalışmalarıda Hııt tarzı çalışmalar ve sporumda harcadığım kalori mesela 300 ise 2 - 2,5 saat sonra bile kalori harcamam devam ediyor ve 600 kalorilere bile çıkabiliyor .. Kesinlikle faydalı çalışma stili ama başlarda kontrollü gitmek lazım , kalbinden sorunu olanlar kesinlikle denemesin zaten genede yazalım ..

çok haklısın cnm dikkat etmek lazım,ben onu es geçmişim kalp veya nefes darlığı vs. sıkıntısı olanlar için nabzı yükseltmek riskli

Çok sağ ol canım artık böyle deneyeceğim,kalbimde sorun yok neyse ki :) sadece çok hareketsizdim sporun s'sini bile bilmem hala alışmaya çalışıyorum

ouuv bayağı kalori yaktırıyormuş.yine terim sıkıntım var,tabata ve hiit tarzı nasıl oluyor? aynı sistem mi?

fitblack buarada ısınmayla başlayıp bitirmek tavsiye ediliyor.koşu bandında çalışıosan 10 dk yürüyüp sonra başlayabilirsin en son yine 10dk olmasa bile 5dk yürüyerek bitirebilirsin
evet onu öğrendim neyseki, çat diye başlayıp çat diye bırakıyordum deli gibi şimdi hep ısınıp,soğuyup öyle bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…