• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eltim..

aminn canım benimm en doğrusu öyle yap tek başlarına bi halt yiyemezler onlarda farkında o olmadan bişey yapamıcaklarınında evlenme diye çocuğa yapmadık şey bırakmıyorlar sen en doğru olanı yapıyorsun gerçekten çok mantıklı bir kızsın:46:

teşekkürler canım sızler olmasanız cıdden bukadar mantıklı davranamazdım:70:
Ev bakmaya basladık bu arada bu ısı halleder etmez haber verıcem sızlerede:1:

bır suredır konunu takıp etmemıstım.ısler ıyıce karısmıs.eltın aılede ıplerı elıne almaya calısıyor.ınsallah kayınvalıde her zaman bu sekılde ıdarelı olur.ama sevgılıne de kızmıyor degılım hanı.herseyı sana bu kadar detaylı anlatmamalı.daha evlenmeden senı oyle bır doldurdu kı farkında degıl.abısı ve yengesının dusuncelerı degısse bıle asla ıyı bır aıle olamayacaksınız.

bır suredır konunu takıp etmemıstım.ısler ıyıce karısmıs.eltın aılede ıplerı elıne almaya calısıyor.ınsallah kayınvalıde her zaman bu sekılde ıdarelı olur.ama sevgılıne de kızmıyor degılım hanı.herseyı sana bu kadar detaylı anlatmamalı.daha evlenmeden senı oyle bır doldurdu kı farkında degıl.abısı ve yengesının dusuncelerı degısse bıle asla ıyı bır aıle olamayacaksınız.

canım duymasam bılmesem hersey gulluk gulıstanlık sanıp bır de hayal kırıklıgına ugramak var hangısı daha kotu kestıremıyorum kı.
ortada bır sey yokken yengem o evde sız oturun dedı dese herhalde kalpten gıderdım.bastan bılıyor olmak herseyı bekleyecek duruma getırıyor senı aslında bırazda.Haklısın ama bunları anlatması da bastan cephe almamı sagladı bır taraftanda artık ıyı bırsey soylese bıle altında bırseyler ararım herhalde.Iyı mı yaptı kotu mu bılmıyorum ama yaptı bır kere. ınsanların hatalarını kafalarına kakan bır yapım yoktur .Onlar 1 adım gelse 10 adım gıtmem belkı ama mutlaka aynı adımı atarım nezaketende olsa.İns hersey duzelır ve ıkı eltı arasındakı huzursuzluktan aıle duzenlerı bozulmaz daha fazla:50:

cnm yengen evlenirken nerede oturacaını ne yapacaını bilmiyormuymuş şimdi ortalığı birbirine katıyor gerçi birde şu var mesela ben ilk gelinim bana gücümüz yok burda kalcaz diyecekler tamam diyecem sonraki gelini daha büyük eve çıkaraklar ben kayınvalideyle kalıcam üstelik ne bilim onuda şimdi anlamaya çalışıyorum...ayrıca hamile demişsin fazla üstüne gitmemeye çalışın beddua etmesin sonra:34: tamam yaptıkları çookkk çocukca ama yane.....

sonra devam ederim msjıma işbaşı oldu:37:

Kızlar işler baya karıştı biraz kafamı dinlemek için uzaklaşmıştım dogal olarak sizleride bilgilendiremedim.
Sizlerinde tahmin edeceği gibi sorunlarımız bitmedi ama artık ne ev ne elti sorunum kaldı çünkü ayrılık kararı alarak bu sorunların hepsini çözdüm.
Başta zorlansamda suanda iyi sayılırım hem konumu yarım bırakmamak hem de sizleri haberdar etmek amacı ıle sonucu yazmak istedim
İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler:26:

Kızlar işler baya karıştı biraz kafamı dinlemek için uzaklaşmıştım dogal olarak sizleride bilgilendiremedim.
Sizlerinde tahmin edeceği gibi sorunlarımız bitmedi ama artık ne ev ne elti sorunum kaldı çünkü ayrılık kararı alarak bu sorunların hepsini çözdüm.
Başta zorlansamda suanda iyi sayılırım hem konumu yarım bırakmamak hem de sizleri haberdar etmek amacı ıle sonucu yazmak istedim
İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler:26:

ben şimdi birazını okudum yazdıklarının umarım hakkında hayırlısı budur ama bile bile lades yapmak diye bi tabir varya belkide en başından bitmesi en doğrusudur

ben şimdi birazını okudum yazdıklarının umarım hakkında hayırlısı budur ama bile bile lades yapmak diye bi tabir varya belkide en başından bitmesi en doğrusudur

Sorunlarımızın devam ettiğini gorunce böyle bir karar almak zorunda kaldım. Anladım ki aslında sorun benimkinde ailesinde değil... Beni çok seviyor Üzmemek için birşeyler yapmaya çalışıyor olmasıda önemli degil çünkü tek basına sevgi benim için yeterli değil...
Bakalım hayırlısı artık

Back