- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi poncikvegece
süpersinGünaydın Kızlarrr
Dün diyetisyen günümdü..
6 gün önce 73,700 olan ben..
dün itibari ile 3 kilo 200 gramı geride bırakıp yoluma 70,500 ile devam ediyorum
Tabii ki deO potansiyeli gördüm diyosun
6 günde benden zayıfsınGünaydın Kızlarrr
Dün diyetisyen günümdü..
6 gün önce 73,700 olan ben..
dün itibari ile 3 kilo 200 gramı geride bırakıp yoluma 70,500 ile devam ediyorum
artilarim temizlendi çok şükürOnların etkisi vardır o halde..
Moralini bozma.. sen benim dediğim ot'u aktardan al bugün başla hemen 3-5 gün içmen yeterlii
Çok iyi canım, çok şükürartilarim temizlendi çok şükürşimdi regl bitene kadar tartilmak yok.
Başın sağolsun canım Rabbim sizi cennette kavuştursun meleklerinleÇok iyi canım, çok şükür
wc problemimiz çözüldü ise sorun kalmamış demektirbende bir regli görsem rahatlayacağım .. 3 aydır regli olmuyorum yani hamileydim ben ikizlere karnımda öldüler 3 aylıkken..
kürtaj oldum 25 gün önce.. şimdi adet görmeyi bekliyorum beni de o etkiliyor vücudum çok şiş şuan da
Aminnn canımm inşallahh...Başın sağolsun canım Rabbim sizi cennette kavuştursun meleklerinle
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin bu aciyi. İnşallah bebeklerine kavusursun çok mutlu olursun canımben de olamadım hemen hemen 1 hafta gecikti. Ne zaman olursam artık stres etmiyorum
Dualarım seninle canımAminnn canımm inşallahh...
Canımm teşekkür ederimm..Dualarım seninle canım
Hep olumlu güzel düşünmeye caliszaten çok tatlı bir insansın
inşallah canim benimmCanımm teşekkür ederimm..
Öyle yapıyorum acısı geçmiyor ama alışıyor insan bir şekilde..
Cennette kavuşucaz meleklerimle biliyorum
Rabbim böyle uygun gördü, yiyecek ekmekleri yokmuş.. hakların da hayırlısı buymuş diyorum. öyle avutuyorum kendimi :)
yine kabızim canımaypare ackerman
Canımmm nasılsın ne yapıyorsun sesin çıkmıyorrr :)
Sen niye böyle oldun anlamadım ki...yine kabızim canımkeyfim yok hiç
cumartesi çıktım wcye en son ondan almadım o otu pazarda aktar kapali. iş çıkışında gittim yine kapalıydı.Sen niye böyle oldun anlamadım ki...
kaç gün oldu.. Hala açlık otu almadın değil mi...
sana dene diyorum gerçekten iyi gelecek inan bana
Canım 3 gün çookkkk fazlaaa yaaa...cumartesi çıktım wcye en son ondan almadım o otu pazarda aktar kapali. iş çıkışında gittim yine kapalıydı.
her gece süt içiyorum ondan mı acaba bilemedim kiCanım 3 gün çookkkk fazlaaa yaaa...
https://listelist.com/lif-orani-yuksek-besinler/ şuraya bir bakar mısın.. belki işine yarar.
Bilemiyorum canım.. Armut felan ye..her gece süt içiyorum ondan mı acaba bilemedim ki