Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün liste az , çogunluk dinlenme gününde demek ki :)
Kızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Bende geldim hala alım var mı
Sağol canimkoza16 takip ediyor ama sanmıyorum yok desin canım, gel katıl tatlım :)
hb tatlimHoşgeldin cnm :)
Çook geçmiş olsun canıım Dikkat et kendine çookKızlar dün akşam iftardan sonra çok kötü merdivenlerden düştüm, bel kemiğim çatlamış. Doktorum bir iki ay spor vs. yasakladı zaten oturamıyorum bile. Beni listeye dahil etmeyin, belki iyileşince tekrar katılırım... Herkese başarılar inşallah istediğiniz vücutlara kavuşursunuz
Hoşgeldiin canımBende geldim hala alım var mı
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar son zamanlarda hayatım da bi takım olumsuzluğun yaratmış olduğu stresle kasık ağrısı çekiyorum bu yüzden spor yapamadığım içinde bildirim de yapamıyorum çok şiddetli bir ağrı değil ama spor yapmamı engellemeye yetiyor o yüzden sanırım bir iki gün daha bildirim yapamayacağım.
Bebiiiş mii istiyorsuun canım Her şey gönlüne göre olsun Yarın devam edersinben bugun gidemedim sporaa hamilemiyim diye test yaptırdım hastanede cıkmadı yuzde seksen sevindim yuzde 20 burkuldu icim yarından itibaren spora devam
17 yaşına giricem canım sen Jıllıana başlıycaktım canım ama şuan halamda kalıyorum ve internetim sıkıntılıOlsun canım ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman başlarsın gerçekten dediğim gibi insan çok bitkin oluyor bir de üstüne jillian yapınca hepten tükeniyorsun. Yaş kaçtı bu arada ?
24 ünden sooonra bomba gibi geliyorumHehe gözüm üstünde madem sen açtın bu topiki seni de listelerde görmek isteriz yani
yok canım aslında daha istemiyorduk ama adet gecikince dedim acaba birseylermi oldu:)) ama yokmus zamanı gelince artık insallahBebiiiş mii istiyorsuun canım Her şey gönlüne göre olsun Yarın devam edersin
masallah :) hepsi de dolu dolu13 haziran pazartesi:
1.Zuzu45ay:45 dk leslie +mekik-plank-legraise-squat+30 dk focust25 (cardio)+45dk koşu bandında yürüyüş=125 dk
Teşşekür ederim pazar gününün acısını çıkarayım dedimmasallah :) hepsi de dolu dolu