❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Bütün sorularıma cevap buldum Teşekkürler.amin canım.

Boy: 1.62
Kilo: 66-67
Bel Ölçüsü: 77
Karın Ölçüsü: 86
Basen Ölçüsü: 103
Kalça Ölçüsü : 98
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü : 55/55

Günaydının ya Allah bismillah deyip ölçüleri veriyorum
Kilo:77
Boy:1.65

Ölçülerim
Göğüs ölçüsü almıyorum ben bebeğimi emziriyorum birazcıkta sütlüyüm ayıptır söylemesi o yüzden değişmiyor göğüs ölçüm
Bel: 80
Göbek: 94 ( göbek deliği altı en geniş bölge)
Basen: 103
Bacak: sağ sol 60
Kol (sol): 29

FB de 15 günlük süreçte toplamda 7 cm incelmişim önceki incelme 10 cm idi yalnız bu defa çok kaçamaklarım oldu
Göğüs bölgesi hariç tabi

Bende ip atlayayım süper oluyor bütün vücuda squat bazen için bende yapmak istiyorum arada birde yapıyorum ama bana kalçayı genişlettiğini söylüyorlar sen duydun mu böyle bişey
Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Zaten bütün sportif çalışmalarda varr...
Yanlış bilgi diyorum...

Hadi hayırlı olsun,,,
Eşim şehir dışında çalışıyo,Cuma izne gelmişti yanımıza,,,bu sabah döndü geri,
3günde 2.5kilo alarak rekor kırdım göbeğimi tanıyamıyorum hamile gibi çıktı
54.buçuk kiloydum 57i gördüm bugün tartıda hey maşallah
Akşam 9larda yemeler hiç iyi olmadı ondan şiştim bukadar,hiçte su içmedim nerdeyse,eşimi görünce sapıttım işte, salladım gitti, herşeyi yedim içtim.Neyse sabah yola çıktı gitti yine ( bende bugünden itibaren eski maratonuma devam ramazan bittiğinde fit bi halde bayram yaşamayı diliyorum :))

Herkeze bol cm ve kiloda eksilmeler...

Kızlar bu akşam ne yaparak başlasam öneriler lütfen
Kafam karıştı bir türlü neyle başlasam karar veremedim

Kızlar bu akşam ne yaparak başlasam öneriler lütfen
Kafam karıştı bir türlü neyle başlasam karar veremedim
7dakika egzersiz programını öneririm acayip terletiyo ve kas çalıştırıyo.playstoreden indirebilirsin.en iyi egzersiz programı 10milyon kullanıcı var..bende çok memnunum.hem ister 1er dk yap ister 1saat yap tamamen sana kalmış.hemde türkçe dil desteği

İşte bahsettiğim program,,,

Hayır duymadımm artı tam aksine sıkılaşmak için yuvarlak bir popu için yapılıyor...
Yanlış bilgi diyorum...
Yanlış bilgi diyorum...

O zaman yapayım iç bacak eritmede de etkili çünkü :)

AppStore den bulamadım aynısını benzerleri var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…