Sorun eltim..

bencede sevgılımın tavrındakı yumusaklıktan kaynaklanıyor dusun dıyor kı kuzenım senden hoslanıyor bızımkıde yenge bu konusma etık degıl lutfen tekrarlamayalım dıyor ama hep aynı terane...
dun bızımkıde oyle dusunmus bız yuzgoz olmayalım dıye annesıne anlatmıs benım haberım yok gıbı annesıde ben konusurum demıs ıns bır tatsızlık cıkmaz

ılk seferınde soylemedıgınde yengesı gorustugumuzde alttan alttan laf atmıstı kuzenı ıle ılgılı ozaman annlamıstım tabı sayın sevgılıme kıyamet nedır sorusunun cevabını vermıstım oda oturup ılk ıkı seferı anlatmıstı ne oldugunu ben sonuncuyu o yuzden anlattıgını dusundum kız yıne bır yerde saka ıle karısık soyler dıye cekındıgınden yanı ama sımdı bılemedım kurcalamak ıstemıyorum cok ama nasılsa ogrenırım ben bunu

onun butun yan ceplerını soker elıne verırım...

aıle huzurlarını bozmak ıstemem zaten ben el kızıyım bugun yeter dıyıp cekıp gıtsem aılesı olacak yanında kalan o yuzden ıkı kardesın arasını bozmak benı gercekten uzer
ben hanımlıgımı korurum fakat benı bundan sonrası telaslandırıyor sımdı bak neler yaptım sesı cıkmıyor dıyıp tepeme cıkmaya calısmasın?
okadar konu okudum kım alltan alıp ıyılık yaptıysa dahada uzerıne gıtmısler bu sımdıden ılk gorusmede bukadarsa ılerısı ıcın tedırgınım acıkcası bakalım annesının tavrına sorunun cozulup cozulmeyecegıne gore bır seyler dusunucem artık

ben anlatamadım sanırım aılesı benı bılıyor fakat ben hemen tanısmak ıstemedım sevgılım kafamda once bır netlessın ıstedım 2 senın sonunda evlılık kararı aldıgımızda artık yavas yavas aılesını tanımak ıstedım kı sonra ben nasıl bır aıledeyım dıyıp cok gec kalmıs olmayayım bununda dozunu kacırmamak adına annesı ıle dısarıda 2kere cay ıctım bırde bayramda zıyaretlerıne gıttım okadar. haklısın bulasmamalıyım ama bu susuyor ne yapsam dıyıp dahada tepeme cıkmasın sonra ??? bugun aramızdakı cıddıyetı bılerek bnuu yapan yarın ne yapmaz dıyorum acıkcası ınan o gun yaptıklarını gectım suanda kızlar haklı sonucta ne olmussa olmus fakat su son yaptıgı annesı kızım dugune gel dıyor bana bende kısmetse dedım bana bakıp ay sende mı gelıceksın dugune dedı

tabıkı gıtmedım okadar samımıyetım yok zaten ama sen olsan tedırgın olmaz mısın bu tavırlardan...

keşke noktalama işaretlerini kullansaydın ,bazı cümlelerini anlayamadım,

bence asla ona uymamalısın ,böle insanlar karşısındakileride zamanla kendilerine benzetmeyi başarıyorlar ,
hediyeni al(öle çok pahalı bişi olmasın) sevgilinle birlikte evine git ,ve gayet ciddi bir şekilde onunla konuş ,tavrını koy ,
neden böle yapıyorsun bizim ilişkimizi bozmayamı çalışıyorsun ,unutuyormusun sen 6 senelik ilişkiden sonra evlendin vs vs o anki duruma göre dök içini ,kavga eder gibi değilde mağdur u oyna şimdilik zamanla baktın olmuyor tırnaklarını gösterirsin
hem baksana sevgilin senden yana ,hiç bişi yapamaz ,siz birbirinizi sevidikten sonra

haklı olabılırsın ıçıme kurt dustu ıyıce bu konuda onun tavırlarından dolayı. Verdıgı cevapları bırı bana vermıs olsa ben o konuyu acmazdım ama bana kalsa ben zaten kaynımla boyle bır konuyu asla konusmazdım yengesıne yeterlı gelmedıgını o cevapların gormesı lazımdı. Kuzen zaten 24 saat evlerınde benım kı geldıkce cıkıp gıtse boyle bır sorun yasanmaz belkı de... anlaşıldı once bızımkıne lazım bıraz ders

eğer ki buluştugumuzda bu konuda benım de yanımda ımalar yapmıs olmasa o sekılde davranmasa sana hak verırdım hemde bız 1 hafta gorusmedık ıstedıgını yapabılırdı bılemedım acıkcası olmak ıhtımalı olmakla bırlıkte bana bıraz zayıf geldı yıne de aklımın bır kosesıne yazdım :26:

Artık annesıne anlatıldı. Bu durumda tekrar olaya karısmam dogru olmaz gıbı gelıyor.
önce bir o konuşsun bakalım ne çıkacak altından eğer ki çözülmezse dediğini yapacağım.
tarzını bilmiyorum ama hoşuna giden bir şeyler alıp ziyaretine gideceğim. tavrına göre birşeyler yaparım artık

ayyyy bi gıcık oldumki sorma böylelerin saçını başını yolucaksın ben delilirim vallahi benimkinide yengesinide kuzeninide hepsini hallederim. benimki o kız geldiğinde hopp evden dışarıya çıkmak zorundadır o evde duramaz yengeye gelince bidaha sakın böyle bişeye kalkışma ben aramızın bozulmasını istemem böyle bi nedenden dolayı ama sen bizim ilişkimizin boyutunu anlayamamışsın derim kuzene gelince onada gerekirse alırım karşıma bak senin kuzenin böyle bişey yapıyo aslı varmıdır yokmudur bilmiyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu durum haberin olsun derim ama sevgilinin de üzerine fazla gitme derim çünkü tekrar böyle bir durum olursa sert tepkiler verdiğin için söylemeyebilir erkeklerin sağı solu belli olmuyor çünkü.

örendiğimden beri hayatı zindan ettim ama haketti sanki aklı başında biri ile konuşuyor gibi diyor ki yenge etik bulmadım
etiklik anlayışı olsa oda aynı gun benım gıbı ılk defa tanıstı okadar ınsanla hanımhanımcık olur ama nerdee
Aslında dediğin doğru bu seferde anlatmazsa hiç haberim olmaz ayy kaldım elim kolum bağlı annesı neler konusmus bır ogrensem rahatlıyacagım belkıde.
olmadı zaten verdım kararımı hedıyesını alıp zıyaretıne gıdecegım hanımhanımcık baktım hala aynı terbıyesız tavırlar ozaman yok daha el kızıyım aıle huzuru bozulmasın fılan nekadar aklıma gelır bılmıyorumm

ya öyle kavga eder gibi değil iceden inceden lafı söyliceksin bak ben bu tarz konuların aramızı bozmasını istemem ama bu tür muhabbetlerden hoşlanmıyorum sana yapılsa sende hoşlanmazsın falan gibi ama aklıma şuda geliyo belki kuzenin haberi yok bu durumdan yenge böyle bişey yapmak istiyor kuzene söyle bence deki senin kuzenin böyle bişeye kalkışmış senin haberin varmı yokmu bilmiyorum ama bu durum benim hiç hoşuma gitmedi kalbinizi kırmak istemiyorum de yani açık açık söyle sen kafayı yiyceğine onlar düşünsün. sizin yenge şimdi evde yaaa havalarda bu evin gelini benim işte falan die seni de dış kapının dış mandalı olarak gördüğü için böyle davranıyoo bu tür insanları çok iyi bilirim. benim eski nişanlımın yengeside böyleydi bide benim en yakın arkadaşım hemde akrabamdı sen anlatırken direk o geldi aklıma annesine falan yakın ol ara sor git gel ki oda senin dış kapının dış mandalı olmadığını anlasın.

bence olay sende deil sevgilinde biter kuzum...sen istediğin gibi de çirşef der geçer üstüne malzeme verirsin ohh kötü olan sen olursun bianda

kızlar sımdı sevgılım ıle konustum ısteydı ondan tum ayrıntıları ogrenemedım ama bu sabah evde kıyamet kopmus gecen gun alacagımız ev hakkında konusmustuk kredı cekelım evı esyaları alalım ıkımızde calısıyoruz cok sukur oderız demıstık. Dün annesi ıle onuda konusmus annesı ıyı dusunmussunuz bızde bıraz yardım ederız zorlanmadan odersınız ama sıze okadar yuksek kredı vermezler olmazsa bızım bı tanıdıgımız var maddı durumu ıyı o ceker bız oderız demıs bu sabah abısıne konuyu acmıs ve evde kıyamet kopmus.
yengesının suratı 5 karıs bız cocuk dusunuyoruz bıde onların kredısıne mı yardım edıcez demıs sevgılımın annesı de su an bu evın kredısını oderken 2 kardeş bırlıkte calısıp verıyorlar ayrıca kız bız oderız demıs sadece aılesı olarak bız bıraz destek olacagız bunun lafı sana dusmez fılan demıs yanı tartısmada uzamıs baya kız aglamıs ev bırbırıne gırmıs tam ogrenemedım ne oldugunu kapatmak zorunda kaldık ama sevgılım cok keyıfsızdı
kızlar bence o kadın bır seytan ben demelek degılım belkı ama cenemı tutmam gereken yerı bılıyorum en azından

Ohhh ne güzel dünya.... seninki çalışsın ev kredisi ödesin onlar hazıra konsun size gelincede biz yardım edemeyiz kendileri sağlamda nasılsa yani. çok sinirim bozuldu şimdi

Ohhh ne güzel dünya.... seninki çalışsın ev kredisi ödesin onlar hazıra konsun size gelincede biz yardım edemeyiz kendileri sağlamda nasılsa yani. çok sinirim bozuldu şimdi

canım ben boyle bır yardım ıstemıyorum zaten ınsan oglu cıg sut emmıstır aramız kotu olur bır gun bız yardım etmesek yapamazdınız bızımde hakkımız var derler ya da bır gun ıs kavgaya donusur benım kocamın parası der ozaman oturur aglarım hıncımdan bısey de dıyemem.
ac yatarız oderız bız yeter kı kımseye laf vermeyelım...
tabı kı yardım ederlerse daha rahat oluruz fakat dedıgım gıbı boyle bır beklentım yok kı benım.
kız benım 3 odalı baktıgımı duyup cıldırıyor fılan bu ne haddını bılmezlık anlayamadım evımdekı oda sayısınada mı karısacak yandık kı ne yandık bır de bırtanesını gıyınme odası yapacagım desem heralde ıntıhar edecek
gercı sevgılım gerekenı soylemıs abısıde annesıde arkasında durmus ama huzursuzluk cıkması uzdu benı yınede bastan ıkı rakıp gıbı olduk yazık gercekten napsam bılemedım...

siz,kız arkadaş olarak durdukça bu elti uslanmayacak,yüzük takın...

kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali,belkide evlilik olayınızı hızlandıracak

O kız kayınvalidesiyle oturduğu için bence sizin ev amanızı yediriremiyo haklısın evet sonrasında laf ederlerse bende dayanamam seninkinin aradaki mesafeyi çok iyi koruması lazım anlaşılan sen daha çok sorun yaşıyacaksın heleki düğününe yakın allahdan anladığım kadarıyla evde görümce yok olaydıda sen ozaman göreydin neler oluyodu arana mesafe koy bence bu kızla cahil ama çok tehlikeli bağzıları ağlamayla sızlamayla dediğini yaptırr herkese herşeyini anlatma bence giyinme odası olarak kullanıcam falan diye yoksa bu sefer sana karşı hem kocasını hem kayınvalideni doldurur kocasını doldurması sana karşı senin sevgilinle kardeşinin arasının açılmasına yol acar bu sefer onlarında arası bozulur huzur falan kalmaz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…