❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Bugün liste az , çogunluk dinlenme gününde demek ki :)

Ben iki gündür spor yapamadım midem çok kötü oldu iki gün iftarda yemek yedikten sonra mide fesadı geçiriyorum sandım birden mideyi doldurunca böyle oldu bayılacak gibi oldum annemler spor yapmama izin vermediler. Ama bugün başlayacağım tekrar. Sen kaç gün dinleniyorsun canım?

Geçmiş olsun cnm

12 haziran 2016 pazar

1.LoReLaiii : pilates 70 dk

2.Blackswannina94 : koşu bandında tempolu yürüyüş: 45 dk

3. AKovser - Yürüyüş : 60 dk

4.puccakanka: 30dk dans,30dk egzersiz=toplam:60dk

5.Zerosima: 15 dk plates topu ile zıplama 10 dk koşu 5 dk twister : 30 dk (genel olarakta hareketli bir gündü)

Merhaba kızlar son zamanlarda hayatım da bi takım olumsuzluğun yaratmış olduğu stresle kasık ağrısı çekiyorum bu yüzden spor yapamadığım içinde bildirim de yapamıyorum çok şiddetli bir ağrı değil ama spor yapmamı engellemeye yetiyor o yüzden sanırım bir iki gün daha bildirim yapamayacağım.

ben bugun gidemedim sporaa hamilemiyim diye test yaptırdım hastanede cıkmadı yuzde seksen sevindim yuzde 20 burkuldu icim yarından itibaren spora devam

Çook geçmiş olsun canıım Dikkat et kendine çook

Geçmiş olsun canım

ben bugun gidemedim sporaa hamilemiyim diye test yaptırdım hastanede cıkmadı yuzde seksen sevindim yuzde 20 burkuldu icim yarından itibaren spora devam
Bebiiiş mii istiyorsuun canım Her şey gönlüne göre olsun Yarın devam edersin

Olsun canım ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman başlarsın gerçekten dediğim gibi insan çok bitkin oluyor bir de üstüne jillian yapınca hepten tükeniyorsun. Yaş kaçtı bu arada ?
17 yaşına giricem canım sen Jıllıana başlıycaktım canım ama şuan halamda kalıyorum ve internetim sıkıntılı

Merhaba bende katılmak istiyorum neler yapmam gerekiyo bana yardimci olurmsuunuzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…