• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müsait olan okuyabilir mi

Bir senedir aynı iş yerinden bir kişiyle görüşmeye başladım , öncesinde zaten birimizi tanıyorduk tanıyorduk dedim uzaktan birbirimizi görüyorduk bende beğeniyordum kendısını . Denk gelince konuşamıyorduk saçmalıyorduk falan filan. Bir ilişkiye hazırdım hayatımın aşkını bekliyordum çok heyecanlıydım evlenmek istiyordum. İlk buluşmaya beni etkilemek için elinden gelenin fazlasını yaptı tabi duygu da karşılıklı olunca ben de etkilendim.. Biz başladık beni sevdiğine öyle bir inandırıyor ki evet diyorum ama sevgiye yakışmayan öyle şeyler yapıyor ki hayır diyorum ,beni çok arada bıraktı. ne yapacağımı bilemedim her gece mutsuz bir şekilde huzursuz uyudum onu bırakamıyorum sürekli kendimi suçlu hissettiriyor gitmiyor da sevmiyorum git demiyor dengesizce davranıp beni suçluyor sürekli,,,Şöyle ki ben evlilik konusunu hiç açmadım onun açmasını bekledim ama açmadı 11 ayın sonunda çok zorlanarak ben sordum benimle ciddi konu hiçbir zaman açmadın neden diye .. Çok sorumsuz biriymişim ve burda söyleyemeyeceğim daha bir daha bir sürü şey söyledi..hala da gitmedi . Ee zaman beni neden tutuyorsun.
Neden tutmasın, bir işiniz var, ee eliniz yüzünüz düzgün demek ki, bir de beraber olmaya ikna etti mi tamamdır. Hiç sevmedim bu adamı, arkanıza bile bakmadan kaçın. Hoş biraz geç kalmışsınız ama olsun zararın neresinden dönseniz kardır.

İkili ilişkilerin çoğu önemli dinamiğini kadınlar yönetir ve yönlendirir, tek önemli dinamik hariç, o da evlilik. Kısacası erkek evlenmek istiyorsa evlilik olup olmayacağına yine kadın karar verir ama o yola sokan erkektir. Yani adam sizi sevmiyor evlenmek istemiyor neyi zorluyorsunuz, erkekler ayrılmayı becerebilen varlıklar değil sizinle bu şekilde devam ederken evlenmeyi isteyeceği birisi çıkar karşısına 1 ayda evlilik kararı alır şok olursunuz. Bunları asla tasvip etmiyorum ama hemcinslerim ısrarla görmek, kabullenmek istemiyor nedense. Sevgi, ilişki çok karmaşık şeyler değil inanır mısınız, ya seviyordur ya sevmiyordur. Seviyor ama diye bir şey yok. Sevginin aması maması yoktur nettir. Kendinize bunu yapmayın.

Bir de sevmiyorum git demiyor demişsiniz. Gitmek için birinin size git demesi mi gerekiyor? Siz kendinizi üzen bir durumla alakalı fikir yürütüp aksiyon alamayacak yaşta ya da kapasitede misiniz? Yaşadığımız şeylerin sorumluluğunu almak yetişkinliğin gerekliliğidir bunu da unutmayın.

Niye tutmasın eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir Dalga geçip eglenio hakaret yiyip gitmeyeni kim tutmaz.Hayatinizin aşkından başka bekleyecek birşey yokmu hayatinizda.O hayatınızın aşkları hiç bilmediginiz kadın karakterlerin elinde belki paşam elinin kiri diye büyütülüyor nereden biliyorsunuz.Omrunuz bu kadar kolaymi birine emanet ediyorsunuz.Kedi emanet edilmez bu erkek milletine o derece siz nerde yaşıyorsunuz.Bosanmak istemeyen de kocası bosamiyor diye aşık sanıyor.Hayir değil sadece kullanmak maddi manevi her türlü posası çıkana kadar.Size tavsiyem ne alıp veriyorsunuz bakın.Sevgi verip hakaret nezaket gosterio küfür zaman ayırıp ilgisizlik değer verio mutsuzluk eeeee.Tablo buysa sizinki bağlanma sorunu değil bu kendine saygı duymama kendini bozuk para gibi harcama hemde kime ........ Hiç kimse değil o bugün vazgeçin bu kölelikten hemen şimdi .

Bir senedir aynı iş yerinden bir kişiyle görüşmeye başladım , öncesinde zaten birimizi tanıyorduk tanıyorduk dedim uzaktan birbirimizi görüyorduk bende beğeniyordum kendısını . Denk gelince konuşamıyorduk saçmalıyorduk falan filan. Bir ilişkiye hazırdım hayatımın aşkını bekliyordum çok heyecanlıydım evlenmek istiyordum. İlk buluşmaya beni etkilemek için elinden gelenin fazlasını yaptı tabi duygu da karşılıklı olunca ben de etkilendim.. Biz başladık beni sevdiğine öyle bir inandırıyor ki evet diyorum ama sevgiye yakışmayan öyle şeyler yapıyor ki hayır diyorum ,beni çok arada bıraktı. ne yapacağımı bilemedim her gece mutsuz bir şekilde huzursuz uyudum onu bırakamıyorum sürekli kendimi suçlu hissettiriyor gitmiyor da sevmiyorum git demiyor dengesizce davranıp beni suçluyor sürekli,,,Şöyle ki ben evlilik konusunu hiç açmadım onun açmasını bekledim ama açmadı 11 ayın sonunda çok zorlanarak ben sordum benimle ciddi konu hiçbir zaman açmadın neden diye .. Çok sorumsuz biriymişim ve burda söyleyemeyeceğim daha bir daha bir sürü şey söyledi..hala da gitmedi . Ee zaman beni neden tutuyorsun.
sevse tereddüt ettirmez, bilirdiniz.

Back
X