SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

kızlar ben tatil öncesi istediğim kiloya geldim.
sizin nasıl gidiyor
Merhaba harikaa canımm :)
Tebrikk ederim...
benimde 6. günüm suana kadar giden tam 4 kilo

diyet ve spora devam.. Cuma tekrar ölçümüm var.. bakalım bu haftada 1-2 kilo bekliyorum :)

benim de tatile kadar gitmesi gereken son 4 kilom var.. 30 ağustosta tatile çıkıyorum

bu azimle verirsin canım inşallah
buraya yazdığımdan bu yana 2 3 kg attım ben. tabi ödemlerim gitti biliyorsun regl olamamistim regl olunca odemler gitti vücuttan gerçek kiloma döndüm. bel kalça ölçümü de alıyor musun

Bende Nisandan beri hastalanmıyorum regli olamıyorum yani..
6. günüm yazmışım; yanlış oldu. 16. günüm.. 16 günde 4 kilo verdim.. ama dediğim gibi 4 aydır hastalanamıyorum gebelik vardı sonra karnım da öldü derken 1 ay önce kürtaj oldum.
o günden beri hala hastalanamıyorum benimde vücudum fazlaca şiş hissediyorum.. bir hastalansam 1-2 de kesin öyle atacağım biliyorum..
2 haftasonra bel kalça ölçümü alacağım canım bi başlarken almıştım bir de tam 1 ay sonra işte..

şuan 69 oldum , hedefe son 9 kaldı :)

tekrardan geçmiş olsun canım
inşallah bir an önce regl.olursun inan çok ödem gidiyor. ben 60tim olamiyordum şimdi 58e yaklaştım yarın tartıda 58.1 bile görebilirim. ödemlerim çok oluyor çünkü sis geziyorum ama regl bitince süper düşüş olur
. genelde böyle .hedefine gittikçe az kalmış
bende 73le başlamıştım diyete. bel kalçadan bizi de haberdar edersin.artik güncel yazalım canım inan motivasyon oluyor.

Aynen canım kesinlikle..
Ben hergün yazıyordum ama kimseden ses çıkmayınca bıraktım bende :)
Yoksa devam ediyorum.. detoks sularıma, diyetime sporuma aynen devam yanii..
ay sonuna kadar 66ları görsem harika olacak bakalımm

senin kilon iyi suan keşke bende 60ları görsem valla

valla ben ne zorluklardan geçtim inan
bayramda bizde bayram tatlısı el açması yapılır ve fındık cevizi fıstığı hepsi bol bol atılır hatta yufka patlar yanlardan tasar ,tereyağı gezdirilir saf köy tereyagi
cokda lezzetli olur. 1 tane bile yemedim çok zor tuttum kendimi. buna ragmen 1 ayda sadece 300 Gr verebildim duraklama yaşadım. yemediğim halde veremedim bir ara deidm keşke yeseydin diye
Sonra tekrar devam ettim vermeye ama çevremde çok yemeye meyilli insan var çok zorlandımm
buraya yazalım ki hem motive hem sohbet olsun konuşuruz

Benim de öyle inan.. hiçbişi yemiyorum gibi birşey..
Eşim dün akşam mantı yerken ben resmen 1 tane kabağı tava da az öldürüp üzerine 2 yemek kaşığı yoğurt koyup yedim..
benim de çok zorlu geçiyor ama direnmeye çalışıyorummm

ev halkı bizim de öyle haftada 2 mutlaka börek poğaça ve kekimiz vardır artık alıştım sayılır. ama diren 36 beden olunca keyfini çıkaracaksın

ev halkı bizim de öyle haftada 2 mutlaka börek poğaça ve kekimiz vardır artık alıştım sayılır. ama diren 36 beden olunca keyfini çıkaracaksın
Ay 36 olmasam da olur 38 e razıyım ben
60 ı göreyim başk birşey istemiyorum.. sonra 3-4 ay koruma..
sonra bitişşş

Selam hanımlar Bende yaklaşık 1 aydır diyetteyim Başlangıç 76.800 sabah 71 geldim Ama o kadar az yiyorum ki buna ragmen 100 200 gr zorgidiyor Umarim detoks tarifin işe yarar

Selam hanımlar Bende yaklaşık 1 aydır diyetteyim Başlangıç 76.800 sabah 71 geldim Ama o kadar az yiyorum ki buna ragmen 100 200 gr zorgidiyor Umarim detoks tarifin işe yarar
1 ayda 5,800 bence gayet iyi canımm..
Tebriklerrr :)
Hoşgeldin bu arada.. Bende 15-20 gündür diyetteyim ve spor yapıyorum..
şuana kadar 4 kilo gitti bunun 3.5 kilodan fazlası yağdan gitti
Diyetisyen eşliğinde zayıflamaya çalışıyorum ben programım çok sıkı.. buna rağmen bende az gittiğini düşünüyorum.. Cuma günü tartı günüm merakla bekliyorum sonucu :)
Yaş ve boy kaç :)

29 yaşındayım ben, 1.64 boy , 69.900 kilo :)
Hedef 60

merhaba ben de sizi takip ediyodum ara ara girip bakıyodum hatta hafta sonu detoks suyunuzu yapmıştım bende kışın diyetisyene gittim ramazan da bıraktım çok güzel incelmiştim şimdi düzenim bozuldu 3 kilo geri aldım bende once aldıklarımı daha sonrada 65 kiloyu hedefliyorum

Merhaba, Hoşgeldin canım.
Maşallahh .. isteyince oluyor işte.. mevzu devamını getirebilmekte.
detoks suyumu bende hiç ihmal etmiyorum.. 21 gün boyunca tüketicem inşallah .. zaten 16 gündür içiyorum 1 haftam felan kaldı..
Onun haricinde benim program biraz ağır ama.. etkili :) dediğim gibi bende e 16 günde 4 kilo gitti.. benimde hedefim 60 ı görmekk.. şuan da 69.900üm.
ay sonunda tatile çıkıyorum o zamana kadar 66-67 görsem mükemmel olacak sonrasında da 6- 7 kiloyu 1,5-2 aya yaydım acelesi yok..

bende bundan 3 sene önce 3 ay da 19 kilo vermiştim..ama insan bırakınca alıyor bir anda. evlendiğimde de 60 kiloydum 2 yılda 74 e kadar çıkmışım.

bende evledndiğimde 60-61 kiloydum sonra aldım hamile kaldım bi verdim bi aldım kilo almaya çok müsaitim ipin ucunu kaçırdığımda hemen geri alıyorum elimden geldiğince tekrardan diyet listeme uymaya çalışıcam evdede misafir var dikkat edebildiğim kadar edicem

Harika :)
Elimizden geleni yapalım da.. gerisi artıkk metabolizmamıza kalmış :)
ve günde 2 fincan yeşil çay öneriyrum ben..

sabahları aç karnına da 1 fincan sade türk kahvesi mutlaka

Ben bugün yediklerimi paylaşayım.. :)
Sabah aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
3 yemek kaşığı nesfit + 1 kase yoğurt + 1 dilim ananas üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın atıldı ve onu yedimm:)

ara öğün olarak; 1 fincan yeşil çay

öğlen yemeğinde ; 5 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği yedim ( nohut ) + 1 bardak kefir

az önce ara öğün olarak; 5 çiğ badem yedim.

Akşam yemeğimde de , 1 kabak + 1 kase yoğurt var.. kabağı yağsız tava da 1-2 çeviirp yoğurt ile karıştırıp yiyorum :)

gece yatmadan öncede ; 1 fincan yeşil çay + maden suyu tüketeceğimmm :)

afiyet olsun canım.ben bugün kaçamak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…