- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi poncikvegece
LİSTE | 22.07.2019 | 27.07.2019 | 02.08.2019 | 09.08.2019 | 28.08.2019 | 11.09.2019 | |||
| 73.700 | 70.500 | 69.900 | 68.100 | 66 | 64.800 | |||
G guziss35 | - | - | - | 71.400 | |||||
M Mayonez | - | - | - | 71.700 | 69.600 | ||||
| - | - | - | 86.500 | 85.800 | ||||
| - | - | - | - | 72,500 |
Şurda durup başarınızı izleyim ve detox sularından öğreneyim
ayvalık tostu yerken iyidiYok mu başka kıızlarr diyet yapan, bilgilerini tecrübelerini bizimle paylaşacak olanlar :)
destek olalım birbirimizeee
Ama o zaman mevzu farklıydı bebeğimm biliyorsunayvalık tostu yerken iyidi:
offf bacım keşke bende diyet yapabilsem senle şuan
inşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın
olcaklar hemde en fit halinle :)Ama o zaman mevzu farklıydı bebeğimm biliyorsun
keşke olsalar da gene yesem
Sende bebişten sonra diyete başlarsın ben seninle 1 tur daha yaparım
Sizin diyet if diyeti sanırım kahvaltı yok.. Koreli kızların zsyıflığı meşhur onların kültüründe bizim gibi sucuklu yumurtalı kahvaltı yok direk çorba, zaten ekmek hiç yok :) ebrt ben biraz yavaş veriyorum yiyerek herşeyden ama porsiyon kontrolüyleMerhaba
HoşgeldinSanırım sende diyet yapıyorsun, sende bilgilerini tecrübelerini paylaşabilirsin...
Ben bundan 3-5 sene önce 1 ay da 9 kilo vermiştim bu şekilde detoks suları diyetler sporlar vs..
Bu sefer de güveniyorum kendime :)
Bende kahvaltı var :)Sizin diyet if diyeti sanırım kahvaltı yok.. Koreli kızların zsyıflığı meşhur onların kültüründe bizim gibi sucuklu yumurtalı kahvaltı yok direk çorba, zaten ekmek hiç yok :) ebrt ben biraz yavaş veriyorum yiyerek herşeyden ama porsiyon kontrolüyle
Teşekkür ederimmm :)Bende diyete başladım henüz tartılmadım bende detoxa başlamayı düşünüyorum senin detoxu yapabilirim tadı nasıl ? Bende evde 1 saat en az spor yapıyorum hatta suan bacaklarımdan oturup kalkamıyorum hamlamışım.. sana da başarılar insallah dilediğin kiloya gelirsin
Bende kahvaltı var :)
Bugün kahvaltı yapıp konu açtığım için yazmayı atlamışım
Bende de program da hiç ekmek yok.. ama 2 gündür şükür açlıkta yok çok açıkcası.. biraz baş ağrısı yaptı dün o kadar onun haricinde iyiyim.. Bugün spora da gideceğim aerobik dersim var bakalım nasıl olcak bilmiyorum hiç :)
şuanlık hedefim hafta sonuna kadar -4 ; 25 Ağustosa kadar da 66 yı falan görmek :)
nasipsee :)
1 haftada 4 kg vermeyimi hedeflediniz benmi yanlış anladımVe tabi ki her sabah kahvaltıdan önce 1 fincan sade türk kahvesi :) mutlaka ve mutlaka dendi bana :)
İyi o zaman bende deneyeyim her gün yeni Şile mi yapıyosun? Ben leslie yapıyorum bide zumba evde kendim yapıyorumTeşekkür ederimmm :)
Spor şart gerçekten o olmadan olmuyor en azından sıkılaşmak adına..
Benim detoks tadı güzel :) ben beğendim yani, eşimde içiyor o da beğendi
uygulayabilirsin bence 21 gün olacak şekilde.. sonrasın da tekrardan paylaşacağım zaten diyetisyen programa yazdıkça bende buraya yazacağım :)
2 saat sonra bende spordayım şimdiden kara kara düşünüyorum valla
ama pes etmek yok :)
senin boy kilo kaç ? kaç kilo fazlan var
Evet 1 hafta da 4 kilo hedefledik :)1 haftada 4 kg vermeyimi hedeflediniz benmi yanlış anladım
İyi o zaman bende deneyeyim her gün yeni Şile mi yapıyosun? Ben leslie yapıyorum bide zumba evde kendim yapıyorumbenim boy 1,68 kilo 87 idi en son ama 90 olduğum günlerde vardı ben ilk başladığımda tartılmadım 2 gün sonra tartıldıgım da 87 çıktım olmam gereken kilo 59
[/Q
Evet canım her akşam yeni bir su hazırlıyoruz, sabah kahvaltıdan sonra tok karnına tüketiyoruz onu.
bitirdikten sonra su içmeye tabi devam edebilirsin. ben 2 lt detoks suyu içiyorum.. 1 lt ye yakın da normal su tüketiyorum.
benim de boyum 1.64-65 civarı kilom da suan 73..
hedefim 60ı görmek :)
tabi bunu da 2-3 aylık zaman dilimi içerisinde yapmak, sonrasında da koruma programına geçeceğiz biz :)
İnşallah canım, başaracağız eminim :)Anladım canım bakalım bende güzel bi şekilde ilerlemek istiyorum benim vücudum da ödem cok detox bana cok iyi gelecek
Ben 5 ten sonra yemiyorum canım :)İnşallah canım, başaracağız eminim :)
akşamları 7 den sonra yemek yememeye dikkat en önemlisi :)