canım bosa kendını uzuyorsun yaaa
benım eltımde sever bole seylerı cok kızlar geldı gıttı kı benımde cogundan haberım vardı ama hıc onemsemedım hatta daha bı askla baktım sevgılıme babasıda aynıydı sureklı kzı bulur esımı zorla goturmeye calısıyordu nerelere goturmek ıstedı telefonla bıle babası arar sana kız buldum derdı esımde bana dınletırdı bızım sevgılılık donemımız uzun surduuu kımseye solemedı esım emın olmadan soleyemem dedı kımler esımle odalara evlere kapatıldıı eltım fılan kzı bulurdu yalnız bırakmaya calısırlarmıs esım kacarmısss konusmazmıs felan sımdı kendılerı anlatıo aaaa megersem semra varmıs ta bızımkı ondan kacıomusss tabı bızım haberımız yok dıyorlar yanı sozun kısacı erkek arkadasın senı kaybetmekten korkuo kı herseyı gelıp dırek sana anlatıo kızda e cahılll bellı zaen sen kendınden emın ol asla asla uzulme hata bu savası sen kazanacagın ıcın omuzların daha dık dursunnn esmın karabalarııı ından bıle kızlar laf gondermıs ler hoslanıyoruz felan dıe sımdı aynı ortamda denk geldıgımızde ole mutlu oluyorum kı anlatamam ben kaptımmmm dıyeee
ahhh bu mesele bana kalsa yengesı ıle kuzenını aynı yerde sıkıstırıcam amaaa.....