Dahlia_ ben bir haftadır günde 30 squat yapıorum arttırcam yavaş yavaş. benim basenim yok ama popom cok yumuşak ve düz:) şekillenme henüz yok ama acayip sertleşti buarada pilates de yapıorum başka hareketlerin de faydası olmuş olabilir
Yappp tatlım inan kii başlasan sonra devamı geliyor..
Bu arada görüyordum senii Şafak gününüz azalmış iyice.
Rabbim güç sabır versin sevdicegine seni seni de ona kavustursun. ♥ ♥ ♥
21 günde yağlarınızdan kurtulun ebru şallının. ben bunla başladım bi süre yapmıştım ara ara haftada 2 3 gün şimdi tam başladım 4.gün bitti bugün. bide bel inceltme egzersizi ve squat artı 10km yürüyüş
buara sporu abarttım farkındayım 8 kilo verdim kıyafetlerim bol geliyor ve baya incelmeme ragmen görsel olarak aynı biçimsiz tipin daha ince hali :) e tabi baya gaza geldim
Dahlia_ buarada akıllı telefonlarda bi uygulama var 30day butt challange, bitirince tik fln atıo squatlarını düzenli hale getirir 10 dk fln sürüo tavsiye ederim
ben belli bi diyet uygulamadım, ekmek tuz ve seker kestim bide az yedim yürüyüş ve oryantal dışında spor yapmadım8 kiloyu nasıl beslenerek verdin canım ?
İstediğin kadar inceldiysen şimdi vücut şekillendirme için egzersizler yapabilirsin..
Ben de zayıflaasam dediğin gibi biçimsiz tipin ince hali olucamm :))
ben belli bi diyet uygulamadım, ekmek tuz ve seker kestim bide az yedim yürüyüş ve oryantal dışında spor yapmadım
aslında baya inceldim belim 74dü suan 65 kalça 96 dan 90 ama yağlı kaldım sanki hala oturunca göbek katlanıo, bacaklarım desen selülit var baya popoyu zaten söledim tepsi mübarek, kollarda sallanma... kıyafetle bi sorun yok ama daha fazlası için şekillendirici sporlar sartmış onu anladım
kesinlikle ben fotoğraflarımı çektim sen de cek cok gaza getirio, öncesi sonrası yapalım :)İşin kilit noktası bu - kıyafetle sorun yok ama..Sen kıyafetsiz aynaya baktığında kendini beğenmiyorsan çok çalışmak lazım o zaman..
Ben de şu an öyleyim, kıyafete kalsa çok şeyi giyebiliyorum gayet de güzel duruyor, gel gör ki göbek katlanır, bacaklar hem kalın hem selülitli ve s. ve s... Toparlanıcaz inşaAllah, bizim de güzel vücudumuz olacakkk
kesinlikle ben fotoğraflarımı çektim sen de cek cok gaza getirio, öncesi sonrası yapalım :)
Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyorÖncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.
1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de
2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.
3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.
4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.
5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.
6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.
7. Örnek bildirim şu şekilde:
6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ
1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.
8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar
9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.
38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur
@FittMiray - @sonumud -Zerosima - @KumraL_KrakeR - @pearlweed - @Jan-da - @ulasimiz - @Ses35 - @_Simurg_ - @ayeyldz - @blackswannina94 - @ra_punzel - @afy2646 - @morordek - @puccakanka - @annelala - @ispanyol - @Metebatur - @miyav_su - @zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - @Olivenoil - @NEFSSEMS - @istikrar58 - L LoReLaiii - @RoseAnge - @ayca_ayca - Dahlia_ - @fma108681 - @zuzu45ay - @felemez - @Memfis - @bammbamm @sss35 - @pia miya - @gardenya21
Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlarVarsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış
TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUNBu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun
tebrik ederim :) ben diyetle kilo verdim şimdi sıkılaşmak ve daha ince durmak amacım tabi en önemlisi sağlık
sen ne yapıosun evde
İp atlıyorum + Sguat + buldugum basen hareketleri videolarını yapıyorum...
Bir ay önce her akşam yürüyüşe cikiyordum ama şimdi evde yapıyorum sanki daha verimli oldu..
Yarın başlıyoruz hadi hayırlı olsun kızlar
Bu arada ramazanınız da hayırlı olsun Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah.
ben yarın ölçülerimi vereceğim ve leslie walk 45 dk + basen eritme hareketleri yapmayı düşünüyorum. Ortak problemimiz basenler kalça olsa gerek.İnşaallah bu ayı hareketli bol sporlu geçireceğiz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
demekki doğru yoldayım ekmek ve su olayına ben de 1 aydır dikkat ediyorum ama spora yeni başladım sayılır evde kendim yapıyorum videolardan. umarım yanlış yapmıyorumdur :)
Doğrusu söylüyosun abla spora ne kadar erken başlasak o kadar iyi aslındaAma biraz da toplumca sporu hep gereksiz görüyoruz pek spor bilincimiz yok
İşin kilit noktası bu - kıyafetle sorun yok ama..Sen kıyafetsiz aynaya baktığında kendini beğenmiyorsan çok çalışmak lazım o zaman..
Ben de şu an öyleyim, kıyafete kalsa çok şeyi giyebiliyorum gayet de güzel duruyor, gel gör ki göbek katlanır, bacaklar hem kalın hem selülitli ve s. ve s... Toparlanıcaz inşaAllah, bizim de güzel vücudumuz olacakkk
Tamam canım yalnız iftardan 2 saat sonra leslie yapıp yazıcam olur değil miEvet canım yarın başlıyoruzAkşama tekrardan duyuru ve birkaç hatırlatma yapıcam hepinizi etiketleyip