- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Çok ayıpppppafiyet olsun canım.ben bugün kaçamak yaptım
bende 2 top bitterli portakallı dondrma yedimÇok ayıppppp
Çaktırma bende dün akşam yapmıştım 2 kaşık mantı yedimmm ıımmmm misss
Senin ki sanki biraz fazla kaçmış ama neyseeebende 2 top bitterli portakallı dondrma yedim
napalim canım ölçülü yemisiz ikimizde
2 top kız neresi fazla ben 1 kg dondurma yiyorum bir oturuştaSenin ki sanki biraz fazla kaçmış ama neyseee
Gayet güzel canım..bende şimdiye kadar yediklerimi yazayım
sabah aç karnına bir bardak su
kahvaltı 1 yumurta haşlanmış
4 kaşık lor 1 dilim ekmek 6 zeytin domates salatalık
ara 1 sade türk kahvesi kiraz saplı çay 1 fincan
öğle 3 kaşık semizotu 3 kaşık zyağlı taze fasul ye
4 kaşık yoğurt
ara 1 adet şeftali
teşekkür ederim canım diyetisyene giderkende 5 adet zeytin veriyodu o yüzden ama dediğinede dikkat edicemGayet güzel canım..
ama 6 zeytin bana fazla geldi biraz.. mesela benim diyet Listemde zeytin yok.. bu 3. haftam 3 haftadır sadece 1 kere yedim o da 2 tane :)
ona dikkat et istersen yani 6 yerine 1-2 tüketebilirsin eğer her sabah yiyorsan.. hem yağ hem de tuz bulunduruyor çünkii..
onun haricine gayet güzel beslenmişsin bugün, maşallah..
Bu arada günde 2,5 altına da su içmemeye çalışın..
ben 3 net içiyorum
inşallah yakında olursun canımGünaydınnn Kızlarrrr,
Dün akşam 1 saat spor yaptıktan sonra sadece 1 adet yeşil elma yedim :)
Kabak yiyecektim eve gitmedim, eşim sahile gidelim oturalım dedi.. sandalyeleri masayı atmış arabaya spordan almaya gelmiş beni.. hal böyle olunca dışarıdan yemek istemedim o kadar ter attım diyeee :) hemennn bir markete girip 1 tane yeşil elma aldım onu indirdim mideyeee :)
Dün'ü 3 lt su ile kapattım.
Bu sabah ta aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
+ 1 yumurta + 1 dilim karpuz yedim..
detoks suyum ile güne devam ediyorum inşallaahh
Yarın tartı günü.. hala regli olmamakla beraber tartıda çok birşey beklemesemde gene de bu hafta için 1 kilo gitmiştir diye düşnüyorum inşallahh.. 4 aydır hastalaanmıyorum cunkü şişkinliğim çok...
İnşallah canımm tek umudum bir an önce regli görmek valla .. bir olsam eminim 2-3 kilo birden gidecek yaniiiinşallah yakında olursun canım
çook azimlisin maşallah
inşallah hemen gelirİnşallah canımm tek umudum bir an önce regli görmek valla .. bir olsam eminim 2-3 kilo birden gidecek yaniii
Sen ne yaptın akşam ne yedinninşallah hemen gelir
hiç söylemeyim ben artık 58.6 oldum amaSen ne yaptın akşam ne yedinn
Kahvaltı ne yedin anlat bakalımmm :)
Süperrrr sen bitirmişsin artıkkk olayıhiç söylemeyim ben artık 58.6 oldum amaburaya yazdigimda 61dim
bugün tatile çıkıyorum bana dua et olur mu sağ salim gideyim inşallah
dönünce 57ye düşmek için tekrar yapacağım sonra korurum ölçülerimde istediğim düzeye geldi valla
Güzel Canımm, afiyet olsun..günaydın ben akşam 1 adet küçük dolma 4 kaşk fırında sebzeli köfte 1 kase cacık
akşam ara olarak 1 sade türk kahvesi
kahvaltı 1 yumurta haşlanmış
1.5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık 1 dilim ekmek
aynen canım suyu rahat içiyorum sıkıntı yok şimdi sade türk kahvesi sonrada yeşilçayGüzel Canımm, afiyet olsun..
1-2 saat sonra yeşil çayını iç.. günlük su tüketimini de unutmaaa
Spor yapıyor musun canım ?aynen canım suyu rahat içiyorum sıkıntı yok şimdi sade türk kahvesi sonrada yeşilçay
genelde yürüyüş yapıyorum canım ama bu ara salmıştım biraz işte hem yedilerimi yavaş yavaş düzene sokuyorum hem de sporumuSpor yapıyor musun canım ?
sen de geleceksin eminimmm bu azimle hepimiz veririz kızlar yeter ki bayramda tatlılara dur deyin baklava yemediğimiz sey mi zatenSüperrrr sen bitirmişsin artıkkk olayı
ben de 60 ı göreyimm bu havayı atacam