❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Şuan okuldayım bu yüzden mesajlarınıza geri dönemiyorum ve çok yorgunum İftardan sonra bakıcam herkese

Midem ve başım biraz kötü Şimdilik bildirimleri burdan yapalım arkadaşlar İftardan sonra diğer topiği açıcam. İlk güne özel buradan yapabilirsiniz

6 HAZİRAN 2016 | Pazartesi

1.
2.

ilk bildirimi ben yapıyım ozaman ben spor salonunda aletlerle calısıyorum calısmaları yazdım merak edilirse netten uygulanısıyla ilgili fotoda paylasabilirim

1. Wynonna omuz egzersizi(8x4 dumbell omuz press)(8x4 dumbell kolları yana acma)(8x4 dumbell yukarı kaldırıs)
triceps egzersizi(arkakol) (8x4 oturarak bar ile arkakol calısması)(8x4 dumbell ile arkakol calısması) (8x4 asagı itis calısması)

Canım az önce ölçtüm kendimi verdiğin linkten baktım nasıl ölçüm alabilirim diye umarım doğru yapmışımdır.

Boy: 1.60
Kilo: 64.7
Bel Ölçüsü: 78
Karın Ölçüsü: 94
Basen Ölçüsü: 100
Kalça Ölçüsü: 97
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: 60

2. Istikrar58 sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:)

Tatlım en önemli şeyi süreyi yazmamışsın

2. Istikrar58 sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:)
Canım bu seferlik ben eklerim ama QUOTE yazılarını silip listeye kendini eklemen gerekiyor ya da kopyala yapıştır da yapabilirsin. Yoksa bildirim arada kaynar tatlım

1. Memfis: omuz egzersizi(8x4 dumbell omuz press)(8x4 dumbell kolları yana acma)(8x4 dumbell yukarı kaldırıs)
triceps egzersizi(arkakol) (8x4 oturarak bar ile arkakol calısması)(8x4 dumbell ile arkakol calısması) (8x4 asagı itis calısması)
2. Istikrar58: sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:): sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:) : 60 dk

canım benim programım var suresi degisiyor sureye gore degilde ben programdaki egzersizleri yapmaya odaklıyım en az yarım saat surer ama bir dahakine onu belirtirim
Tatlım sen programını tamamla zaten ama yine de o günkü programın ne kadar sürdü ise onu eklersen çok iyi olur Süreye göre yarışıyoruz ya o yüzden

1. Memfis: omuz egzersizi(8x4 dumbell omuz press)(8x4 dumbell kolları yana acma)(8x4 dumbell yukarı kaldırıs)
triceps egzersizi(arkakol) (8x4 oturarak bar ile arkakol calısması)(8x4 dumbell ile arkakol calısması) (8x4 asagı itis çalısması : 45 dakika

2. Istikrar58: sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:): sabah 9:30-10:30 1 saat yurume bandinda toplam 5.6km yurudum cok sukur:) : 60 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…