• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eltim..

Bence git ufak bi hediye alıp fazla kalamaz fazlada muhatap olmazsın olur biter nasılsa kayınvalidende var orda çok fazla senin canını sıkıcak bişey yapamaz gerçi böylelerini görmek bile can sıkıcı :27::27:

malesef sevgılımın annesı calısıyor. yanı onunla olmak zorundayım sadece:50: ama sevgılım olmadan asla o eve adım atmam zaten daha once aılesı varkende hıc gıtmedım tedırgın olurum oyle tek yengesı ıle:50:
inş bir sorun cıkmaz

bende temmuzda söz ekim başı eylül sonu falan inşallah (: öyle elti falan yok bende allahdan ilk gelin ben olcam allah dan :90:

:1:çok sanslısın inş aılesı ılede bır sorun yasamazsın:26:
aslında bazen dusunuyorum mılletın basına neler gelıyor bızım taktıgımız seylere bak dıyorum ama aklıma yıne yuzu gelıyor eltımın takılmayacak gıbı degıl dıyorum:1::1::1::1::1::1:
şaka bir yana Allah baska sıkıntı vermesın hıc bırımıze:26:

:66: kızlar haberler ıyı
sevgılımın annesı yengesı ıle konusmustu daha oncede osyledıgım gıbı ayrıntıları ogrendım
kız ınkar etmıs oyle bırsey yapmadım gullcın senı bana dolduruyor fılan demıs once:53::53:
en son aglamıs sızlanmıs kendını odasına kılıtlemıs bır trıplerdeymıs sımdılerde evde kımse ıle konusmuyormus esınede demıskı kardesıne ıyılık yapanda kabahat ne degerlı sevgılısı varmıs tum aıleyı bırbırıne kattı onun ıcın:1::1::1::1::1::1:

ozru kabahatınden buyuk dedıklerı cınsten yanı bızımkısı:1::1::1::1::1:
hepınıze yorumlarınız ve destegınız ıcın teşekkürler iyi ki varsınız:48::48:

sevgılımın annesı yengesı ıle konusmustu daha oncede osyledıgım gıbı ayrıntıları ogrendım
kız ınkar etmıs oyle bırsey yapmadım gullcın senı bana dolduruyor fılan demıs once:53::53:
en son aglamıs sızlanmıs kendını odasına kılıtlemıs bır trıplerdeymıs sımdılerde evde kımse ıle konusmuyormus esınede demıskı kardesıne ıyılık yapanda kabahat ne degerlı sevgılısı varmıs tum aıleyı bırbırıne kattı onun ıcın:1::1::1::1::1::1:

olayın sızın sevınecegınız sekılde cozulmesıne sevındım ama bısey sorucam yanlıs anlamazsanız.

sımdı bu eltının esıne dedıgı cumleye kadar nereden bılyorsunuz acaba?
bu evde herkesın her dedıgı bırbırıne mı soylenıyor.
yoksa erkek arkadasınız her gecen konusmaya hakım mı?
yada esınızın abısı aa bak esım senın ıcın ne kıymetlı sevgılısı varmıs dedı mı demıs?

yanlıs anlamanızı ıstemem ama sevgılınız evdekı her konusmayı sıze anlatırsa cok sınır olursunuz.
tabıkı ben olsam bende bılmek ısterım ne olmus ne konusulmus ama bı yerden sonra herseyı bılmek sinir bırakmaz ınsanda:34:

Son düzenleme:
olayın sızın sevınecegınız sekılde cozulmesıne sevındım ama bısey sorucam yanlıs anlamazsanız.

sımdı bu eltının esıne dedıgı cumleye kadar nereden bılyorsunuz acaba?
bu evde herkesın her dedıgı bırbırıne mı soylenıyor.
yoksa erkek arkadasınız her gecen konusmaya hakım mı?
yada esınızın abısı aa bak esım senın ıcın ne kıymetlı sevgılısı varmıs dedı mı demıs?

yanlıs anlamanızı ıstemem ama sevgılınız evdekı her konusmayı sıze anlatırsa cok sınır olursunuz.
tabıkı ben olsam bende bılmek ısterım ne olmus ne konusulmus ama bı yerden sonra herseyı bılmek sinir bırakmaz ınsanda:34:
[/QUOTE

aslında var ya tam olarak aklımdan gecenı soruya doktun
inş bizim aramızda gecenlerde boyle dılden dıle dolanmıyordun esı abısıne soylemıs abısı annesıne annesı bızımkıne bızımkı bana yanı sayarken ben bıle yoruldum
bu konuda da onunla konussam ıyı olacak bugun benım eltının basına geldı yarın benımde basıma gelebılır:20:
herşeyden haberdar olabılmek guzel ama herkes benım herseyımı bılsın de ıstemezdım :47:

Elti tam yolunmalık............ !
Kıskançlık en zayıf noktam.
Sevgilime birini ayarlamaya kalkanı yolarım !
Onun dışında başka bir şey canımı sıkmaz.
Ama bu düpedüz terbiyesizlik. Başka bişi derdim de, banlanmıyım ! Bu düpedüzzzzzz .......

senin adına çok sevindim ama şimdiki problem daha büyük resmen kız sana iftira etmiş asıl eşini sana karşı fişfeklemeye başlamış bile benden söylemesi bu bir senle ilgili olay bunlar ufak tefek gözükür ama erkekler biriktirir 2. bişey olunca gitcek eşine işde gülcinn yüzünden böyle böyle oldu dicek sonra bişey daha olcak hep onun yüzünden dicek adam ne yapcak dolucak dolucak bu sefer tutcak abisine patlıcak senden negatif elektirik almaya başlıcak çünkü senin yüzünden eşi kötü olmuş olucak benim düşüncem böyle çünkü bu tarz şeyleri yaşadığım için kendimden pay biçiyorum

Bu ne böyle ya?
Ben olsam evlenene kadar kesinlikle görüşmem.

Bu kadar şey yaşamadım ama bana zarar verdiği için elti adayımla görüşmüyorum ben.
Evlendiği zaman tebrik bile etmedim, ne yüzyüze ne telefonla.
Ki başta samimiyet kurmuştuk biz.
Şimdi olabildiğince karşılaşmamaya çalışıyorum.
Kendisi o kadar samimi davranır ki, kesinlikle kanmıyorum, gülümsemem bile zoraki, hissediyordur umarım.

Bu arada o yaptıkları dedikodulara ortak olduğumuz gün bittiğimizin resmidir :)
O yüzden bütün konuşmaları kısa kesmekte ve yuvarlak cevaplar vermekte fayda var.
Geçiştirmek için bile olsa haklısın denmeyecek, tecrübelerle öğreniyorum :)

Elti tam yolunmalık............ !
Kıskançlık en zayıf noktam.
Sevgilime birini ayarlamaya kalkanı yolarım !
Onun dışında başka bir şey canımı sıkmaz.
Ama bu düpedüz terbiyesizlik. Başka bişi derdim de, banlanmıyım ! Bu düpedüzzzzzz .......

bir de beni düşün...
ay hıc kıskanc bır yapım yok dıye burnum bır karıs havada gezerken burnumu fazla havaya kaldırmamam gerektıgını ogrendım
neyse ıns bır sorun cıkmaz bu konu boyle kapanır :1::1:

senin adına çok sevindim ama şimdiki problem daha büyük resmen kız sana iftira etmiş asıl eşini sana karşı fişfeklemeye başlamış bile benden söylemesi bu bir senle ilgili olay bunlar ufak tefek gözükür ama erkekler biriktirir 2. bişey olunca gitcek eşine işde gülcinn yüzünden böyle böyle oldu dicek sonra bişey daha olcak hep onun yüzünden dicek adam ne yapcak dolucak dolucak bu sefer tutcak abisine patlıcak senden negatif elektirik almaya başlıcak çünkü senin yüzünden eşi kötü olmuş olucak benim düşüncem böyle çünkü bu tarz şeyleri yaşadığım için kendimden pay biçiyorum

söyledıgın herseye kelımesı kelımesıne katılıyorum:50: fakat bu konuda suanda yapabılecegım hıc bırsey yok malesef sevgılım teyzenın yanına tasınma kararı almıs dun aksam bugun teyzesı gelmıs bıraz cıkacaklarmıs:1:
kımı doldurursa doldursun onda o asık surat zehır gıbı dıl bende bu guleryuz olduktan sonra e sevgılımde yaptıklarımda arkamda durursa ıns atlatırırz bunlarıda...:1:Allah daha buyuk dert vermesın bu arada dusundum tasındım evıne hedıye fılan getırmıyecegım kararımı verdım sevgılımede soyledım annemı dusunerek getırsen ıyı olur sen sonucta nezaketını gostermıs olursun dedı ama ınanın hıc ıcımden gelmıyor:50:

Bu ne böyle ya?
Ben olsam evlenene kadar kesinlikle görüşmem.

Bu kadar şey yaşamadım ama bana zarar verdiği için elti adayımla görüşmüyorum ben.
Evlendiği zaman tebrik bile etmedim, ne yüzyüze ne telefonla.
Ki başta samimiyet kurmuştuk biz.
Şimdi olabildiğince karşılaşmamaya çalışıyorum.
Kendisi o kadar samimi davranır ki, kesinlikle kanmıyorum, gülümsemem bile zoraki, hissediyordur umarım.

Bu arada o yaptıkları dedikodulara ortak olduğumuz gün bittiğimizin resmidir :)
O yüzden bütün konuşmaları kısa kesmekte ve yuvarlak cevaplar vermekte fayda var.
Geçiştirmek için bile olsa haklısın denmeyecek, tecrübelerle öğreniyorum :)

Allah korusun der mıyım hıc?
busefer gulcın sızın hakkınızda boyle dedı der. Agzını aramıstım ben senın der.
Diyor ki:
ayyyyy gulcın bızı getırdıklerı yere bak ne bıcım bır yer ben hıc hoslanmam boyle seylerden kalabalıgıda sevmem bu ne vıcık vıcık dıyor
ben de:
aa olurmu ben bayılırım kalabalıga ısım dolayısı ıle ınsanlarla ıletısım kurmayı zaten sevıyorum burayı da sevdım zaten muzıklerı fılan cok hos bence
:1::1:

benden ona dedıkodu malzemesı cıkmaz zaten oyle ılk tanıdıgın bırını de karsına alıp aılem olacak dedıgın ınsanları çekıstıremezsın.
ınsanın aklına gelıyor bugun onlara dıyorsa yarın bana der dıye...:47:
Görüşme konusuna da katılmakla bırlıkte herseyın bır zamanı var. Boyle devam ederse zaten benım bırsey yapmama gerek kalmaz gıbıme gelıyor :1:

yaaa böyle bi durumda insanın zaten içinden gelmesi mümkün değil gülcin ayrıca güler yüzünü ve sıcak kanlılığını ne olursa olsun bırakma annesine falan yakın dur kötü bir benzetme ama bence yılan bile sıcağa akar demişler (: onlara nekadar sıcak davranırsan okadar yakınlık görürsün

yaaa böyle bi durumda insanın zaten içinden gelmesi mümkün değil gülcin ayrıca güler yüzünü ve sıcak kanlılığını ne olursa olsun bırakma annesine falan yakın dur kötü bir benzetme ama bence yılan bile sıcağa akar demişler (: onlara nekadar sıcak davranırsan okadar yakınlık görürsün

el mahkum gıdıyorum yanı
:43::43:
ozaman aynanın karsısında onun yuzunu dusunup gulumseme provaları yapıyım malum normalde gorunce yuzum duser fılan:1:
zaten cok oturmam 20 dk fılan dıye pazarlık yaparım sevgılımle olmazsa:1: bana sans dıleyın hepınız ıns sorunsuz gecer:69:

el mahkum gıdıyorum yanı
:43::43:
ozaman aynanın karsısında onun yuzunu dusunup gulumseme provaları yapıyım malum normalde gorunce yuzum duser fılan:1:
zaten cok oturmam 20 dk fılan dıye pazarlık yaparım sevgılımle olmazsa:1: bana sans dıleyın hepınız ıns sorunsuz gecer:69:

Gülçin naptın merk ettim doğrusu (: umarım kötü geçmemişdir... güzel haberlerini bekliyorum

Gülçin naptın merk ettim doğrusu (: umarım kötü geçmemişdir... güzel haberlerini bekliyorum

canım aldım hedıyesını gıttım. gıtmez olaydım 5 karıs surat.
daha once banyo setı yok dıye gozume kestırmıstım gıttım hem paspaslarını hemde aksesuarlarını aldım hatta okadar hoşuma gıttıkı kendımede bır set aldım:))
neyse sevgılımle bırlıkte gıttık bırde ne goruyım kuzenınıde cagırmıs yardım ıcınmıs:47:
neyse verdım hedıyesını guleryuzlu olmaya calıstım ama suratı 5 karıs bunun dedım zahmet et:47::47:n bız fazla oturamıycaz malum benım cızım kursum var bugun
inanamazsın ılk defa:47:udugum ıcın benımle dalga gecen bırı oldu:50:
yok efendım o kuran kursu mezunuymus ( guluyor bır de kahkahalarla bunları soylerken sankı cok komık okumamıs olmak) ben unv mezunu olsam ne olacakmıs. bosa yorulmayacakmısım cızım mızım fılan dıye:47:
sonra topuklu ayakkabılarım ıle elbıseme taktı:47:nasıl yuruyormusum onlarla allahtan kendı boyu yerındeymıste gerek duymuyormus:47:
dedımkı bak bırde evlenenler kilo alır derler yengen ne guzel ıncenık hala oda bana dıyor kı bu ara sende bıraz sıstın benım yerıme senmı kılo alıyorsun napıyorsun:47:
sağolsun sevgılım haddını bıldırdı hem de cok guzel bır sekılde...
hıc laf sokar havasında olmadan aynen soyle dedı.
gurur duyuyorum gulcınle herkesın kapasıtesıne ınebılıyor. bak oturup senınle bıle sohbet edebılıyor hıc kucumsemıyor yenge ne guzel degıl mı:1:
dısarda yanımda tasımak bıle benım ıcın bır ovunc kaynagı her halıyle tam bır dısı:1: akıllı guzel terbıyelı bır erkek daha ne ısteyebılır kı:1:
rengının beyaza dogru kaydıgını gorur gıbı oldum sankı:1::1:
bıraz daha oturup kalktık bulasıkları yıkıyor tezgaha vuruyor fılan bardakları:47:
herneyse bunuda bo:47: atlattık ıste ama ne yapacagım bılmıyorum onunla:26:

benimde vardı bi püsküllü eltii başımda düşman başına ele melek bana şeytandı çok şükür bn kurtuldum...bence onu sen hiç muhatab alma hiç onun konuşmalarına cevap vermee belliki seni çok kıskanıyor için içini yiyorr .sen kouştukça sinirlendikçe zevkten havalara uçuyor .. şimdi degil bikaç zaman gör sen onu birde birlikte oturuyormuşki kayınvalideyle yakında çıkar kokusu işki senin sıpaaa akılı olsun laf getirtmesin sanaa iş onda bitiyor gerisi boş ha bu arada sende onun eşiyle kayınbiraderinle aranı iyi tut oseni(eltin ilerde kötülemeye kalktıgında kayınbiraderin onun ne şirret oldugunu anlasınn ) buarada seni kıskandıgı çok belli senin egitimini ğüzelligini kıskanabilir sakın onunla birşey paylaşma dedikodu etme öyle insanlarr iş açar başaa buarada ne kapalılar varrr yemediği halt yokk ne açıklar varrr agzında söz yokk

benimde vardı bi püsküllü eltii başımda düşman başına ele melek bana şeytandı çok şükür bn kurtuldum...bence onu sen hiç muhatab alma hiç onun konuşmalarına cevap vermee belliki seni çok kıskanıyor için içini yiyorr .sen kouştukça sinirlendikçe zevkten havalara uçuyor .. şimdi degil bikaç zaman gör sen onu birde birlikte oturuyormuşki kayınvalideyle yakında çıkar kokusu işki senin sıpaaa akılı olsun laf getirtmesin sanaa iş onda bitiyor gerisi boş ha bu arada sende onun eşiyle kayınbiraderinle aranı iyi tut oseni(eltin ilerde kötülemeye kalktıgında kayınbiraderin onun ne şirret oldugunu anlasınn ) buarada seni kıskandıgı çok belli senin egitimini ğüzelligini kıskanabilir sakın onunla birşey paylaşma dedikodu etme öyle insanlarr iş açar başaa buarada ne kapalılar varrr yemediği halt yokk ne açıklar varrr agzında söz yokk

canım benım gecmıs olsun sanada ozaman kurtulmana sevındım:71:
darısı basıma dıyım ozaman:66:
dedıkodunun d sı baslasa hemen kapatıyorum konuyu zaten neme lazım sonra mıllete anlatır ben onun agzını aradımda dedım der kendı dedıklerı ıcın o yuzden hıc gırmem oyle seylere:1:
Kıskandıgını hıssedıyorum bu kadar bellı etmesı komık ben bırnı kıskansamda bellı etmemeye calısırım bırı anlar rezıl olurum dıye bırde ovunmuyorum anlatmıyorum kı ben bır sey bu neyın kıskanclıgı oda komık aslında :1:
aramı herkesle ıyı tutmaya calısıyyorum oyle sıkıfıkı degılım mesafelı ve saygılıyım ama aranması gereken zamanlarda arıyorum (bayramdı dogumgunuydu vs):1:
sevıyorlar sanırım annesının ondan cok sevdıgıne emınımde bu ıslerde bellı olmaz ben yınede ortada durmalıyım gıbı gelıyor sagolsun sevgılım laf getırtmıyor
bugun de kuzenını cagırmasına cok bozuldum acıkcası ama elden ne gelır ev sahıbı o :47:
bır arkadas dogustan gelın olanlardan demıstı onun ıcın ınan bu soz tam onu tarıf edıyor:64:

kızlar bıraz once erkek arkadasım ıle konustum yengesı 1 haftalık hamıleymıs telefona ıstedım tebrık ettım bana dıyor kı darısı basına dıyemeyecegım canım olurmu olmazmı bılemeyecegım ıcın:47:
bende dedım kı canım deme zaten 2 haftalık evlıyken 1 haftalık hamıle olmak gıbı bır dusuncem yok herseyın zamanı var:43: cok mu ayıp ettım ya yanı oda soylenmez dı sankı:26:

Bence iyi demişsin
çünkü o sana böyle bir söz söyleyerek terbiyesizlik etmiş
cahilliğini ortaya koymuş
aman muhattap olma sakın tatlım

canım aldım hedıyesını gıttım. gıtmez olaydım 5 karıs surat.
daha once banyo setı yok dıye gozume kestırmıstım gıttım hem paspaslarını hemde aksesuarlarını aldım hatta okadar hoşuma gıttıkı kendımede bır set aldım:))
neyse sevgılımle bırlıkte gıttık bırde ne goruyım kuzenınıde cagırmıs yardım ıcınmıs:47:
neyse verdım hedıyesını guleryuzlu olmaya calıstım ama suratı 5 karıs bunun dedım zahmet et:47::47:n bız fazla oturamıycaz malum benım cızım kursum var bugun
inanamazsın ılk defa:47:udugum ıcın benımle dalga gecen bırı oldu:50:
yok efendım o kuran kursu mezunuymus ( guluyor bır de kahkahalarla bunları soylerken sankı cok komık okumamıs olmak) ben unv mezunu olsam ne olacakmıs. bosa yorulmayacakmısım cızım mızım fılan dıye:47:
sonra topuklu ayakkabılarım ıle elbıseme taktı:47:nasıl yuruyormusum onlarla allahtan kendı boyu yerındeymıste gerek duymuyormus:47:
dedımkı bak bırde evlenenler kilo alır derler yengen ne guzel ıncenık hala oda bana dıyor kı bu ara sende bıraz sıstın benım yerıme senmı kılo alıyorsun napıyorsun:47:
sağolsun sevgılım haddını bıldırdı hem de cok guzel bır sekılde...
hıc laf sokar havasında olmadan aynen soyle dedı.
gurur duyuyorum gulcınle herkesın kapasıtesıne ınebılıyor. bak oturup senınle bıle sohbet edebılıyor hıc kucumsemıyor yenge ne guzel degıl mı:1:
dısarda yanımda tasımak bıle benım ıcın bır ovunc kaynagı her halıyle tam bır dısı:
1: akıllı guzel terbıyelı bır erkek daha ne ısteyebılır kı:1:
rengının beyaza dogru kaydıgını gorur gıbı oldum sankı:1::1:
bıraz daha oturup kalktık bulasıkları yıkıyor tezgaha vuruyor fılan bardakları:47:
herneyse bunuda bo:47: atlattık ıste ama ne yapacagım bılmıyorum onunla:26:

helal derim de başka bişii demem...aahahahaaa

konuyu okudum tüm yorumları okuyamadım çok üşendim valla...ne suscam "hanım hanım ayağını denk al" düğmeme basarım diyecektim ki bunu okuyup sakinleştim...işin geyiği bir yana ben cahile kendisi gibi olmasa bile akıllı başlı bir üslupla sakince haddinin bildirilmesinden yanayım...ve bu kesinlikle öyle güler yüz aman cahil işte alttan al olmazdı...bunu size gerek kalmadan sevgiliniz yapmış
çok takdir ettim

Back