- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Canım gene çok fazla birşey yok listemde :)diyet listen nasıl canım
canım süper hadi bakalım gitsin kilolarCanım gene çok fazla birşey yok listemde :)
Yarın ki menümü atayım.. fikir olsun sizede
sabah;
1 fincan sade türk kahvesi ( kahvaltıdan önce )
1 haşlanmış yumurta + 1 ince dilim hindi füme
2 yaprak roka + bol maydonoz
1 adet salatalık + 2 dilim domates
ara öğün; 1 su bardağı yoğurt + 1 adet yeşil elma
Öğlen ;
3 köfte ( ızgara )
bol salata ( yağsız-tuzsuz)
1 adet etimek
ara öğün; 1 fincan yeşil çay + 2 adet gün kurusu
akşam; yarım kase çorba
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 bardak kefir
bu benim yarın ki menüm kızlar :)
her gün programım farklı benim..
Sen ne yedin bugün bakalımmcanım süper hadi bakalım gitsin kilolar
benim bugün çok düzensiz canımmm hiç söylemeyımSen ne yedin bugün bakalımm
Çokkk ayıpppbenim bugün çok düzensiz canımmm hiç söylemeyım
yok canım merak etme güzel bi eksiyle gelicem inşşÇokkk ayıppp
Bayram da dikkat edelim lütfenn.. haftaya bayram çıkışı yükse kiloo istemiyoruzzzz :)
Hadi bakalımmm inşallaahhhyok canım merak etme güzel bi eksiyle gelicem inşş
Aa süper başka neler yaptınız pekiSelam Canım Hoşgeldin :)
Valla bende de troid var :)
Tembel benim troidler :) ona rağmen 3 hafta da 5 kilo 700 gram verdim ben :)
İstersen, sabredersen herşey oluyor.. :) Tabiki de yürüyüş + hergün 3 lt su mutlaka ve mutlaka yapılması gerekenlr arasında..
ekmek, şekeri tuz hayatından yok et :) ben 3 haftadır ağzıma sadece 3-4 dilim etimek koydum o da listede yazdığı için onun haricinde çikolata hamur işi dudağıma dahi değmedi :)
Diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum :) 3 hafta da belki 1-2 gün kaçamak yapmışımdır..Aa süper başka neler yaptınız peki
burdayımmmmGünaydınnnnnn
Diyetçilerrrr burdamııııııı
Selamm canımmburdayımmmm
sağol iyiyim sen nasılsın canım senınde bayramın mübarek olsun yorucu geçti canım misafirler falan çok yemedin ama hiç düzenli değildim regli olmam lazım bugun yarın her tarafım şiştii bir an önce olsam diye bekliyorum sen naptın nasıl geçtiSelamm canımm
Nasılsınnn ?
Geçmiş bayramın mübarek olsun :) neler yaptın ? çok yemedin inşallahhh :)
Benim de iyi geçti canım.. Buralarda değildik zaten, eşimin teyzesine gittik Düzce'ye köye.. Tabi diyetime uyamadım çünkü köy malumm listemdeki şeyler yoktu merkeze gidip almam gerekliydi falan.. Listeme uyamadım hali ile.. ama dikkat ettim yediklerime, ekmek vs yemedim gene az az yiyeyim diye uğraştım artık ne kadar olduysa 4-5 güne :)sağol iyiyim sen nasılsın canım senınde bayramın mübarek olsun yorucu geçti canım misafirler falan çok yemedin ama hiç düzenli değildim regli olmam lazım bugun yarın her tarafım şiştii bir an önce olsam diye bekliyorum sen naptın nasıl geçti
inşş hedefine ulaşırsın canım bende bugün şekersiz 21 güne başladım bakalım nasıl olcakBenim de iyi geçti canım.. Buralarda değildik zaten, eşimin teyzesine gittik Düzce'ye köye.. Tabi diyetime uyamadım çünkü köy malumm listemdeki şeyler yoktu merkeze gidip almam gerekliydi falan.. Listeme uyamadım hali ile.. ama dikkat ettim yediklerime, ekmek vs yemedim gene az az yiyeyim diye uğraştım artık ne kadar olduysa 4-5 güne :)
ama bugün sabah itibari ile gene başladım listeme devam ediyorum bu cuma gidemicem zaten diyetisyen yok.. haftaya cumaya kadar 2 kilo vermem gerekli ki 66 ile kapatayım bu ay'ı :) öyle iştee bende de...köy'e giderken 68 dim işte inşallah kilo almadıysam 1 haftada 2 kilo verebilirim diye düşünüyorum
Sekersiz 21 günü ben bi hafta yaptm sonra ipin ucu kaçtı ya insAllah guzel eksiler gorursun cnminşş hedefine ulaşırsın canım bende bugün şekersiz 21 güne başladım bakalım nasıl olcak