SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

diyet listen nasıl canım
Canım gene çok fazla birşey yok listemde :)
Yarın ki menümü atayım.. fikir olsun sizede

sabah;
1 fincan sade türk kahvesi ( kahvaltıdan önce )
1 haşlanmış yumurta + 1 ince dilim hindi füme
2 yaprak roka + bol maydonoz
1 adet salatalık + 2 dilim domates

ara öğün; 1 su bardağı yoğurt + 1 adet yeşil elma

Öğlen ;
3 köfte ( ızgara )
bol salata ( yağsız-tuzsuz)
1 adet etimek

ara öğün; 1 fincan yeşil çay + 2 adet gün kurusu

akşam; yarım kase çorba
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 bardak kefir

bu benim yarın ki menüm kızlar :)

her gün programım farklı benim..

canım süper hadi bakalım gitsin kilolar

yok canım merak etme güzel bi eksiyle gelicem inşş
Hadi bakalımmm inşallaahhh
Ben 23 ağustosta çıkıcam birdaha ki tartıya maalesef çünkü diyetisyen bayram tatilinde olacak.. 19 ağustosta başlayacaklarmış ama ben en erken 23 ünde gidebileceğim..
Evde de tartım yok.. eğer bulabilirsem cuma tartılmaya calısacağım bulamazsam 1 hafta sonra ya kalacak.. ama bu sürede yediğime içtiğime çok dikkat etmem lazım 2 hafta uzun bir süre bayram falanda giriyor araya .. listeyi aynen yapmaya calısıcam.. ipin ucu giderse birdaha toparlayamam

Aa süper başka neler yaptınız peki

Aa süper başka neler yaptınız peki
Diyetisyenin verdiği listeye harfiyen uydum :) 3 hafta da belki 1-2 gün kaçamak yapmışımdır..
onun haricinde hafta da 4 gün spor yaptım günlük minimum 1 saatten..
çay'ı ekmeği tatlıyı 3 haftadır hayatımdan çıkardım onun yerine boll bolll su :) yeşil çay tükettim..

az yedim.. ama doyarak yedim.. çok çok aç kalkmadım yemekten .. evet listem zor ama öyle aç kalacak, zorlayacak tarzda değil.. ilk 1 hafta çok zorlandım. ve geçen hafta 1 günüm sadece yeşil su idi.. o beni çok zorladı ama gene de pes etmedim :)

en önemlisi kendime hedef koydum .. o 60 gö-rü-le-cekk :)

ve çok sevdiğim 59 kilo olduğum zamanlar da giydiğim bir elbisem vardı.. içine giremiyorum şuan hali ile :) onu yatak odama dolabıma astım dışardan :) her sabah ona bakıp seni giyeceğim diyorum :)

Selamm canımm
Nasılsınnn ?

Geçmiş bayramın mübarek olsun :) neler yaptın ? çok yemedin inşallahhh :)
sağol iyiyim sen nasılsın canım senınde bayramın mübarek olsun yorucu geçti canım misafirler falan çok yemedin ama hiç düzenli değildim regli olmam lazım bugun yarın her tarafım şiştii bir an önce olsam diye bekliyorum sen naptın nasıl geçti

Benim de iyi geçti canım.. Buralarda değildik zaten, eşimin teyzesine gittik Düzce'ye köye.. Tabi diyetime uyamadım çünkü köy malumm listemdeki şeyler yoktu merkeze gidip almam gerekliydi falan.. Listeme uyamadım hali ile.. ama dikkat ettim yediklerime, ekmek vs yemedim gene az az yiyeyim diye uğraştım artık ne kadar olduysa 4-5 güne :)
ama bugün sabah itibari ile gene başladım listeme devam ediyorum bu cuma gidemicem zaten diyetisyen yok.. haftaya cumaya kadar 2 kilo vermem gerekli ki 66 ile kapatayım bu ay'ı :) öyle iştee bende de... köy'e giderken 68 dim işte inşallah kilo almadıysam 1 haftada 2 kilo verebilirim diye düşünüyorum

inşş hedefine ulaşırsın canım bende bugün şekersiz 21 güne başladım bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…