Bebeğimin dayak yemesi

Komşumun kızı büyük kızımdan 2 yaş büyük, kızıma yazın zorbalık yapmış kızım ve bir arkadaşı görüşmeyi kesmişler. Çocukta annesine yaptığı hareketi hiç söylememiş benim kızımın onu oyuna almadığını sürekli dışladıklarını söylemiş. Ben işteyken komşum kızlarımı kenara çekip azarlıyor ben tabi bunu duyunca delirdim. Bi kaç gün sonra annesi ile denk geldik bana kızlarımı şikayet edecekti bende kızının kızlarıma yaptığı davranışları söyleyince çocuk kıpkırmızı oldu annesi utancından sesini çıkartamadı. Kadın kaç gün özür diledi. Açık açıkta söyledim böyle davranacaksa eşim görüşmelerini istemiyor diye. Kimse benim çocuğumu yapmadığı bir şey için azarlayamaz.

Siz de komşunuzla açık açık konuşun. Ya çocuğuna terbiye versin yada insan içine çıkartmasın

Bence ilk dövmede tavır koymalı ya da uzaklaşmalıydın, kızın bebek daha başka arkadaşı yoksa falan şiddeti ayırt edemiyordur oyun arkadaşı arıyordur, ama beni de ilkokulda döven bir çocuk vardı hala aklıma geldikçe sinirden deliriyorum sırtımı yumruklardı öğretmene söylerdim gülerdi, anneme söyledim annem okula gelip öğretmene çocuk sana 6 kere söylemiş neden diğer çocuğun ailesiyle görüşmüyorsun ben mi konuşayım ailesiyle dedi, sonra ne oldu ne oldu bitti bilmiyorum çocuk bana yaklaşmadı

Hadsiz haddini bil. Gereksiz insan gelip buraya yorum yazma onca insan olumlu yorum yazarken senin gibilere hiç yer yok
Konu başlığınız bebeğimin dayak yemesi ve devamında bunun sürekli olduğunu yazmışsınız. Biz burada hop oturduk hop kalktık ama siz gayet rahatsınız. Komşumdan olmak istemiyorum tavrınız çok rahatsız edici. Siz gidip gelmezseniz görüşmezseniz çocuğunuz da sürekli dayak yemez. Çocuğunuzu biz dövmüyoruz, komşunuzun çocuğu hırpalıyor. Bize değil, çocuğun annesine atar gider yapın. Bırakın da sürekli dövülen bebeği düşünüp kızalım söylenelim.

X