❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyor Öncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.

1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de

2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.

3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.

4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.

5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.

6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.

7. Örnek bildirim şu şekilde:

6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ

1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.

8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar

9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.

38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur

@FittMiray - S sonumud - Zerosima - KumraL_KrakeR - pearlweed - Jan-da - ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ - @ayeyldz - fitblack - ra_punzel - @afy2646 - morordek - puccakanka - annelala - ispanyol - M Metebatur - Miyav_su - zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - O Olivenoil - Nefs - I istikrar58 - L LoReLaiii - R RoseAnge - ayca_ayca - Dahlia_ - suyabenzemek - zuzu45ay - @felemez - @Memfis - B bammbamm sss35 - @pia miya - G gardenya21

Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlar Varsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış

TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN Bu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun

Ayy hadi bismillah bakalım hayırlı ramazanlar herkese efendim

Hayırlı olsun hepimiz için inşaAllah :)
Emeğine sağlık canım..

KOZA16 yalniz ben yabanci ulkeden yazdigim icin 8 saat farkimiz var geriden takib ediyorum bildirimlerim ondan gec olucaktir gec olursa grubtan atmayasinkurallara uymayi dusunuyorum insallah
Dikkat ederim tatlım Ama bildirim yapmak için uzun bi süre var denk gelir diye düşünüyorum

koza16 ' cım ölçülerim
Boy: 1.60
Kilo: 57
Bel Ölçüsü: 70
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 102
Kalça Ölçüsü : 101
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü : 61 & 61

Bu arada yaklaşık iki aydır diyet ve spor yapıyorum.
Basenim 104 idi 102 oldu şu anda
bolll bolll ip atlıyorum benn. Son zamanlarda Sguat ve basen hareketlerine de başladım...

Hadiii Bismillahhhh kolay gelsin hepimize.

İp atlamayı ben de çok seviyoruum Daha da gidicek o ölçüler 1 ay sonra görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…