- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Güzel canım.. bende haftanın 4 günü spora gidiyorum 1 saat yapıyorum her gittiğimdee..genelde yürüyüş yapıyorum canım ama bu ara salmıştım biraz işte hem yedilerimi yavaş yavaş düzene sokuyorum hem de sporumu
Tatlıyı allahtan hiç sevmemsen de geleceksin eminimmm bu azimle hepimiz veririz kızlar yeter ki bayramda tatlılara dur deyin baklava yemediğimiz sey mi zaten
ben de pek sevmem ya eskiden bayilirdim amaTatlıyı allahtan hiç sevmem
buna çikolata da dahilll.. hele baklavadan nefret ederim Rabbim günah yazmasında
beeennnnnnnnnbu sabah 71.4 ilk hedefim 68 kendime küçük hedefler koyucamKızlar tabloya isimleri yazacağımm..
Gerçekten azimle devam edecek olanlar
kilo bildirimlerini yapabilirler mi ????
Tamam canımm.. Tabloya ekledim.. Bugün tartıldığın kiloyu yarın olarak yazdım..beeennnnnnnnnbu sabah 71.4 ilk hedefim 68 kendime küçük hedefler koyucam
tamam canım cuma tartı günü yediklerimizi ve sporumuzu paylaşalımTamam canımm.. Tabloya ekledim.. Bugün tartıldığın kiloyu yarın olarak yazdım..
Her hafta cuma tartı günü olsun :)
sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonra tartıya çıkacağız.. Her hafta 300-400gram bile versek kar kardır...
kaçamak vs olursa mutlaka bildiriyoruz :)
ve dediğim gibi günlük 3 lt su'yun altına inmemeye özen gösterıyoruzz
Aynen canımm ben gün gün ne yiyip ne içtiğimi yazacağımm zatenn, haberleşe haberleşe giderizzz :)tamam canım cuma tartı günü yediklerimizi ve sporumuzu paylaşalım
Canımm yarın eklicemm listeyeSelam hanimlar Bugun misafirim oldugu icin fazla dikkat etmedim Ne bulursam yedim Ama yarin yine diyet modundayim Sabah 71 geldim Lutfen tabloya ekler misin?
Günaydın Kızlarrrr..
Bende diyetisyenden geliyorum...
tamı tamına 68.100 gram çıktımmm :) geçen haftadan bu yana 1 kilo 800 gram gitmiş bile :)
Üstelik şuan regliyim.. ona rağmen tartıya çıktımm
[/QUOTEdoktorun onerdigi herhangi bi detoks odem atici var mi
Muhtesem valla tebriklerCanım ben 21 günlük detoks yapıyorum..
bu hafta sonu bitecek sonra 1 hafta ara verip tekrarlayacağım..
500ml suya 1 gece öncede; 1 limon 3 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı toz tarçını koyup sabaha kadar bekletyiroum.
Daha sonra hazırladığım bu suyu 1,5 lt şişeye boşaltıp üzerinide normal su ile tamamlıyorum sabah kahvaltıdan sonra içiyorum..
tabi üzerine bi 1,5 lt de normal su içiyorum yani günde 3 lt su ...1,5 lt si detoks suyu .. 1,5 lt si normal su şeklinde..
benim bu hafta sadece 200 gram su kaybım var kalan 1.600 yağdan
süpersin canım harikaaaaGünaydın Kızlarrrr..
Bende diyetisyenden geliyorum...
tamı tamına 68.100 gram çıktımmm :) geçen haftadan bu yana 1 kilo 800 gram gitmiş bile :)
Üstelik şuan regliyim.. ona rağmen tartıya çıktımm
Selam Canım Hoşgeldin :)Kızlar azimli gördüm sizi oldukça :)
D vitamini eksikliği var bende kilo vermeyi çok zorlaştırıyormuş.
Nasıl bir diyet yapılmalı ki acaba3-4 kilo atasım var
Evet canım 1 limon suyu doğruuMuhtesem valla tebrikler
1 limonun suyu degil mi?