❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

11 haziran 2016 cumartesi

1. annaperenna
:focus t25 - speed 1.0 soğuma ve esnemelerle beraber 30 dk.

2.LoReLaiii : pilates 50dk

3.Zuzu45ay: Koşu bandında tempolu yürüyüş 60 dk+mekik+squat+plank+legraise toplam 5 dk=65 dk

4.OlivenOil : Insanity 2. Ay 1. Hafta 6 gün programı Max ınterval Plyo : 60 dk

5.zaman35 : 60 dk tempolu yürüyüş

6.blackswannina94 : koşu bandında yürüyüş : 45 dk

7.Pia Miya: mezdeke - dans 30 dk egzersiz ve ip atlama 20 dk toplam: 50 dk

8. AKovser: 90 dk yürüyüş, 10 dk egzersiz : 100 dk

9.Puccakanka: 150ip atlama,,30dk yürüyüş,30dk dans..7dk egzersiz

10) ayca_ayca : kol egzersizleri + karın egzersizleri + bacak egzersizleri + 110 squat : 60 dakika

11.Zerosima : 45 dk değişik egzersizler ( mekik,ic bacak eritme,hoplama,ziplama,squat vs) 20 dk yürüyüş: 65 dk

Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz

Çok Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım ağrın var mı ? Spor yapma sakın iyileşince aramıza katılırsın tabii ramazandan sonra hala devam ediyor olursak :)))

Çok geçmiş olsun canım ağrın var mı ? Spor yapma sakın iyileşince aramıza katılırsın tabii ramazandan sonra hala devam ediyor olursak :)))

evet canım ya çok ağrı yapıyor sanki kemik batıyormuş gibi o yüzden hep yatıyorum bir de ramazana denk geldi aksi gibi artık bakalım duruma göre canım devam ederseniz katılırım ucundan bir yerden yakalayabilirsem

cok geçmiş olsun,biz burdayız iyileş de gel :)

Çokkkk Çokkkk geçmiş olsun..
Şükür daha kötü olmamış beterinden korusun Rabbim...
İyileşmene bakk gelirsin canım yine.

Cok uzuldum gecmis olsun canim. Evet hakikaten Allah beterinden saklasin canim.Bende merdivene carpip ayak parmagimi bir kac yerden kirmistim 2 ay ozel ayakkabiyla cok hareket etmeden gecirince sonrasinda iylesince sagligi yurumenin ne kadar buyuk nimet oldugunu daha iy anlamistim. Allah acil sifa versin insallah.

12 haziran 2016 pazar

1.LoReLaiii : pilates 70 dk

2.Blackswannina94 : koşu bandında tempolu yürüyüş: 45 dk

Çook geçmiş olsun Allah bool şifalar versin inşallah

2 haziran 2016 pazar

3. AKovser - Yürüyüş : 60 dk

Çok geçmiş olsun...

2 haziran 2016 pazar

3. AKovser - Yürüyüş : 60 dk

4.puccakanka: 30dk dans,30dk egzersiz=toplam:60dk

Cnm çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin..

pearlweed geçmiş olsun canım..
Bugün yani dün benim dinlenme günümdü gerçi 10 tane barfiks çekdim iki set şeklinde ama süre olarak pek ehemmiyeti yok yazmaya değmez ama 10 tane deyip geçmeyin Barfiks çekmek gerçekden zorlayıcı kızlar ve çok zor yapmak.. Kol sırt karın bacak tüm kaslara acayip faydalı ve giderek kollarım güçleniyor eskiye göre daha bir iyi çekiyorum ama hala zıplamadan havaya çekemiyorum kendimi , yukarda kalış sürem uzadı ve inerken pat diye değil yavaş yavaş kendimi indirebiliyorum :) ilerleme var yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…