Sonradan görme havalı arkadaş

Bizim bir akrabada öyle özellikle şunu aldım bak aa şuradan şu kadara aldım der özellikle pahalı markaları belirtir saatini beğensen güle güle kullan desen evet 1000 TL ye aldım diye ekler sormasan da Allahtan farklı şehirlerdeyiz gerçekten öyle insanların muhabbetleri hiç çekilmiyor Gülün geçin biz gülüyoruz genelde durduk yere lafın gelişi merhaba nasılsın iyi misin diye sorusuna bile çok mutluyum çok huzurluyum diye de hep belirtir misal bence insanların sıkıntıları var o yüzden dışarıya böyle vurabiliyorlar

Bence de aslında mutlu değiller ama ısrarla ben çok mutluyuuuum diye duyurmak istiyorlar insanlara böyle şeylerle kendilerini kandırmış oluyorlar

Hahahaha bence çok kafa birisi özellikle lcw kısmında bana iyice dank etti Bence gayet espiri yapıyor ben de güldüm siz neden sinirleniyorsunuz ki onu anlamadim hava cıva göremedim ben hava atan insan böyle davranmaz ben o türlüsünü de biliyorum aksine espiri yapıyor. Halinden durumundan da mutlu siz de espiri patlatın neden sinirleniyorsunuz kız aslında köylü diye mi? Özür dileyerek soruyorum kıskanmış olabilir misiniz?

Benim de içim şişerdi size hak veriyorum. Hele lcw olayı nedir ya? Ben böyle garip şeylerle hava atan insanları aşağılıyorum valla hissettirmeden. Klima resmini gönderince mesela ‘kuzum serinlik istesem boğaza giderim ne işim var dört duvar arasında’ derim. 60 tl pepe oyuncak dediğinde ‘ay yoksa lisanssız plastik de mi alıyosunuz ki bu pahalı geldi?’ diye sorarım. Lcw için yani zaten avm’de daha düşük fiyatlı bir mağaza yok sanırım.

Yanlış anlaşılmasın, yazlık dolabımın yarısı lcw. Evimde klima yok. Yeğenime baya a101’den oyuncak alıyorum. Ama böyle konuşan insanlara tahammülüm yok. Bir de köylünün eski köylü saf temiz insanlar oldukları inancım tamamen kayboldu müge anlı sağ olsun.

İkinci yatılı yardımcıyi alacağım,sonra ikinci çocuk düşünüyorum dedi ve ekledi "valla evde yardımcı büyük kolaylık sende alsana "dedi.

Nedense zenginlerin bu kadar mal mal konusacagini düsünmüyorum.
Arkadasiniz görmemis, zengin falan degil görmemis bu resmen.
Hele emzirme ve tatil olayina deginmiyorum bile, beynini cikartip yerine ucsuz bucaksiz bir bosluk birakmis

Bence de aslında mutlu değiller ama ısrarla ben çok mutluyuuuum diye duyurmak istiyorlar insanlara böyle şeylerle kendilerini kandırmış oluyorlar
Bu kafaları anlamıyorum gerçekten herkes mutlu olsun gönül bunu ister ama ne kadar göze sokmaya çalışılırsa o kadar sahte duruyor

Bunu bende düşünüyorum daha önceki yaşadığı hayatı bilmiyorum ama konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa bu kadarını yapmaya bile imkanı yokmuş demek ki. Tercih meselesi, bazen sosyal medyadan arkadaşlarımın paylaşımlarında görüyorum, eşi telefon almış ''tşk aşkım'' notuyla paylaşmış. Hatta fenomen bir kullanıcı eşinin doğum gününde kendisine aldığı aracı paylaşmış.

Ben kendimce doğru bulmuyorum. Ne telefonumu değiştirince yenisini paylaşırım, ne de araba almayı düşünüyoruz arabamızı ya da çaktırmadan markasını paylaşırım :) gerek görmüyorum.. Ama bir arkadaşım 2.evini alır, sevinçle beni arar en az onun kadar sevinirim, mutluluğu beni de mutlu eder.

Aman milleti değiştirmeye ugrasmaktansa görüşme boşver. Aklı olan herkes bu hareketlerin yanlış olduğunu bilir. Bile isteye yapiyo işte

Sosyal medyadaki vatandaşlara ben de kızıyorum hatta burda da bayağı giydirmiştim. İşte onlar gerçekten görgüsüz ve can yakmak için zenginlik paylaşımını onbinlere hatta yüzbinlere sunduklarını düşünüyorum. Gerçekten mutlu olan biri 7/24 paylaşım yapmaz mutluluktan aklına gelmez. Ben mutluyken aklıma bırakın paylaşım yapmayı telefon bile gelmez
Ama konu sahibinin arkadaşında ben arrniyet göremedim hatta mutlu birisi, dedikleri de gayet espiri. Konu sahibi nasıl sinirlendiyse bunu fark edemiyor bile. Lcw'den bahsetmiş kadın zaradan değil. Lcw'de 15 liraya t-shirt aldım ben.
Köylü diye eklemesi de cabası. Bu detaya ne gerek vardı mesela?

Onu hiç anlamıyorum zaten takip ediyorum ama bazı hikayeleri neden çekiyor kime neyi anlatıyor bilemedim

Parayla nasil kendimi tatmin ederim sanatini icra ediyor kendisi.
Herkes onu kiskaniyorcular, kötü yüreklicisinler de onun sanatina asik insanlar.
Konuda da böyle bircok insan anlatiliyor, umarim bir gün manevi anlamda huzura ererler.
Ben de refah seviyemi yükselttim evlenirken özellikle göze sokmam utanirim alamayanlara gösteris olmasin ayiptir diye.

Aynen öyle göze sokmak çok ayıp iç huzur olan insanlar bununla uğraşmaz zaten olduğu gibi yaşar hayatı paylaşımları da o yönde olur

Ay kp de bize bi ev alacakmış bir de kendilerine tatil almşlar ama o tarihe bi hısımlarının düğünü denk gelmiş diye tatili de bize hediye ettiler çok iyi oldu hahaha de ve suratındaki ifadeye bak
Yakın zamanlarda o da tatile gider kesin. Kpne de ev almadı diye surat yapar

Rahatsızsanız arkadaş kalmazsınız basit aslında.
Ayrıca lcw ne zamandır lüks marka kategorisine girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…