- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
Bütün sorularıma cevap buldum Teşekkürler.amin canım.Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyor Öncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.
1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de
2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.
3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.
4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.
5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.
6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.
7. Örnek bildirim şu şekilde:
6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ
1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.
8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar
9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.
38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur
@FittMiray - @sonumud - Zerosima - @KumraL_KrakeR - pearlweed - Jan-da - @ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ - @ayeyldz - @blackswannina94 - @ra_punzel - @afy2646 - @morordek - puccakanka - @annelala - ispanyol - M Metebatur - @miyav_su - @zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - @Olivenoil - Nefs - @istikrar58 - @LoReLaiii - @RoseAnge - ayca_ayca - @AKovser - @fma108681 - @zuzu45ay - @felemez - Wynonna - @bammbamm @sss35 - @pia miya - @gardenya21
Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlar Varsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış
TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN Bu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun