saglam çıkarmışsın merak etme :)Teşşekür ederim pazar gününün acısını çıkarayım dedim
ilk sayfada boy kilo ve ölçüler var cnm onları alıp,hergün yaptıgımız sporu süresiyle yazıoruz.kurallar da yanılmıosam ilk sayfadaydı :)Merhaba bende katılmak istiyorum neler yapmam gerekiyo bana yardimci olurmsuunuzz:)
Tamamdır teşekkür ederim yeni kayit oldum kusura bakmayın pek bi bilgim yok :)ilk sayfada boy kilo ve ölçüler var cnm onları alıp,hergün yaptıgımız sporu süresiyle yazıoruz.kurallar da yanılmıosam ilk sayfadaydı :)
ne demek ben de yeni sayılırım,bildiğimiz bişeyse yardımcı oluruz :)Tamamdır teşekkür ederim yeni kayit oldum kusura bakmayın pek bi bilgim yok :)
Evet bazen zorlanıyor insan ama herşey başlayana kadar başlayınca spora devamı geliyorsaglam çıkarmışsın merak etme :)
ben gecen hafta aralıksız yapmıştım,daha eve yeni geldim yapsam mı yapmasam mı kararsızım baya bi yürüdüm ama pilatesi gözüm kesmio
Evet bazen zorlanıyor insan ama herşey başlayana kadar başlayınca spora devamı geliyorAma benim de es verdiğim zamanlar oluyor hafta içi ..En azından devamını getiriyoruz düzenli spor yapan hanımlarız
Teşekkür ederim tatlım tutamadım valla kendimi bari yürüyüş yapayım dedimGeçmiş olsun canım
Cok uzuldum gecmis olsun canim. Evet hakikaten Allah beterinden saklasin canim.Bende merdivene carpip ayak parmagimi bir kac yerden kirmistim 2 ay ozel ayakkabiyla cok hareket etmeden gecirince sonrasinda iylesince sagligi yurumenin ne kadar buyuk nimet oldugunu daha iy anlamistim. Allah acil sifa versin insallah.
Çook geçmiş olsun Allah bool şifalar versin inşallah
Çok geçmiş olsun...
Cnm çok geçmiş olsunALLAH şifalar versin..
pearlweed geçmiş olsun canım...
Canım birden fazla yüklenince yemeklere olabilir dikkatli ol tatlım .. Ben haftada bir gün dinleniyorum 6 gün spor canım :)Ben iki gündür spor yapamadım midem çok kötü oldu iki gün iftarda yemek yedikten sonra mide fesadı geçiriyorum sandım birden mideyi doldurunca böyle oldu bayılacak gibi oldum annemler spor yapmama izin vermediler. Ama bugün başlayacağım tekrar. Sen kaç gün dinleniyorsun canım?