❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

İp atlamayı ben de çok seviyoruum Daha da gidicek o ölçüler 1 ay sonra görücez

İnşallah bebeğim bu yaşıma kadar basen hareketleri yapmadığım için çoooookkkk pişmanım...
Listede olan gençlere uyarım pes etmeyin hareketlerden vazgeçmeyin...
Biliyorsunuz kii yaş ilerledikçe kilo vermek zor oluyor...

Hareketleri yanlış yaptığımı fark ettim. Ve ekmeği azalttım . Sadece Sabah kahvaltısında yiyorum. Ve en önemlisi günde bir bardak su ile yaşayan ben, 2 litre su içmeye başladım.
demekki doğru yoldayım ekmek ve su olayına ben de 1 aydır dikkat ediyorum ama spora yeni başladım sayılır evde kendim yapıyorum videolardan. umarım yanlış yapmıyorumdur :)

Hareketleri yanlış yaptığımı fark ettim. Ve ekmeği azalttım . Sadece Sabah kahvaltısında yiyorum. Ve en önemlisi günde bir bardak su ile yaşayan ben, 2 litre su içmeye başladım.

Mesela hangi hareketleri yanlış yapiyordun ve nasıl farkettin..
Biraz detay verebilir misin??

Doğrusu söylüyosun abla spora ne kadar erken başlasak o kadar iyi aslında Ama biraz da toplumca sporu hep gereksiz görüyoruz pek spor bilincimiz yok

demekki doğru yoldayım ekmek ve su olayına ben de 1 aydır dikkat ediyorum ama spora yeni başladım sayılır evde kendim yapıyorum videolardan. umarım yanlış yapmıyorumdur :)

Valla bende evde yapıyorum çok daha kolay oluyor.
Yememe de dikkat ediyorum hem kilo verdim hem ölçülerde eksilme oldu kii benim için önemli olan sıkılaşmak.

Bu çok iyi oldu yaa inş hepimiz motive olup güzel güzel kilo veririz..

Mesela hangi hareketleri yanlış yapiyordun ve nasıl farkettin..
Biraz detay verebilir misin??
Ya videodaki hareketler, şimdi aklımda değil aslında. Örneğin, russian twist hareketinde ayakların kalkması gerekirken ben kaldırmıyordum, sonrada diyordum "Yahu benim karnım niye hiç kasılmıyor ?" Meğer işin esprisi ayak kaldırmaktaymış

Doğrusu söylüyosun abla spora ne kadar erken başlasak o kadar iyi aslında Ama biraz da toplumca sporu hep gereksiz görüyoruz pek spor bilincimiz yok

Aynen aslında en büyük yanlış sporu lüks gibi görmek illa bir yerlere gidilerek yada pahalı aletlerle yapılması gereken bir şey gibi ogrenilmis..
Oysa evde ip atlamak basen hareketleri yapmak çok kolay.
Hareketsizlik bizim toplumun sıkıntısı...

Valla bende evde yapıyorum çok daha kolay oluyor.
Yememe de dikkat ediyorum hem kilo verdim hem ölçülerde eksilme oldu kii benim için önemli olan sıkılaşmak.
tebrik ederim :) ben diyetle kilo verdim şimdi sıkılaşmak ve daha ince durmak amacım tabi en önemlisi sağlık
sen ne yapıosun evde

tebrik ederim :) ben diyetle kilo verdim şimdi sıkılaşmak ve daha ince durmak amacım tabi en önemlisi sağlık
sen ne yapıosun evde
İp atlıyorum + Sguat + buldugum basen hareketleri videolarını yapıyorum...
Bir ay önce her akşam yürüyüşe cikiyordum ama şimdi evde yapıyorum sanki daha verimli oldu..

Squatın faydasını gördün mü canım ?

Çok yeni başladım Sguat yapmaya..
Çokkkk canım yanıyor ağlayacak gibi oluyorum ama o kaslara bıçak saplaniyor gibi oluyor.
Devam edersem sayıyı arttirirsam eminim kii faydası olacakk.
Çok somut canım yaniyorrrr gece bile çalışıyor hissediyorum...

Yarın başlıyoruz hadi hayırlı olsun kızlar

Bu arada ramazanınız da hayırlı olsun Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah.

ben yarın ölçülerimi vereceğim ve leslie walk 45 dk + basen eritme hareketleri yapmayı düşünüyorum. Ortak problemimiz basenler kalça olsa gerek. İnşaallah bu ayı hareketli bol sporlu geçireceğiz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Düzenli yapılırsa elbet faydası olur bence de.. Spora tembelim, zar zor yapıyorum, bir de squata ihtiyacım var..
Ben de başlayayım yarın belki bu sefer hırs yapıp bırakmam ..

Dahlia_ ben bir haftadır günde 30 squat yapıorum arttırcam yavaş yavaş. benim basenim yok ama popom cok yumuşak ve düz:) şekillenme henüz yok ama acayip sertleşti buarada pilates de yapıorum başka hareketlerin de faydası olmuş olabilir

Düzenli yapılırsa elbet faydası olur bence de.. Spora tembelim, zar zor yapıyorum, bir de squata ihtiyacım var..
Ben de başlayayım yarın belki bu sefer hırs yapıp bırakmam ..

Yappp tatlım inan kii başlasan sonra devamı geliyor..
Bu arada görüyordum senii Şafak gününüz azalmış iyice.
Rabbim güç sabır versin sevdicegine seni seni de ona kavustursun. ♥ ♥ ♥

Hadi hayırlı olsun kızlar
Ve tabii ki ramazanında hayırlı olmasını diliyorum herkese..

Bu ara da göbek ve basen eritmek için etkili olduğuna inandığınız önerileri beklyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…