Yas 21
Boy:165
Kilo:61.8
Bel:70 cm
Kalca:101 cm
Sag ve sol basen:52 cm
Karin:86 cm
Basen :85 cm
Bende katilmak istiyorum canm umarm dogru olcmusumdur :)
Sorun değil canım hoşgeldinBen yeniyim tam siteyi kullanmayi bilmiyorum beni de not eder misin yanlis etiketledim galibakoza16
Ayy hadi bismillah bakalımEvet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyorÖncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.
1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de
2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.
3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.
4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.
5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.
6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.
7. Örnek bildirim şu şekilde:
6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ
1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.
8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar
9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.
38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur
@FittMiray - S sonumud -Zerosima - KumraL_KrakeR - pearlweed - Jan-da - ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ - @ayeyldz - fitblack - ra_punzel - @afy2646 - morordek - puccakanka - annelala - ispanyol - M Metebatur - Miyav_su - zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - O Olivenoil - Nefs - I istikrar58 - L LoReLaiii - R RoseAnge - ayca_ayca - Dahlia_ - suyabenzemek - zuzu45ay - @felemez - @Memfis - B bammbamm sss35 - @pia miya - G gardenya21
Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlarVarsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış
TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUNBu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun
Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyorÖncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.
1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de
2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.
3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.
4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.
5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.
6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.
7. Örnek bildirim şu şekilde:
6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ
1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.
8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar
9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.
38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur
@FittMiray - S sonumud -Zerosima - KumraL_KrakeR - pearlweed - Jan-da - ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ - @ayeyldz - fitblack - ra_punzel - @afy2646 - morordek - puccakanka - annelala - ispanyol - M Metebatur - Miyav_su - zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - O Olivenoil - Nefs - I istikrar58 - L LoReLaiii - R RoseAnge - ayca_ayca - Dahlia_ - suyabenzemek - zuzu45ay - @felemez - @Memfis - B bammbamm sss35 - @pia miya - G gardenya21
Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlarVarsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış
TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUNBu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun
Ay canim senin yaptigin sporlari bildigim icin korktum vallaHeyttttt rakibim benim. Hemen hemen ölçülerimiz aynı. Kim kime fark atacakkk hadi bakalım
korkma canım nerdeeee eski ben.Ay canim senin yaptigin sporlari bildigim icin korktum valla
Rica ederim tatlımHayırlı olsun hepimiz için inşaAllah :)
Emeğine sağlık canım..
Dikkat ederim tatlımKOZA16 yalniz ben yabanci ulkeden yazdigim icin 8 saat farkimiz var geriden takib ediyorum bildirimlerim ondan gec olucaktir gec olursa grubtan atmayasinkurallara uymayi dusunuyorum insallah
Çok teşekkürler ablacımYeni topigin hayırlı olsun canim
Teşekkür ederim balımÇok teşekkürler ablacımKatılmak istersen bekliyorum seni her zaman
koza16 ellerine sağlık kuzum :*
Kızlar Ramazanınız mübarek olsun feyzinden mağfiretinden faydalananlardan olalım cümleten inşallah !!
Spor yarışmamızda hayırlı olsun bakalım :))
Evet ablam güzel oldu baya kalabalık oldukTeşekkür ederim balımpek spor havam yok bir aydir yapsamda duzensiz oluyor. Bura gayet kalabalik renkli olacak belli iyi ki actin
İp atlamayı ben de çok seviyoruumkoza16 ' cım ölçülerim
Boy: 1.60
Kilo: 57
Bel Ölçüsü: 70
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 102
Kalça Ölçüsü : 101
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü : 61 & 61
Bu arada yaklaşık iki aydır diyet ve spor yapıyorum.
Basenim 104 idi 102 oldu şu anda
bolll bolll ip atlıyorum benn. Son zamanlarda Sguat ve basen hareketlerine de başladım...
Hadiii Bismillahhhh kolay gelsin hepimize.