Çok Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Çok Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım ağrın var mı ? Spor yapma sakın iyileşince aramıza katılırsın tabii ramazandan sonra hala devam ediyor olursak :)))
cok geçmiş olsun,biz burdayız iyileş de gel :)evet canım ya çok ağrı yapıyor sanki kemik batıyormuş gibi o yüzden hep yatıyorum bir de ramazana denk geldi aksi gibi artık bakalım duruma göre canım devam ederseniz katılırım ucundan bir yerden yakalayabilirsem
Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
cok geçmiş olsun,biz burdayız iyileş de gel :)
Çokkkk Çokkkk geçmiş olsun..
Şükür daha kötü olmamış beterinden korusun Rabbim...
İyileşmene bakk gelirsin canım yine.
Cok uzuldum gecmis olsun canim. Evet hakikaten Allah beterinden saklasin canim.Bende merdivene carpip ayak parmagimi bir kac yerden kirmistim 2 ay ozel ayakkabiyla cok hareket etmeden gecirince sonrasinda iylesince sagligi yurumenin ne kadar buyuk nimet oldugunu daha iy anlamistim. Allah acil sifa versin insallah.Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Çook geçmiş olsun Allah bool şifalar versin inşallahKızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Cnm çok geçmiş olsunKızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Bende geldim hala alım var mı