- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi poncikvegece
inşallah düzelir işte olduğum için hiç bir yere çıkamıyorumYa da canım mısır bulabilirsen mısır al.. haşla ; ya da haşlanmış mısır yiyip üzerine bol su iç..
bağırsakları çalıştırıyor.. yani başka ne yapılır bilemiyorum.
o otu bulup alabilsen çok iyi de iişte..
Güzel canım ama artık midem almıyo sanki ya midem bulanıyo yaptıgım şeylerden
Pes etmekkk yokkkkkkk :)Güzel canım ama artık midem almıyo sanki ya midem bulanıyo yaptıgım şeylerden
İyileştim ama gribim var biraz daha canım
Pes etmedim de midem almıyo yaPes etmekkk yokkkkkkk :)
Canımm benim de midem almıyor, sıkıldım ama bırakmıyorum..Pes etmedim de midem almıyo ya
Ya yapıyorum da sabah salata yaptım mesela bi yerden sonra midem almadı yumurtadan da tiksindimCanımm benim de midem almıyor, sıkıldım ama bırakmıyorum..
Kilo var çünkii :) onu vrene kadar bir şekilde idare edeceğiz.. sende zorlamadan dikkat etmeye çalışş
Bazen de nesfit + süt yap canım..Ya yapıyorum da sabah salata yaptım mesela bi yerden sonra midem almadı yumurtadan da tiksindim
bende düşünürken süt yüzünden kabız olduğumu buldum ve bugün ilk isim iş cikisinda kefir ve kayısı almak, akşam yemeği yerine yemek. mutlu oldum bir canım senin adınaCağnıımmm topiğimmmm
Fazlaca inceldiğimin farkındayım.. Bugün daha 3 hafta önce üzerime olmayan eteğim ve gömleğimin içerisine girmiş olmanın rahatlığı, minnoluğu ile harika bir güne başladım
Menü 10 numara, detoks suları harika, yeşil su lar efsaneee
Öğlen yemeğim,
1 bardak kefir
bol salata
1 ızgara köfte
1 hafta da giden 3 kilo 200 gram
daha ne olsunnn
Kefir harika işe yarıyor..bende düşünürken süt yüzünden kabız olduğumu buldum ve bugün ilk isim iş cikisinda kefir ve kayısı almak, akşam yemeği yerine yemek. mutlu oldum bir canım senin adınabende inceliyorum, şekeri kesmenin faydaları.
Detoks suyunu da ihmal etmemeye çalış..bende düşünürken süt yüzünden kabız olduğumu buldum ve bugün ilk isim iş cikisinda kefir ve kayısı almak, akşam yemeği yerine yemek. mutlu oldum bir canım senin adınabende inceliyorum, şekeri kesmenin faydaları.
Bazen de nesfit + süt yap canım..
1 ymurtadan omlet yap yağsız..
Süt içemiyorum kiBazen de nesfit + süt yap canım..
1 ymurtadan omlet yap yağsız..
Süt yerine 1 su bardağı yoğurtta yapabilirsin canım..Süt içemiyorum ki
Tamam canım nesfitin hangisi PekiSüt yerine 1 su bardağı yoğurtta yapabilirsin canım..
hatta 3 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tarçın
1 elma
mesela bu benim bazı günler de sabah kahvaltım hem doyurucu oluyor hemde lezzetli :) tavsiye ederim
Sade olanı alıyorum ben canım..Tamam canım nesfitin hangisi Peki
Anladım canım deneyeceğim sağolSade olanı alıyorum ben canım..
Veya kırmızı meyveler..