Bütün sorularıma cevap buldum Teşekkürler.amin canım.Evet arkadaşlar yarın spor yarışmamız başlıyorÖncelikle katılımınız için hepinize çok teşekkürler Şimdi birkaç hatırlatma yapıp birkaç bilgi vericem.
1.Öncelikle herkes BİREYSEL yarışıyor arkadaşlar. Ama isterseniz birbirinize meydan okuyup rakip olabilirsiniz tabii ki de
2.Haftada 3 GÜN 15 DK spor yapmak ve bunu bildirmek zorunlu.
3.Dilediğiniz sporu yapabilirsiniz.
4. Ölçülerini yazmayan arkadaşlar en kısa sürede bekliyorum. İlk sayfaya tablo yapıcam çünkü.
5.Yaptığınız sporun bildirimini en geç ertesi gün 13.00 a kadar yapabilirsiniz.
6.Ben günlük bildirimleri eklemek için bir topik açıcam. Ama orada sadece ben aşağıda örnek olarak verdiğim bildirim listesini paylaşıcam.
7. Örnek bildirim şu şekilde:
6 HAZİRAN 2016 | PAZARTESİ
1.Koza16: 15 dk yürüyüş + 15 dk karın pilatesi : 30 dk
2.
3.
8.Bu şekilde herkes listeye kendini ekliycek arkadaşlar
9.Yarışmamız katılım olduğu sürece yaz boyunca devam edecektir.
38 kişiyiz umarım hep böyle bol katılım olur
@FittMiray - @sonumud -Zerosima - @KumraL_KrakeR - pearlweed - Jan-da - @ulasimiz - @Ses35 - _Simurg_ - @ayeyldz - @blackswannina94 - @ra_punzel - @afy2646 - @morordek - puccakanka - @annelala - ispanyol - M Metebatur - @miyav_su - @zamannn35 - @yolcukardelen - @DisiAnka - @Olivenoil - Nefs - @istikrar58 - @LoReLaiii - @RoseAnge - ayca_ayca - @AKovser - @fma108681 - @zuzu45ay - @felemez - Wynonna - @bammbamm @sss35 - @pia miya - @gardenya21
Umarım etiketlemeyi unuttuğum yoktur arkadaşlarVarsa da kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmış
TOPİĞİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUNBu arada ramazanınız mübarek, tuttuğunuz oruçlar ve yaptığınız ibadetler kabul olsun
Tamam canım yalnız iftardan 2 saat sonra leslie yapıp yazıcam olur değil mi
Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...Bende ip atlayayım süper oluyor bütün vücuda squat bazen için bende yapmak istiyorum arada birde yapıyorum ama bana kalçayı genişlettiğini söylüyorlar sen duydun mu böyle bişey
7dakika egzersiz programını öneririm acayip terletiyo ve kas çalıştırıyo.playstoreden indirebilirsin.en iyi egzersiz programı 10milyon kullanıcı var..bende çok memnunum.hem ister 1er dk yap ister 1saat yap tamamen sana kalmış.hemde türkçe dil desteğiKızlar bu akşam ne yaparak başlasam öneriler lütfen
Kafam karıştı bir türlü neyle başlasam karar veremedim
ben de katılabilir miyim
Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Zaten bütün sportif çalışmalarda varr...
Yanlış bilgi diyorum...
Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Zaten bütün sportif çalışmalarda varr...
Yanlış bilgi diyorum...
tamam canım yalnız ölçüleri gece yazsam olur mu bugün iftara misafirlerim varHoşgeldin cnm bugün başlıyor zaten bilgilerini ölçülerini ver seni de yazsınkoza16 :)
Bugün içinde kesin açılır :))bildirim listesini paylasmak icin topik acılmadı sanırım daha
AppStore den bulamadım aynısını benzerleri var ama7dakika egzersiz programını öneririm acayip terletiyo ve kas çalıştırıyo.playstoreden indirebilirsin.en iyi egzersiz programı 10milyon kullanıcı var..bende çok memnunum.hem ister 1er dk yap ister 1saat yap tamamen sana kalmış.hemde türkçe dil desteği
İşte bahsettiğim program,,,
Eki Görüntüle 1843048
Bildirimleri ertesi gün sabah yapsak olur mu?
Malum iftar sonrası spor yapcaz, kendi adıma nete girmem belki akşam.
Ben de tam bunu düşünüyordumİlk gün yorucu geçiyor. Evde olup uyumak vardı diyorumAkşam nasıl spor yapcam bilmiyorum.