• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müsait olan okuyabilir mi

bu ilişkiden bir cacık olmaz.

Sizin kendi iradeniz kendi fikirleriniz özsaygınız yokmu? Burada söyleyemeyeceğiniz şeyleri (muhtemel hakaretler) söylüyor adam hala onun gitmesini bekliyorsunuz. Siz bu ilişkinin neresindesiniz?

Oysa ilk başlarda nasıl da saygısı korkusu vardı ,,, bıktım kendimden şu çaresiz en küçük şeyde yıkılan korkak halimden benim derdim kendımle çözemedikce önüme geliyor insanlar degısıyor ama konu hep aynı … güçlü olmak kendine değer vermek düşüncelerini özgürce ifade etmek bunlar ne güzel özgürlük hiç yaşamadık sürekli ağlamaktan ,,. Kendimi sevdirmekten gururlu olmaktan bıktım …güçsüzlüğümü sürekli saklıyorum ama ben kendi içimde

Aslında farkındasın her şeyin.
Bu çok güzel.
Bu en önemli adım.
Sadece şu suçlayıcı dili bırak.
Sen böyle olmasını istemezdin, böyle olmasının kaynağına in.
Kendini yargılamayı ve suçlamayı bırak.
Bunun faydası yok.
Bu sadece zaman kaybı.
Ben senelerce kendime lanet ettim, bi şey değişmedi.
Nasıl ki kendimi affettim, kendimi anladım, kendime sarıldım, iyileştim.
Çok şükür.
Kendine düşman olma.
düşmanın değilsin.

Aslında farkındasın her şeyin.
Bu çok güzel.
Bu en önemli adım.
Sadece şu suçlayıcı dili bırak.
Sen böyle olmasını istemezdin, böyle olmasının kaynağına in.
Kendini yargılamayı ve suçlamayı bırak.
Bunun faydası yok.
Bu sadece zaman kaybı.
Ben senelerce kendime lanet ettim, bi şey değişmedi.
Nasıl ki kendimi affettim, kendimi anladım, kendime sarıldım, iyileştim.
Çok şükür.
Kendine düşman olma.
düşmanın değilsin.
Nasıl yaparım sürekli okuyorum izliyorum kendımı sevmek kendimi tanımak ne zormuş . Hiç sesimi kulağıma kapattigimda insanlar beni sevdiğinden mutlu oluyorum ama Buda geçici bir mutluluk sadece sesime kendi sesime kapatıyorum kendimi sürekli bir şeylerden kaçarak devam ettim şu yaşıma kadar ama geldigım nokta Yine aynı

Nasıl yaparım sürekli okuyorum izliyorum kendımı sevmek kendimi tanımak ne zormuş . Hiç sesimi kulağıma kapattigimda insanlar beni sevdiğinden mutlu oluyorum ama Buda geçici bir mutluluk sadece sesime kendi sesime kapatıyorum kendimi sürekli bir şeylerden kaçarak devam ettim şu yaşıma kadar ama geldigım nokta Yine aynı

Okuyarak izleyerek kendimizi sevemeyiz bence.
Başkalarının yolunu taklit ederiz sadece. Şu an içindeki o huzursuzluk, o yoğun kaygı var ya, aslında onu dinlesen, bi ona yoğunlaşsan işte çok şey değişecek.
Zaten bu adamı terk edeceksin muhtemelen. İşte o kısım dönüm noktan olacak =)

Okuyarak izleyerek kendimizi sevemeyiz bence.
Başkalarının yolunu taklit ederiz sadece. Şu an içindeki o huzursuzluk, o yoğun kaygı var ya, aslında onu dinlesen, bi ona yoğunlaşsan işte çok şey değişecek.
Zaten bu adamı terk edeceksin muhtemelen. İşte o kısım dönüm noktan olacak =)
Kafamda bitirdim aslında, bunları hak etmediğimin farkındayım sadece birisi geldiğinde sevgi açlığı var ya kalmak istediğim için bile bile izin veriyorum… dik bir duruş sergilemiyorum sadece. Onun dışında evet kendi içimi dinleyip bana ne söylüyor kendine daha fazla kızma yargılama affet diyor

Selin merhaba, ben seni çok iyi anlıyorum, malesef ki. Geriye dönme şansım olsa 10 sene öncesine gider ve terapi alırdım. Muhtemelen bağlanma konusunda bazı sıkıntıların var. Erkek arkadaşın sıkıntılı, orası kesin, ama sende de sıkıntı olmasa zaten bu ilişkiyi bitirme konusunda bu kadar zorlanmazsın. O yüzden şu anki erkek arkadaşınla ayrılsan bile bundan sonraki ilişkilerde de benzer sorunları yaşaman çok mümkün. Bu yüzden imkanın varsa kendine odaklan, terapi al, bağlanma şeklini gözden geçir, neden seni mutsuz eden ilişkilerini bitiremediğini sorgula. Şu an ilişkini bitirememe sebebin sevgi değil. Sana öyle geliyor olabilir ama sevgi sadece güven duyduğumuz zaman oluşur. Şu an sadece yoğun bi ayrılık kaygısı yaşıyor ve sevgilin tarafından onaylanmak istiyorsun. Muhtemelen ebeveynlerinle olan ilişkinde bazı boşluklar vardı ve hayat ne yazık ki boşluk sevmiyor. Biz bu boşlukları fark edip kendi başımıza doldurmayı öğrenene kadar da karşımıza "sınav" niteliğinde insanlar çıkarıyor. Daha geç olmadan bi şeyler yap, ilişkin için değil, sadece kendin için.
Evet ben öğrene ne kadar aynı insanları karşıma çıkaracak, benim derdim kendimle aslında. Bunun farkındayım bir şekilde nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bir senedir aynı iş yerinden bir kişiyle görüşmeye başladım , öncesinde zaten birimizi tanıyorduk tanıyorduk dedim uzaktan birbirimizi görüyorduk bende beğeniyordum kendısını . Denk gelince konuşamıyorduk saçmalıyorduk falan filan. Bir ilişkiye hazırdım hayatımın aşkını bekliyordum çok heyecanlıydım evlenmek istiyordum. İlk buluşmaya beni etkilemek için elinden gelenin fazlasını yaptı tabi duygu da karşılıklı olunca ben de etkilendim.. Biz başladık beni sevdiğine öyle bir inandırıyor ki evet diyorum ama sevgiye yakışmayan öyle şeyler yapıyor ki hayır diyorum ,beni çok arada bıraktı. ne yapacağımı bilemedim her gece mutsuz bir şekilde huzursuz uyudum onu bırakamıyorum sürekli kendimi suçlu hissettiriyor gitmiyor da sevmiyorum git demiyor dengesizce davranıp beni suçluyor sürekli,,,Şöyle ki ben evlilik konusunu hiç açmadım onun açmasını bekledim ama açmadı 11 ayın sonunda çok zorlanarak ben sordum benimle ciddi konu hiçbir zaman açmadın neden diye .. Çok sorumsuz biriymişim ve burda söyleyemeyeceğim daha bir daha bir sürü şey söyledi..hala da gitmedi . Ee zaman beni neden tutuyorsun.
Seni huzursuz eden biriyle neden vaktini harcıyorsunuz balık baştan kokar diye bı laf var inanın evlilik çok zor sizde bile bile zorlamayın bence

Bir senedir aynı iş yerinden bir kişiyle görüşmeye başladım , öncesinde zaten birimizi tanıyorduk tanıyorduk dedim uzaktan birbirimizi görüyorduk bende beğeniyordum kendısını . Denk gelince konuşamıyorduk saçmalıyorduk falan filan. Bir ilişkiye hazırdım hayatımın aşkını bekliyordum çok heyecanlıydım evlenmek istiyordum. İlk buluşmaya beni etkilemek için elinden gelenin fazlasını yaptı tabi duygu da karşılıklı olunca ben de etkilendim.. Biz başladık beni sevdiğine öyle bir inandırıyor ki evet diyorum ama sevgiye yakışmayan öyle şeyler yapıyor ki hayır diyorum ,beni çok arada bıraktı. ne yapacağımı bilemedim her gece mutsuz bir şekilde huzursuz uyudum onu bırakamıyorum sürekli kendimi suçlu hissettiriyor gitmiyor da sevmiyorum git demiyor dengesizce davranıp beni suçluyor sürekli,,,Şöyle ki ben evlilik konusunu hiç açmadım onun açmasını bekledim ama açmadı 11 ayın sonunda çok zorlanarak ben sordum benimle ciddi konu hiçbir zaman açmadın neden diye .. Çok sorumsuz biriymişim ve burda söyleyemeyeceğim daha bir daha bir sürü şey söyledi..hala da gitmedi . Ee zaman beni neden tutuyorsun.
Dünyaya "kendi seçimimizle" mutsuz huzursuz olmaya gelmedik yaaa.
O gitmiyorsa sen git, her gece mutsuz uyumak için zaman çok kısa.

Ne zaman gitmeye karar versem , geliyor sen beni sevmiyordun zaten aklım hep başkalarında sana verdıfım emeklere yazık gibi gibi bir sürü beni suçlayıcı cümleler

Back
X