• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eltim..

O kız kayınvalidesiyle oturduğu için bence sizin ev amanızı yediriremiyo haklısın evet sonrasında laf ederlerse bende dayanamam seninkinin aradaki mesafeyi çok iyi koruması lazım anlaşılan sen daha çok sorun yaşıyacaksın heleki düğününe yakın allahdan anladığım kadarıyla evde görümce yok olaydıda sen ozaman göreydin neler oluyodu arana mesafe koy bence bu kızla cahil ama çok tehlikeli bağzıları ağlamayla sızlamayla dediğini yaptırr herkese herşeyini anlatma bence giyinme odası olarak kullanıcam falan diye yoksa bu sefer sana karşı hem kocasını hem kayınvalideni doldurur kocasını doldurması sana karşı senin sevgilinle kardeşinin arasının açılmasına yol acar bu sefer onlarında arası bozulur huzur falan kalmaz sizde

sevgılımde gıyınme odasını kımseye soyleme onu bız hallederız arkamızdan bak annesını 2 odalı bı eve sıkıstırıyor kendısı bos odaları doldurmak ıcın elbıselerını koyuyor der fılan dedı.
bende soylemem zaten gozumu korkuttu. kendımıde bukadar alttan aldıgım ıcın ıkı yuzlu hıssettım acıkcası ama yapabılecegım baska bır sey yok.:50:
bır de boyle bır gorumcm olsa yanmıstım cıdden devam etmezdım bu ılıskıye el kızı ben calısıyorum ne kadar gorucem zaten dıyıp sakınlestırıyorum kendımı ama Allah tum cekenlere sabır versın ne dıyım bakalım kuzen meselesı ne olmus evde olay patlayınca onu bıle unuttum:50:

ayy ben okurken sınır oldum.bu ne yaa.bu nasıl bır sacmalıktır.eltıyle asla samımı olma.gerekırse bır dahakı karsılastıgında kuzene de koy tavrını.annesı sana bu konuyu acarsa ona da rahatsızlıgını bellı et.cocuk mu bu yaa evlenmıs barklanmıs.hala lıselıler gıbı bırılerıne kız ayarlamaya calısıyor.bunlara cok meraklıysa evlılık programı yapsın.sen onu bana gonder en ıyısı:1:

ayy ben okurken sınır oldum.bu ne yaa.bu nasıl bır sacmalıktır.eltıyle asla samımı olma.gerekırse bır dahakı karsılastıgında kuzene de koy tavrını.annesı sana bu konuyu acarsa ona da rahatsızlıgını bellı et.cocuk mu bu yaa evlenmıs barklanmıs.hala lıselıler gıbı bırılerıne kız ayarlamaya calısıyor.bunlara cok meraklıysa evlılık programı yapsın.sen onu bana gonder en ıyısı:1:

ya yalan soylemek ıstemm boyle bır sey yapmasa da hoşlanmazdım ondan tavrı hareketlerı bana ters ben erkek arkadasımın koluna bıle gırmem aılesının yanında o sokakta cafede kucagına yatıyor:44:
yanı zaten hoslanmamısım bır de ustune sevgılıme kuzenını ayarlamak ıcın ugrasması tam oldu resmen hele son lafı bıtırdı benı abı kuzenım senden hoslanıyormus sana soyleyecegımı bılerek soyledı ama yınede benden duymus olma:47::47::47:
var mı boyle bır mantık hepımız kuzenımıze fılan bıseyler soyluyoruz nedemek bılerek soyledı madem bılerek soyledı benden duymus olma nedır?
sana soyledıyse baska kımden duyabılır?
resmen bızımkı yesıl ısıgı yaktı eger begendıysen sende bırak yanındakını gel dıyor:50:
sevgılım dıyor kı bılg resmın vardı kaldırmıs abımle resmını koymus bısey demedım (bılg sevgılımın bu arada)
ama adın gecınce konuyu degıstırıyor annemle konustum bu sorun cozulecek uzme kendını daha fazla dıyor
dedım kı uzuldugum kadar uzerım bılıyorsun benı ona göre...:47:

sevgılımde gıyınme odasını kımseye soyleme onu bız hallederız arkamızdan bak annesını 2 odalı bı eve sıkıstırıyor kendısı bos odaları doldurmak ıcın elbıselerını koyuyor der fılan dedı.
bende soylemem zaten gozumu korkuttu. kendımıde bukadar alttan aldıgım ıcın ıkı yuzlu hıssettım acıkcası ama yapabılecegım baska bır sey yok.:50:
bır de boyle bır gorumcm olsa yanmıstım cıdden devam etmezdım bu ılıskıye el kızı ben calısıyorum ne kadar gorucem zaten dıyıp sakınlestırıyorum kendımı ama Allah tum cekenlere sabır versın ne dıyım bakalım kuzen meselesı ne olmus evde olay patlayınca onu bıle unuttum:50:

boşver sen üzme kendini zaten geri planda dur ya sevgilin o istiyo demesin bu tarz şeylerde ben istiyorum böyle olucak bu desen seni hiç araya katmasın bunun da iki yüzlülükle hiç bir alakası yok yani sen çalışacaksın geliceksin evde kayınvaliden kocanla salonda uzanıp televizyon izlemek isticeksin olmıcak zaten iş güç uğraş evdede ona vakit ayırma şansın çok azken daha da azalıcak bunları istemekle kesinlikle iki yüzlülük bencilik değil doğru olanı yapıyosun bence kimseyi ve ne söylediklerini kafanatakmadan düzdüz önüne bak kimsenin senin canını sıkmasınaizin verme kayınvalidene yakın o gelin olacak müsvetteden de olabildiğince uzak dur okadar

boşver sen üzme kendini zaten geri planda dur ya sevgilin o istiyo demesin bu tarz şeylerde ben istiyorum böyle olucak bu desen seni hiç araya katmasın bunun da iki yüzlülükle hiç bir alakası yok yani sen çalışacaksın geliceksin evde kayınvaliden kocanla salonda uzanıp televizyon izlemek isticeksin olmıcak zaten iş güç uğraş evdede ona vakit ayırma şansın çok azken daha da azalıcak bunları istemekle kesinlikle iki yüzlülük bencilik değil doğru olanı yapıyosun bence kimseyi ve ne söylediklerini kafanatakmadan düzdüz önüne bak kimsenin senin canını sıkmasınaizin verme kayınvalidene yakın o gelin olacak müsvetteden de olabildiğince uzak dur okadar

haklısın bakalım konusmalarından neler cıkmıs ne yapacagıma az cok karar verdım zaten
sevgılımde kuzenı geldıgınde bır daha evde durursa bu saatten sonra kendı bılır ne dıyım
gelışmelerden hepınızı haberdar edecegım yorumlarınız ıcın teşekkurler :70:

ya yalan soylemek ıstemm boyle bır sey yapmasa da hoşlanmazdım ondan tavrı hareketlerı bana ters ben erkek arkadasımın koluna bıle gırmem aılesının yanında o sokakta cafede kucagına yatıyor:44:
yanı zaten hoslanmamısım bır de ustune sevgılıme kuzenını ayarlamak ıcın ugrasması tam oldu resmen hele son lafı bıtırdı benı abı kuzenım senden hoslanıyormus sana soyleyecegımı bılerek soyledı ama yınede benden duymus olma:47::47::47:
var mı boyle bır mantık hepımız kuzenımıze fılan bıseyler soyluyoruz nedemek bılerek soyledı madem bılerek soyledı benden duymus olma nedır?
sana soyledıyse baska kımden duyabılır?
resmen bızımkı yesıl ısıgı yaktı eger begendıysen sende bırak yanındakını gel dıyor:50:
sevgılım dıyor kı bılg resmın vardı kaldırmıs abımle resmını koymus bısey demedım (bılg sevgılımın bu arada)
ama adın gecınce konuyu degıstırıyor annemle konustum bu sorun cozulecek uzme kendını daha fazla dıyor
dedım kı uzuldugum kadar uzerım bılıyorsun benı ona göre...:47:

oldu canım oldu.ona benden selam soyle.bızım kızlarla senı bı tanıstırayım de.saka bı yana tavrın net olsun.rezılle rezıl olma ama ona dıkkat et.onun sevıyesıne ınme.bol sanslar.haberlerını beklıyorum

bence o eltiye yapacagın en büyük kazık
kaynananla kayınla iyi ol.. çatlasın!!!!
seni çekemiyo bellii seni defetmek için kuzenini ayarlamaya çalışıyo zilli sevgiline...
Ona tırnaklarını göstermelisin.. ama onun yanında onu asla umursama
umursamaz davran.. en büyük silah umursamamak.. Yani seni adam yerine koymuyorum demiş olursun:15:

Merhaba kızlar;
Konuyu açmadan önce 3 gün düşündüm sinirimin geçmesini sakinleşmesini bekledim ki elime teli alıp saymaya başlamayayım sayın elti adayıma…
Hanımefendiyi 1 kere gördüm 6 senelik çalkantılı bir ilişkinin ardından sevgilimin abisi ile 2 hafta önce evlendi kendileri.
Olanları size elimden geldiğince tarafsızca anlatmaya çalışacağım
Sevgilimin babası öldü uzun zaman önce bu yüzden ailenin tüm yükü abisinin üzerindedir. Bizim sıpa her zaman küçük kardeş diye fazla ezilmez yanı :1: ) bu ayrıntıyı özellikle belirtmek istedim yorumlarınızı bunu da göze alarak yapmanızı isteyeceğim sizden. İlk önce ;Kızla abisinin nişan günü şöyle bir olay yaşanmış…
Kız 3 bekar kuzenini almış yanına sevgilim 2 kuzeni ve abisi cay içmeye gitmişler gençler grubu olarak kendi aralarında kutlamak adına. Neyse bizim hatun burada yanında ki kızları bizimkilere ayarlamaya çalışmış.
Bizim ki azıcık çekinir benden tabi geldi anlatıyor : askım; böyle böyle oldu aman bir şey olur kulağına gelir sakın ol ilk benden duy zaten ben herhalde seni tanımıyor diye ilişkimizi ciddi görmüyor diye düşünüp ciddiyetimizi yalnız kaldığımızda kibarca alttan alttan belirttim dedi
Neyse dedim olur böyle şeyler kız beni tanımıyor (tanırsa zaten o dilini kesip eline vereceğimi bilir)
Aradan biraz zaman geçti
Bayram günü bu yanına sevgilime ayarlamaya çalıştığı kuzenini almış bayram ziyaretine geliyor bizimkilere (öncesinde de bizim ki konuşmuş benim bayramın 3. Günü gideceğimi onunda isterse 3. Günü gelmesini hem tanışmış olacağımızı söylemiş yanı yanındaki hatunu benimde orada olacağımı bilerek getiriyor) Sevgilim beni de ikna ediyor daha annesi ile bu arada yeni tanıştım sayılır 3. Görüşmemiz 2 senelik ilişkimizde. O da yeni gelin tabi bir anda iki tane yeni gelin bir arada olunca haliyle biraz tuhaf bir ortam oluyor.
Hanımefendi sürekli konuşuyor gülüyor mızmızlanıyor sırnaşık hareketler yapıyor bakıyorum bu ne diyor diyorum içimden bu kız mı kapalı ben böyle davransam annem saçımı başımı yolar. Yeni gelin… Ailenin baba sıfatını almış çocuğu ile evlenecek bunlar nasıl davranışlar böyle şoktayım tabı
Bu benle muhatap olmuyor. Kendisi benle aynı yasta sanki büyük gibi davranıyor yeni nesil filan lafları gülücem diyorum kızım dur her şeyin sırası var sabret bayram günü millete de zehir etme gününü
Kalktık. Teyzelerine gittik daha sonra. Ben gidelim diyince annesi çok sevindi filan dedi de gidince herkesin içinde Gülçin’in aklına geldi diye… Herkes benle ilgileniyor konuşuyor yanı övünmek gibi olmasında aram da iyidir zaten işim dolayısı ile insanlar ile. Sevgilimle beni mangala çağırmalar beni her hareketleri ile sevdiklerini belli ediyorlar yani…
Bir de hoş olmayan bir durum oluyor ne zaman ikimizle ilgili bir konuşma olsa işte okulla ilgili işle ilgili istekler beklentiler ile ilgili kız altta kalıyor bilmiyorum kendisi fark etmiş midir ama etmiştir bence edilmeyecek gibi değildi çünkü.
O gün bir dünya saçmalık oluyor güya lavaboya beni çağırmalar sonrada orda dedikodu yapmaya sevk etmeler (Yer miyim ben? tabi ki hayır! ) abuk sabuk konuşuyor kafa yapısı cahil herhâlde biraz napalm aramıza koyarız mesafeyi öyle davranırız diyorum ben bu arada kendı kendime kırmamaya çalışıyorum ama soğuk ve mesafeli davranıyorum.
Ama kız saçmalamakta usta benim uzun süredir sakladığım gelinlik modelini diktireceğimi öğrenip şirretlik çıkarıyor ben kiralıyorum o diktiriyorum filan diye o da yetmiyor ona benden bir tane fazla bir şey yapın o zaman bozuşuruz demeler şaka ile karışık.
Ayyyyy ne dolmuşum bitmedi o günü yine yasamışım gibi oldu her neyse uzatmıycam (eksiği var fazlası yok yani)
Buluşuyoruz tekrar birkaç gün sonra bizim sıpa ile diyor ki yengesi yine kuzeniyle ilgili çıtlatmalar yapmış
!!!
Dedim hanım kaşınıyorsun ama burada dolduruşa gelecek aptal yok
Annesi ve abisi ile dışarıda çay içmeye çıkıyoruz ve de şaka ile karışık ortaya atıyorum lafı kesinlikle şikayet eder gibi değil konusu geçerken örnek verilmiş gibi gülerek gayet sevimli :1:
Şaşırıyorlar tabi öyle şey olur mu lafları arasında hafızalarının bir yerlerine not etmelerini sağlıyorum
Neyse bizim olaylı hanım evleniyor annesi sevgilim ve yeni es aynı evde oturacaklar
O sıra üzülüyorum da haline
Diyorum ki yazık sıpacığım ilerde böyle olmasın annen bizde de kalsın onların böyle özel hayatımı olur filan
Dün yeni bir şok yaşıyorum tabi…
1 haftadır erkek arkadaşım ile aramız limoni işten ayrıldım stresliyim zavallıyı kevgire çevirdim anlayacağınız
Dedim bir gönlünü alıyım erkek milleti bu kadar boş bırakmaya gelmez :1:
Buluştuk
Bana diyor ki işte aşkım bunu duyacaksın nasılsa ben söyliyim benden çıkarma acısını su gün yengem dedi ki:
Kuzenim senden hoşlanıyor haberin olsun abi sana söyleyeceğimi bile bile söyledi bana gerçi ama benden duymuş olma
Bizimki de saf diyor ki aşkım kötü niyetle söylemedi…
Bende zaten o ara film koptu
Aslında kıskanç biri değilimdir zaten dedikleri kızla da aramda zerre sorun yok aksine kız çok güzel çok sempatik bir kız. Dedim ki ben onu suçlamıyorum demek ki sen 2 haftalık geline bile beni kabullendirememişsin bu konuda yeterince net tavrını koymamışsın demek ki hala konuşabiliyor. Bunu ben bu ilişkiye bana ve sana saygısızlık olarak görüyorum artık benimle tanıştı bu ilişkinin ciddiyetini biliyor hala bu konuyu sana utanmadan sunabiliyorsa sende sadece yenge bu konuşma etik değil diyebiliyorsan kusura bakma olacaklara davetiye çıkardın demektir ben kendi işimi kendim görürüm…
Bizim sıpa askım yapma tatsızlık çıkmasın boş ver konuşsun dursun bilmem ne deyip duruyor ama en sonunda kusursuz gömlek ütüleyip mükemmel yemek yapan yengesinin aslında anormal olduğunu kabul ediyor (ya da etmek zorunda kalıyor)
Kızlar buraya kadar sabrederek okuyabildiniz mi bilmem ama sizce ne yapmalıyım ev hediyesi alıp gidecektim bu ara adettendir diye ama inanın içimden onunla zerre oturmak istemiyorum zaten onunla yaprak sarması ve su böreği dışında bir şey de konuşulmuyor…
Milletin ne sorunları var kızda ki derde bak diyeceksiniz belki ama baya okudum burada ki konuları ve verdiğiniz tavsiyeler gerçekten gerçekçi ve çözüm odaklı
Tavsiyelerinizi bekliyorum :50:

ne gitmesi arkadaşım deli misin. Yalnız ben burda erkek arkadaşına çok kızdım şöyleki seninle olan ilişkini nasıl anlattıda eltin hala ona kız bulma peşinde. bilemiyorum yanlış geldi bana . tavrını kesin koymalı kızmalı yaptığı şeyin nekadar çirkin olduğunu üstüne basa basa anlatmalı. Sende sakın yüzgöz olma çok. üstelik arada yüzük yok resmiyet yok oyle girip çıkmanı tavsiye etmem sonra çok pişman olursun

Bence o kiz kesinlikle seni kiskaniyor... Kuzenide tamamen bahane sanirsam olay sadece senin canini SIKMAK ve huzursuz etmek.... Bence hic orali olma o zaten seninle tartismak icin yer ariyor ona bu firsati verme....Bence ev ziyaretine git ve Sevigilinle gayet samimi ol ve iliskinizin ne kadar iyi ilerledigini goster. Bunu gorunce o zaten sinirinden catliyacaktir. Tamemen kompleksli bir hatun sanirsam...:1:

güzel haberlerini bekliyoruz canım peki siz evliliği nezaman düşünüyosunuz ? bence fazla uzatma derim bu tür insanlar okadar kıskanç oluyoki sana anlatamam aklına gelmicek şeyleri yapabiliyolar. başımdan geçen bir olayı anlatıyım bak benim eski nişanlım dedimya işte onun abisinin evlendiği kız yani benim çocuklukdan o yana arkadaşım evleneceklerine yakın ceyi zsermeye gittik ben nişanlıydım nişanlımda askerde hani bende yardıma gittim aklım sıra hastalıktanda geberiyorum oysaki sanane evinde yat zıbar ama kayınvalidem ille gel dedi işte kalktım gittim neyse mutfak dolaplarının içini yerleştiriyoruz ben üst rafları yerleştirmek için yukarı çıktım bunlar aşagıda kayın validem paketten çıkardıklarını bana veriyo bunu nere koyalım kızım diye bana soruyo ilk başlarda onun evi diye ona soruyodu oda farketmez anne ben daha sonra olmazsa değiştiririm siz kafanıza göre yerleştirin dediği için de kadın bana soruyo düğününden sonra öğrendim ki gitmiş bunu eşine söylemiş annen işte bana sormadıda mutfağı yerleştirirken gitti ona sordu benim evim burası bana sormuyo ben kötü oldum yani delirdim böylelerine ne iylik olur ne yakın durmak sizin anlıyacağınız olabildiğince uzak durcan

vallahi hiç sıkılmadan bütün cvplarını okudum gülçin :52: ne dyim eltin konusunda haklısın kız gerçekten hiç iyi karakterli biri değil.Ama madem sevgilinin annesi müdahalle edicekmiş olaya o müdahale etsin sen karışma , baktın işe yaramıyor o zaman gidip yüzüne söyersin ayrıca senden hoşlanmadığı çok net büyük bir ihtimallede bunun sebebi seni kıskanması ben bu şekilde yorumladım.Ayrıca sizin alacağınız ev konusu ona düşmez sevgilin annesi ve abisini ilgilendirir yarıdım edip etmemeleri , sevgilinin anneside onu bu konuda konuşturacak bir kadın değil seni sevmiş ben bunu anladım.İnş. çok sorun yaşamassın glişmeleri bekliyorum :66:

oldu canım oldu.ona benden selam soyle.bızım kızlarla senı bı tanıstırayım de.saka bı yana tavrın net olsun.rezılle rezıl olma ama ona dıkkat et.onun sevıyesıne ınme.bol sanslar.haberlerını beklıyorum

zaten daha da sınır ederse oyle dıyıcem :1:

bence o eltiye yapacagın en büyük kazık
kaynananla kayınla iyi ol.. çatlasın!!!!
seni çekemiyo bellii seni defetmek için kuzenini ayarlamaya çalışıyo zilli sevgiline...
Ona tırnaklarını göstermelisin.. ama onun yanında onu asla umursama
umursamaz davran.. en büyük silah umursamamak.. Yani seni adam yerine koymuyorum demiş olursun:15:

aslında tam olarak yaptıgım bu o yuzden bende melek sayılmam dıyorum :1:
tırnaklarımı cıkardım ama once beklıyım bakalım annesı cozer ıns. sonra aıle huzurumuzu bozdu demesınler sonucta bırı gelınlerı aynı evde oturucaklar fılan bıraz ondan yavastan alıyorum

ne gitmesi arkadaşım deli misin. Yalnız ben burda erkek arkadaşına çok kızdım şöyleki seninle olan ilişkini nasıl anlattıda eltin hala ona kız bulma peşinde. bilemiyorum yanlış geldi bana . tavrını kesin koymalı kızmalı yaptığı şeyin nekadar çirkin olduğunu üstüne basa basa anlatmalı. Sende sakın yüzgöz olma çok. üstelik arada yüzük yok resmiyet yok oyle girip çıkmanı tavsiye etmem sonra çok pişman olursun[/QUOTE

yanı oturup ona ozelıkle anlatıgını dusunmuyorum tanıstıgı kadarı ıle bılıyor olmalı.
gıtmesem mı dıye dusundum ama sımdı ayıp mı olur aılesıne karsı onuda cıkaramadım bır de gıdıyımde ılıskımızın cıddıyetını anlasın dedım yanı kafam oldukca karısık bu konuda aslında:50:

Bence o kiz kesinlikle seni kiskaniyor... Kuzenide tamamen bahane sanirsam olay sadece senin canini SIKMAK ve huzursuz etmek.... Bence hic orali olma o zaten seninle tartismak icin yer ariyor ona bu firsati verme....Bence ev ziyaretine git ve Sevigilinle gayet samimi ol ve iliskinizin ne kadar iyi ilerledigini goster. Bunu gorunce o zaten sinirinden catliyacaktir. Tamemen kompleksli bir hatun sanirsam...:1:

:1::1::1:
evet kesınlıkle benımde aklımda olan bu

ne gitmesi arkadaşım deli misin. Yalnız ben burda erkek arkadaşına çok kızdım şöyleki seninle olan ilişkini nasıl anlattıda eltin hala ona kız bulma peşinde. bilemiyorum yanlış geldi bana . tavrını kesin koymalı kızmalı yaptığı şeyin nekadar çirkin olduğunu üstüne basa basa anlatmalı. Sende sakın yüzgöz olma çok. üstelik arada yüzük yok resmiyet yok oyle girip çıkmanı tavsiye etmem sonra çok pişman olursun[/QUOTE

yanı oturup ona ozelıkle anlatıgını dusunmuyorum tanıstıgı kadarı ıle bılıyor olmalı.
gıtmesem mı dıye dusundum ama sımdı ayıp mı olur aılesıne karsı onuda cıkaramadım bır de gıdıyımde ılıskımızın cıddıyetını anlasın dedım yanı kafam oldukca karısık bu konuda aslında:50:

Bence git ufak bi hediye alıp fazla kalamaz fazlada muhatap olmazsın olur biter nasılsa kayınvalidende var orda çok fazla senin canını sıkıcak bişey yapamaz gerçi böylelerini görmek bile can sıkıcı :27::27:

güzel haberlerini bekliyoruz canım peki siz evliliği nezaman düşünüyosunuz ? bence fazla uzatma derim bu tür insanlar okadar kıskanç oluyoki sana anlatamam aklına gelmicek şeyleri yapabiliyolar. başımdan geçen bir olayı anlatıyım bak benim eski nişanlım dedimya işte onun abisinin evlendiği kız yani benim çocuklukdan o yana arkadaşım evleneceklerine yakın ceyi zsermeye gittik ben nişanlıydım nişanlımda askerde hani bende yardıma gittim aklım sıra hastalıktanda geberiyorum oysaki sanane evinde yat zıbar ama kayınvalidem ille gel dedi işte kalktım gittim neyse mutfak dolaplarının içini yerleştiriyoruz ben üst rafları yerleştirmek için yukarı çıktım bunlar aşagıda kayın validem paketten çıkardıklarını bana veriyo bunu nere koyalım kızım diye bana soruyo ilk başlarda onun evi diye ona soruyodu oda farketmez anne ben daha sonra olmazsa değiştiririm siz kafanıza göre yerleştirin dediği için de kadın bana soruyo düğününden sonra öğrendim ki gitmiş bunu eşine söylemiş annen işte bana sormadıda mutfağı yerleştirirken gitti ona sordu benim evim burası bana sormuyo ben kötü oldum yani delirdim böylelerine ne iylik olur ne yakın durmak sizin anlıyacağınız olabildiğince uzak durcan

ay oda cok fenaymıs olurmusun oldururmusun ıste:50:
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olucağım inş :69::69:

ay oda çok fenaymış ölürmüsüsn öldürürmüsün resmen:50:
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olacagıım inş :69::69:

ay oda cok fenaymıs olurmusun oldururmusun ıste:50:
seneye mayısta nısan eylul gıbıde nıkah dusunuyoruz bır aksılık cıkmazsa 2012 gelını olucağım inş :69::69:

bende temmuzda söz ekim başı eylül sonu falan inşallah (: öyle elti falan yok bende allahdan ilk gelin ben olcam allah dan :90:

vallahi hiç sıkılmadan bütün cvplarını okudum gülçin :52: ne dyim eltin konusunda haklısın kız gerçekten hiç iyi karakterli biri değil.Ama madem sevgilinin annesi müdahalle edicekmiş olaya o müdahale etsin sen karışma , baktın işe yaramıyor o zaman gidip yüzüne söyersin ayrıca senden hoşlanmadığı çok net büyük bir ihtimallede bunun sebebi seni kıskanması ben bu şekilde yorumladım.Ayrıca sizin alacağınız ev konusu ona düşmez sevgilin annesi ve abisini ilgilendirir yarıdım edip etmemeleri , sevgilinin anneside onu bu konuda konuşturacak bir kadın değil seni sevmiş ben bunu anladım.İnş. çok sorun yaşamassın glişmeleri bekliyorum :66:[/QUOTE

annesı konusmus gece fakat ben ogrenemedım ev konusu patlayınca.
bakalım evıne gıder hedıyesını verırım sonra o sag ben selamet.
tavrına annesıne verdıgı cvplara görede bır sey soyleyıp soylemıyecegıme karar verırım
aslında ev konusunda yardım beklemıyorum onlardan sadece saygı duysunlar yeterlı.
annesı sımdı sevıyor da canım bu ısler bellı olmaz bılıyorsun bı bakarsın ısıne gelmedı ters dustuk bı anda agız desıgtırır ortalık yıne karısır. ben mesafelı ama saygılı davranmaya calısıyorum. guleryuz gosterıp az konusup bolbol dınlıyorum sımdılık
bır gelısme olur olmaz mutlaka haber verecgım:48:

Back