Sorun eltim..

sevgılımde gıyınme odasını kımseye soyleme onu bız hallederız arkamızdan bak annesını 2 odalı bı eve sıkıstırıyor kendısı bos odaları doldurmak ıcın elbıselerını koyuyor der fılan dedı.
bende soylemem zaten gozumu korkuttu. kendımıde bukadar alttan aldıgım ıcın ıkı yuzlu hıssettım acıkcası ama yapabılecegım baska bır sey yok.
bır de boyle bır gorumcm olsa yanmıstım cıdden devam etmezdım bu ılıskıye el kızı ben calısıyorum ne kadar gorucem zaten dıyıp sakınlestırıyorum kendımı ama Allah tum cekenlere sabır versın ne dıyım bakalım kuzen meselesı ne olmus evde olay patlayınca onu bıle unuttum

ayy ben okurken sınır oldum.bu ne yaa.bu nasıl bır sacmalıktır.eltıyle asla samımı olma.gerekırse bır dahakı karsılastıgında kuzene de koy tavrını.annesı sana bu konuyu acarsa ona da rahatsızlıgını bellı et.cocuk mu bu yaa evlenmıs barklanmıs.hala lıselıler gıbı bırılerıne kız ayarlamaya calısıyor.bunlara cok meraklıysa evlılık programı yapsın.sen onu bana gonder en ıyısı

ya yalan soylemek ıstemm boyle bır sey yapmasa da hoşlanmazdım ondan tavrı hareketlerı bana ters ben erkek arkadasımın koluna bıle gırmem aılesının yanında o sokakta cafede kucagına yatıyor:44:
yanı zaten hoslanmamısım bır de ustune sevgılıme kuzenını ayarlamak ıcın ugrasması tam oldu resmen hele son lafı bıtırdı benı abı kuzenım senden hoslanıyormus sana soyleyecegımı bılerek soyledı ama yınede benden duymus olma
var mı boyle bır mantık hepımız kuzenımıze fılan bıseyler soyluyoruz nedemek bılerek soyledı madem bılerek soyledı benden duymus olma nedır?
sana soyledıyse baska kımden duyabılır?
resmen bızımkı yesıl ısıgı yaktı eger begendıysen sende bırak yanındakını gel dıyor
sevgılım dıyor kı bılg resmın vardı kaldırmıs abımle resmını koymus bısey demedım (bılg sevgılımın bu arada)
ama adın gecınce konuyu degıstırıyor annemle konustum bu sorun cozulecek uzme kendını daha fazla dıyor
dedım kı uzuldugum kadar uzerım bılıyorsun benı ona göre...

boşver sen üzme kendini zaten geri planda dur ya sevgilin o istiyo demesin bu tarz şeylerde ben istiyorum böyle olucak bu desen seni hiç araya katmasın bunun da iki yüzlülükle hiç bir alakası yok yani sen çalışacaksın geliceksin evde kayınvaliden kocanla salonda uzanıp televizyon izlemek isticeksin olmıcak zaten iş güç uğraş evdede ona vakit ayırma şansın çok azken daha da azalıcak bunları istemekle kesinlikle iki yüzlülük bencilik değil doğru olanı yapıyosun bence kimseyi ve ne söylediklerini kafanatakmadan düzdüz önüne bak kimsenin senin canını sıkmasınaizin verme kayınvalidene yakın o gelin olacak müsvetteden de olabildiğince uzak dur okadar

haklısın bakalım konusmalarından neler cıkmıs ne yapacagıma az cok karar verdım zaten
sevgılımde kuzenı geldıgınde bır daha evde durursa bu saatten sonra kendı bılır ne dıyım
gelışmelerden hepınızı haberdar edecegım yorumlarınız ıcın teşekkurler

oldu canım oldu.ona benden selam soyle.bızım kızlarla senı bı tanıstırayım de.saka bı yana tavrın net olsun.rezılle rezıl olma ama ona dıkkat et.onun sevıyesıne ınme.bol sanslar.haberlerını beklıyorum

bence o eltiye yapacagın en büyük kazık
kaynananla kayınla iyi ol.. çatlasın!!!!
seni çekemiyo bellii seni defetmek için kuzenini ayarlamaya çalışıyo zilli sevgiline...
Ona tırnaklarını göstermelisin.. ama onun yanında onu asla umursama
umursamaz davran.. en büyük silah umursamamak.. Yani seni adam yerine koymuyorum demiş olursun

ne gitmesi arkadaşım deli misin. Yalnız ben burda erkek arkadaşına çok kızdım şöyleki seninle olan ilişkini nasıl anlattıda eltin hala ona kız bulma peşinde. bilemiyorum yanlış geldi bana . tavrını kesin koymalı kızmalı yaptığı şeyin nekadar çirkin olduğunu üstüne basa basa anlatmalı. Sende sakın yüzgöz olma çok. üstelik arada yüzük yok resmiyet yok oyle girip çıkmanı tavsiye etmem sonra çok pişman olursun

Bence o kiz kesinlikle seni kiskaniyor... Kuzenide tamamen bahane sanirsam olay sadece senin canini SIKMAK ve huzursuz etmek.... Bence hic orali olma o zaten seninle tartismak icin yer ariyor ona bu firsati verme....Bence ev ziyaretine git ve Sevigilinle gayet samimi ol ve iliskinizin ne kadar iyi ilerledigini goster. Bunu gorunce o zaten sinirinden catliyacaktir. Tamemen kompleksli bir hatun sanirsam...

güzel haberlerini bekliyoruz canım peki siz evliliği nezaman düşünüyosunuz ? bence fazla uzatma derim bu tür insanlar okadar kıskanç oluyoki sana anlatamam aklına gelmicek şeyleri yapabiliyolar. başımdan geçen bir olayı anlatıyım bak benim eski nişanlım dedimya işte onun abisinin evlendiği kız yani benim çocuklukdan o yana arkadaşım evleneceklerine yakın ceyi zsermeye gittik ben nişanlıydım nişanlımda askerde hani bende yardıma gittim aklım sıra hastalıktanda geberiyorum oysaki sanane evinde yat zıbar ama kayınvalidem ille gel dedi işte kalktım gittim neyse mutfak dolaplarının içini yerleştiriyoruz ben üst rafları yerleştirmek için yukarı çıktım bunlar aşagıda kayın validem paketten çıkardıklarını bana veriyo bunu nere koyalım kızım diye bana soruyo ilk başlarda onun evi diye ona soruyodu oda farketmez anne ben daha sonra olmazsa değiştiririm siz kafanıza göre yerleştirin dediği için de kadın bana soruyo düğününden sonra öğrendim ki gitmiş bunu eşine söylemiş annen işte bana sormadıda mutfağı yerleştirirken gitti ona sordu benim evim burası bana sormuyo ben kötü oldum yani delirdim böylelerine ne iylik olur ne yakın durmak sizin anlıyacağınız olabildiğince uzak durcan

vallahi hiç sıkılmadan bütün cvplarını okudum gülçin ne dyim eltin konusunda haklısın kız gerçekten hiç iyi karakterli biri değil.Ama madem sevgilinin annesi müdahalle edicekmiş olaya o müdahale etsin sen karışma , baktın işe yaramıyor o zaman gidip yüzüne söyersin ayrıca senden hoşlanmadığı çok net büyük bir ihtimallede bunun sebebi seni kıskanması ben bu şekilde yorumladım.Ayrıca sizin alacağınız ev konusu ona düşmez sevgilin annesi ve abisini ilgilendirir yarıdım edip etmemeleri , sevgilinin anneside onu bu konuda konuşturacak bir kadın değil seni sevmiş ben bunu anladım.İnş. çok sorun yaşamassın glişmeleri bekliyorum

zaten daha da sınır ederse oyle dıyıcem

evet kesınlıkle benımde aklımda olan bu

ay oda cok fenaymıs olurmusun oldururmusun ıste
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olucağım inş

ay oda çok fenaymış ölürmüsüsn öldürürmüsün resmen
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olacagıım inş

ay oda cok fenaymıs olurmusun oldururmusun ıste
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olucağım inş

bende temmuzda söz ekim başı eylül sonu falan inşallah öyle elti falan yok bende allahdan ilk gelin ben olcam allah dan :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…