Senin sorunu görmeden aynı soruyu sormuşum bence de bizi aydınlatmalıWynonna canım bu çalışmaları sanırım bir spor salonunda yapıyorsun, ve görüyorum ki epey ağır ağırlıklarla yapıyorsun .. Kilon kaç kas yoğunluğun için mi yapıyorsun çalışmaları kısaca bahseder misin canım ??
Evet bencede tatlım :)) çok farklı teknikler , merak ediyorum bende açıkcası :)Senin sorunu görmeden aynı soruyu sormuşum bence de bizi aydınlatmalı
Kızlar kusura bakmayın lütfen bi 10 güncük beni idare edin katılımım biraz böyle olucakGünaydın kızlarkoza16 nerelerdesin cnm göremiyoruz
Tesekkur ederimBu aradaWynonna yaptığın sporu en ince ayrıntısına kadar yazıyorsun da kıskanıyoruz valla tam teçizatlı çalışıyorsun sporcu filan olabilirmisin acaba özellikle senin bildirimlerini takip ediyorum bravo çok başarılı
Aslında ben ikinci kezdir soruyorum ama cevap vermemeyi tercih ediyorEvet bencede tatlım :)) çok farklı teknikler , merak ediyorum bende açıkcası :)
Aaa kız iyi insanmısın nesin bak senden söz ediyordum üstüne geldinTesekkur ederim5-6 ay oldu fitnessa baslayali oncesinde evde yapardim bikac sene gecsin sporcuyum diyebilcem hatta egitmen bile olmayi dusunuyorum bakalim ilerde artik
Canım peki 5 ayda ne kadar faydasını gördün şekillenebilmene yetti mi bende ramazandan sonra salona başlamak istiyorum bize bir kaç tiyo ver sen artık tecrübelisinTesekkur ederim5-6 ay oldu fitnessa baslayali oncesinde evde yapardim bikac sene gecsin sporcuyum diyebilcem hatta egitmen bile olmayi dusunuyorum bakalim ilerde artik
Yetti tabii zaten ilk haftalarda anliyorsun degisikligi mesela kollarim kaslandi omuzlarim ayni sekilde belirginlesti zaten sirtim 2 cm kdr genisledi..bacak kaslarim ortaya cikmaya basladi basen sekillendi topladi daha kalkik hale geldi..faydasi cok canim ama duzenli gidiceksin ve cok tatli yemiycen ekmek yemiycen yatmadan once hele hic yememelisin kas yapimini engelliyor spordan sonra protein alman sart birazda kendini zorliycaksin sporda mesela biri var benle ayni baslayan ben basen makinesinde 75 kilo kaldirabilirken o 25 kiloda oyle olursa gelisme olmuyor maalesefCanım peki 5 ayda ne kadar faydasını gördün şekillenebilmene yetti mi bende ramazandan sonra salona başlamak istiyorum bize bir kaç tiyo ver sen artık tecrübelisin
Hey maşşallah pehlivanYetti tabii zaten ilk haftalarda anliyorsun degisikligi mesela kollarim kaslandi omuzlarim ayni sekilde belirginlesti zaten sirtim 2 cm kdr genisledi..bacak kaslarim ortaya cikmaya basladi basen sekillendi topladi daha kalkik hale geldi..faydasi cok canim ama duzenli gidiceksin ve cok tatli yemiycen ekmek yemiycen yatmadan once hele hic yememelisin kas yapimini engelliyor spordan sonra protein alman sart birazda kendini zorliycaksin sporda mesela biri var benle ayni baslayan ben basen makinesinde 75 kilo kaldirabilirken o 25 kiloda oyle olursa gelisme olmuyor maalesef
Illa cikolata yiycem dersende bitter olani ye seker orani azHey maşşallah pehlivan
Tatlı her kadında olduğu gibi malesef bende de zayıf nokta ama yinede kendimi dizginliyorum ramazanda spor eşliğinde yememde de bir takım değişiklik yaptım protein ağırlıklı besleniyorum ekmek yememeye maksimum gayret ediyorum biraz evde adapte olduktan sonra başlarım inşallah
Aslında doğum öncesi kilom dan çok fazla değilim 6-7. Kilo fazlam var ama şöyle bir durum var ben o zaman ki halimi de pek beğenmiyordum sıkı bir vücuda sahip olmadım hiç oyüzden hayalimdeki vücutla aramda kaç kilo var inan bilmiyorumIlla cikolata yiycem dersende bitter olani ye seker orani azspora basladiktan sonrada egerki gercekten benim amacim var diye dusunursen birakmazsin faydasi cok sporun kac kilo fazlan var
zaten spora baslasan sıkılasıcagın icin kilon tartıda fazla gozuksede goruntude olmıycak:) fazlada degilmis kilon kolay girersin istedigin forma.. hamileyken kac kilo aldın pekiAslında doğum öncesi kilom dan çok fazla değilim 6-7. Kilo fazlam var ama şöyle bir durum var ben o zaman ki halimi de pek beğenmiyordum sıkı bir vücuda sahip olmadım hiç oyüzden hayalimdeki vücutla aramda kaç kilo var inan bilmiyorum
İşte ben tartıdaki fazlalıklardan değil vücudumun orantısız oluşundan rahatsızım sıkı bir vücudu görsem ağırlığı çok da dert olmaz.zaten spora baslasan sıkılasıcagın icin kilon tartıda fazla gozuksede goruntude olmıycak:) fazlada degilmis kilon kolay girersin istedigin forma.. hamileyken kac kilo aldın peki
sporla istedigin sekle girer ama baslamanı tavsiye ederim evde yapılanda iyi ama agırlıksız yapılan sporda pek etki goremiyor insan..bende su ara hamilelik suphesiyleyim de:) hemen test yapıyım diyorum spora gidiyorum sakıncası varsa ona gore davranıcam:) en cokda kilodan korkuyorum normalde kilo alamıyorum ama hamilelikte alırda veremezsem diye dusunuyorumİşte ben tartıdaki fazlalıklardan değil vücudumun orantısız oluşundan rahatsızım sıkı bir vücudu görsem ağırlığı çok da dert olmaz.
Hamileliklerimde hep 15 kilo aldım
Hayırlısı olsun canımsporla istedigin sekle girer ama baslamanı tavsiye ederim evde yapılanda iyi ama agırlıksız yapılan sporda pek etki goremiyor insan..bende su ara hamilelik suphesiyleyim de:) hemen test yapıyım diyorum spora gidiyorum sakıncası varsa ona gore davranıcam:) en cokda kilodan korkuyorum normalde kilo alamıyorum ama hamilelikte alırda veremezsem diye dusunuyorum
Hayırlısı olsun canım
ilk hamilelik mi olacak zararı olur mu bilemem spor iyi gelir hamilelikte de ama ağırlık çalışmak nasıl olur bilemedim bence gecikme hemen test yap ve uzmanına danış bu konuyu.
Bende öyle düşünüyorum evde kilo verebilir insan ama şekle girmek zor