❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyor :spor: Öncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler :KK200: Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.

1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de :KK39:

2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.

3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.

4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.

5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.

6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.

7. Örnek bildirim şu şekilde:

6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ

1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.

8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar :KK66:

9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.

38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur :21:

@FittMiray - @sonumud - Zerosima Zerosima - @KumraL_KrakeR - pearlweed pearlweed - Jan-da Jan-da - @ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ _Simurg_ - @ayeyldz - @blackswannina94 - @ra_punzel - @afy2646 - @morordek - puccakanka puccakanka - @annelala - ispanyol ispanyol - M Metebatur - @miyav_su - @zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - @Olivenoil - Nefs Nefs - @istikrar58 - @LoReLaiii - @RoseAnge - ayca_ayca ayca_ayca - @AKovser - @fma108681 - @zuzu45ay - @felemez - Wynonna Wynonna - @bammbamm @sss35 - @pia miya - @gardenya21

Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlar Hoppa Varsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış :oops:

TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN :KK68: Bu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun :KK36::KK36:
Bütün sorularıma cevap buldum Teşekkürler.amin canım.

Boy: 1.62
Kilo: 66-67
Bel Ölçüsü: 77
Karın Ölçüsü: 86
Basen Ölçüsü: 103
Kalça Ölçüsü : 98
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü : 55/55

Günaydının ya Allah bismillah deyip ölçüleri veriyorum:super:
Kilo:77
Boy:1.65

Ölçülerim
Göğüs ölçüsü almıyorum ben bebeğimi emziriyorum birazcıkta sütlüyüm ayıptır söylemesi o yüzden değişmiyor göğüs ölçüm:KK48:
Bel: 80
Göbek: 94 ( göbek deliği altı en geniş bölge)
Basen: 103
Bacak: sağ sol 60
Kol (sol): 29

FB de 15 günlük süreçte toplamda 7 cm incelmişim önceki incelme 10 cm idi yalnız bu defa çok kaçamaklarım oldu:kızgın:
Göğüs bölgesi hariç tabi :KK66:

Bende ip atlayayım süper oluyor bütün vücuda squat bazen için bende yapmak istiyorum arada birde yapıyorum ama bana kalçayı genişlettiğini söylüyorlar sen duydun mu böyle bişey
Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Zaten bütün sportif çalışmalarda varr...
Yanlış bilgi diyorum...

Hadi hayırlı olsun,,,
Eşim şehir dışında çalışıyo,Cuma izne gelmişti yanımıza,,,bu sabah döndü geri,
3günde 2.5kilo alarak rekor kırdım göbeğimi tanıyamıyorum hamile gibi çıktı :-)
54.buçuk kiloydum 57i gördüm bugün tartıda hey maşallah :-)
Akşam 9larda yemeler hiç iyi olmadı ondan şiştim bukadar,hiçte su içmedim nerdeyse,eşimi görünce sapıttım işte, salladım gitti, herşeyi yedim içtim.Neyse sabah yola çıktı gitti yine :KK43:( bende bugünden itibaren eski maratonuma devam ramazan bittiğinde fit bi halde bayram yaşamayı diliyorum :))

Herkeze bol cm ve kiloda eksilmeler...

Kızlar bu akşam ne yaparak başlasam öneriler lütfen :KK49:
Kafam karıştı bir türlü neyle başlasam karar veremedim

Kızlar bu akşam ne yaparak başlasam öneriler lütfen :KK49:
Kafam karıştı bir türlü neyle başlasam karar veremedim
7dakika egzersiz programını öneririm acayip terletiyo ve kas çalıştırıyo.playstoreden indirebilirsin.en iyi egzersiz programı 10milyon kullanıcı var..bende çok memnunum.hem ister 1er dk yap ister 1saat yap tamamen sana kalmış.hemde türkçe dil desteği :KK66:

İşte bahsettiğim program,,,
Screenshot_2016-06-06-13-11-28.png

Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Yanlış bilgi diyorum...
Yanlış bilgi diyorum...

O zaman yapayım iç bacak eritmede de etkili çünkü :)

7dakika egzersiz programını öneririm acayip terletiyo ve kas çalıştırıyo.playstoreden indirebilirsin.en iyi egzersiz programı 10milyon kullanıcı var..bende çok memnunum.hem ister 1er dk yap ister 1saat yap tamamen sana kalmış.hemde türkçe dil desteği :KK66:

İşte bahsettiğim program,,,
Eki Görüntüle 1843048
AppStore den bulamadım aynısını benzerleri var ama

X