Selin merhaba, ben seni çok iyi anlıyorum, malesef ki. Geriye dönme şansım olsa 10 sene öncesine gider ve terapi alırdım. Muhtemelen bağlanma konusunda bazı sıkıntıların var. Erkek arkadaşın sıkıntılı, orası kesin, ama sende de sıkıntı olmasa zaten bu ilişkiyi bitirme konusunda bu kadar zorlanmazsın. O yüzden şu anki erkek arkadaşınla ayrılsan bile bundan sonraki ilişkilerde de benzer sorunları yaşaman çok mümkün. Bu yüzden imkanın varsa kendine odaklan, terapi al, bağlanma şeklini gözden geçir, neden seni mutsuz eden ilişkilerini bitiremediğini sorgula. Şu an ilişkini bitirememe sebebin sevgi değil. Sana öyle geliyor olabilir ama sevgi sadece güven duyduğumuz zaman oluşur. Şu an sadece yoğun bi ayrılık kaygısı yaşıyor ve sevgilin tarafından onaylanmak istiyorsun. Muhtemelen ebeveynlerinle olan ilişkinde bazı boşluklar vardı ve hayat ne yazık ki boşluk sevmiyor. Biz bu boşlukları fark edip kendi başımıza doldurmayı öğrenene kadar da karşımıza "sınav" niteliğinde insanlar çıkarıyor. Daha geç olmadan bi şeyler yap, ilişkin için değil, sadece kendin için.