SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Canımm benim de midem almıyor, sıkıldım ama bırakmıyorum..
Kilo var çünkii :) onu vrene kadar bir şekilde idare edeceğiz.. sende zorlamadan dikkat etmeye çalışş
Ya yapıyorum da sabah salata yaptım mesela bi yerden sonra midem almadı yumurtadan da tiksindim

Cağnıımmm topiğimmmm
Fazlaca inceldiğimin farkındayım.. Bugün daha 3 hafta önce üzerime olmayan eteğim ve gömleğimin içerisine girmiş olmanın rahatlığı, minnoluğu ile harika bir güne başladım
Menü 10 numara, detoks suları harika, yeşil su lar efsaneee

Öğlen yemeğim,
1 bardak kefir
bol salata
1 ızgara köfte

1 hafta da giden 3 kilo 200 gram

daha ne olsunnn

bende düşünürken süt yüzünden kabız olduğumu buldum ve bugün ilk isim iş cikisinda kefir ve kayısı almak, akşam yemeği yerine yemek. mutlu oldum bir canım senin adına bende inceliyorum, şekeri kesmenin faydaları.

Kefir harika işe yarıyor..
Benim hafta da hemen hemen 4-5 bardak kefirim var..
Sindirim sistemini çok fazla çalıştırıyor.. İşyerinde tüm malzemelerim yanımda geziyorum biraz zor oluor ama başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır

1 hafta da böyle güzel vermişken bırakmak istemiyorum ipi bir kaçırırsam daha toparlayamam...

Detoks suyunu da ihmal etmemeye çalış..
İçerisinde ki limon ve elma sirkesi yağ yakımına yardımcı oluyor..
tarçın da şeker ihtiyacını dengeliyor fazlaca.. sadece 21 güncük zaten.

Süt içemiyorum ki
Süt yerine 1 su bardağı yoğurtta yapabilirsin canım..
hatta 3 yemek kaşığı nesfit
1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tarçın
1 elma

mesela bu benim bazı günler de sabah kahvaltım hem doyurucu oluyor hemde lezzetli :) tavsiye ederim

Tamam canım nesfitin hangisi Peki

Günaydın Canım Topikk

Bu sabah ki kahvaltım,
Aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
sonrasın da ise, 1 demet maydonoz + 1 yarım limon + 1 salatalık + 1 parça kök zencefil + 1 adet elma.. katı meyve sıkacağından geçirildi ve içildi..

detoks suyum dün geceden hazırlandı zaten :) içiyorum şuan da..

Öğlen menüm, 6 yemek kaşığı sebze yemeği + 1 dilim etimek + 1 su bardağı kefir

Ara öğün; 1 fincan yeşil çay

Akşam; bol salata + 1 köfte

Günaydınnn canımm topiğimmm :)

Dün tartı günümdü yoluma -1.100 ile devam ediyorummm :)

Yani 2 hafta da ; 4 kilo ( 3 kilo 900 gram ) ile devam ediyorumm :)
Bugünden itibaren yepyeni bir program.. Yeni bir hafta.. bu hafta da en -1 leri , -2 leri görmek hedefim.. bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek ne gidecek göreceğimm :)

sonunda 69.900 de olsa :) 6 lı rakamları görmekk harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…