Bu arada veremezsem diye korkuyorum dedin de sen doğum sonrası böyle devam etsen hiç kilo kalmaz hatta sıkı vücutla hamile kalanlar yemeyi anartmayınca çok kilo da almıyorsporla istedigin sekle girer ama baslamanı tavsiye ederim evde yapılanda iyi ama agırlıksız yapılan sporda pek etki goremiyor insan..bende su ara hamilelik suphesiyleyim de:) hemen test yapıyım diyorum spora gidiyorum sakıncası varsa ona gore davranıcam:) en cokda kilodan korkuyorum normalde kilo alamıyorum ama hamilelikte alırda veremezsem diye dusunuyorum
Bende o ağırlıkları almayı düşündüm ama kendime bahane üretmek istemiyorum evde var işte ne gerek var salona dememek için almıyorumilk olucak evet bugun yapmayı dusunuyorum bakalım artık hayırlısı:)
spora baslamazsan evde yapıcaksan da bilek agırlıkları var onlardan al bacaklarını calıstırırken kullanırsın gercekten faydası dokunuyor bak..
Kızlar kusura bakmayın lütfen bi 10 güncük beni idare edin katılımım biraz böyle olucakÇünkü annemler yurt dışına çıktı ben halamlardayjm internetim sadece telefonda var bu yüzden canım
Hadi inşallah canım bana arkadaş olsuyabenzemek bahsetmiş olduğun hareketelere dün başlayamadım ama bugün başladım İnşallah devamını getiricem yola devam
11 haziran 2016 cumartesi
1. annaperenna :focus t25 - speed 1.0 soğuma ve esnemelerle beraber 30 dk.
2.LoReLaiii : pilates 50dk
3.Zuzu45ay: Koşu bandında tempolu yürüyüş 60 dk+mekik+squat+plank+legraise toplam 5 dk=65 dk
Canım Max30 un temposu gerçekden çok yüksek .. Orada basit yapan kişi de var onada uyulanilir ama insan yapmışken tam yapmak istiyor o konuda da yapanlar haklı.. Ben focus hiç yapmadım ama oda Schaun T nin ilk programlarından ve etkilidir kesinlikle canım .. Zorlanmıyorsan devam etmen tavsiye ederim .. Zorlanmamakdan kasıt yani sakatlanmamak canım yoksa insan yoga yaparken bile zorlanıyor :)
Hımmmmm pekiiiiiiiiiiKızlar benim yarın dinlenme günüm :)
Yarın rahatım ohh ohh :))
Evet haklısın ama bende işte olmuşken tam olsun istiyorum bide zorladım galiba dizimi..Daha hafiften başlayım dedim focust25 daha kolay insanity e göre zaten sevdim Schaun çalışma şeklini devsmını getiririmCanım Max30 un temposu gerçekden çok yüksek .. Orada basit yapan kişi de var onada uyulanilir ama insan yapmışken tam yapmak istiyor o konuda da yapanlar haklı.. Ben focus hiç yapmadım ama oda Schaun T nin ilk programlarından ve etkilidir kesinlikle canım .. Zorlanmıyorsan devam etmen tavsiye ederim .. Zorlanmamakdan kasıt yani sakatlanmamak canım yoksa insan yoga yaparken bile zorlanıyor :)