Sevgilim beni her şeyin en güzeline alıştırıp sonra elimden alıyor. O mu kötü ben mi?

İnsan buna bir şey demeye de korkar. Çocuğun bezi bitti unutmuşsun desen vayy sen misin deyip bir odaya bez yigabilir 🤣 çok saçma bir kişilik. Çok dengesiz. Bizim oralarda bir söz vardır. " Bulduğun gün bul hatun,bulamadığın gün dolan hatun" bulmadığı günler size aldığı hediyelere dadaniyor. Bulduğu günler de aşırı harcamalar yapıyor. Yarın öbür gün g.tü açıkta kalır bunun. Babam der ki " g.tü Bağdat'tan görünür. 😅 Kazancı olup birikim yapmayan kişilerin aklına şaşarım. Arkadaşlarına yediren erkeğin aklı zaten yok. Annemin lafı var. Der ki "uçtum akıl " senin sevgilin de böyle.
Yalnız aile büyüklerinin lafları da her konuya uygun🤣 büyükler boşa konuşmaz.
Konuya gelirse sen bu adamla evlenirsin. Bol harcamalar bohem hayat hoşuna gitmiş. Evlenince durum nasıl evrilir bilmiyorum ama bizim düşündüğümüzden çok daha başka durumlar çıkabilir gibime geldi.
İyi düşün taşın.
Bence de evlenirim sonra pişman olurum sonra bana demişlerdi derimmm. Ama coook sevip seviliyorum 🥹 yaş da geçiyor hayırlısı olsun

😂😂😂😂Ay bugünde güldüm.Valla size birşey almiyorki siz emanetçi olmuşsunuz.Akilli olsaniza geri istediğinde sattım canim borcum vardı ödedim deyin.Bakalim terkedecekmi akıllı çocuk.Ôyle anlarsınız Benim muhasebeme göre siz zarardasınız.Kariniz ne .Yok

O kadar mı ya. Tek kötü huyu bu olsa bile mi?
Size yazdım ya, mali polis tepenizde biter bir gün. Masak'ın radarına girerseniz sorar bu hesabınıza yatırılan paraları. Çünkü 1 veriyorsunuz 3-4 katı geri yatırıyor. Şirket harcamaları X birinin kredi kartından yapılıyor ve o kişinin hesabına geri para gönderiliyor. Sevgilinizin başka kimlerle para alışverişi var? Nasıl emin olabiliyorsunuz gelen giden paranın kaynağına? Siz altınlar pırlantalar içinde mutlu mesutken mapusta bulmayın kendinizi. Bir muhasebeci ya da GİB'te maliyede çalışan biri varsa izah etsin size tehlikeleri.

Tek kötü huyu bu değil, bütün huyları kötü. Sizi emanetçi gibi kullanıyor. Hediye almıyor hanımefendi, yatırım amaçlı takıyor onları size. Bugünden sonra aldığı altını pırlantayı geri isterse vermeyin. Hediye onlar deyin de görün kolunuzdan çekerek çıkardığını.

Siz hava atmaya falan mı çalışıyorsunuz burada? Bu kadar hediyeyi evlenince resmi nikahlı eşiniz alsın. Ne iş yaptığı ne idüğü belirsiz adam başınızı belaya sokacak, aklınızı başınıza alın.

Kendisini çok önemli, çok büyük işler yapan, çok sevilen, çevresi çok olan biri gibi gösteren yetişkin olamayıp ergen kalmış biri bu.

Ekonomik durumunuzu ayırın, kartınızı alın ve sakince bu durumu ona izah edin, bunun normal olmadığını, vu şekilde gelecek görmediğinizi hayatta sevmenin hiçbir şeye yetmediğini, artık dönüşüp gelişmeniz gerektiğini ve bunu görmeden de ciddi adım atmak istemediğinizi ciddi olarak konuşun. Anlarsa ne âlâ, anlamazsa da kurtulmuş olursunuz.

Bu şekilde zaten eninde sonunda tükenip soğuyacaksiniz ama yıllarınız da geçmiş olacak, daha başında çözülsün ki kendinize ziyan etmemiş olun.

Adam bipolar falan olmasin ? Bir anda pahali hediyeler sonra birden borclar falan normal gelmedi bana

Onunla sadece anlık olarak mutlu olabilirsin günlerini geçirirsin. Tırnak yaptırmak, taksiyle almak falan bunlar güzel jestler evet ama kartını almadan, verdiklerini geri almadan yapsa güzel. Bu şekilde sağlam temelli bir ilişki olmuyor. Evlenince sizi kim bilir neler bekler. Ayrılsanız toparlanma süreci falan olacak. Anlık olarak mutlu olmaktansa kalıcı mutluluğu tercih et ve ayrıl diyorum ben.

Adam akıllı ya bildiğin kendine alıyor ne alırsa bir süre sizde duruyor sonra pat gidiyor.Siz o ürünlerin reklamını yapıyor gibisiniz.Arada yedirecek gezdirecek tabiki yani sevgili siniz tamamda.Adam kesinlikle bilinçli yapıyor.Siz krem reklamı yapsanız daha kârlı kremler sizde kalır yani.Bak dediğimi yapın bir kere geri vermeyin aldığını terk eder sizi deneyin

İyide sevgiliniz size bir şey almıyor ki, yatırim yapip yatirim bozuyor.
Yani kötu gunler icin geriye 3 bilezik atıp onuda size verip sizin gözünüzü boyayip sonra kötü gün gelince emanetini sizden geri alıyor.
Bana bir gecede zenginleyip 3 saatde fakirleyebilen insan olması kumar oynadığını düsündürdü.
Nereden bu fikre kapıldım, bazen eşimde kel alaka bir şekilde hadi sizi bu hafta sonu dısarda kahvaltiya götüreyim derdi durumu toparladı heralde diye düşünürdüm.
ay sonu bakardım ki o kahvaltı bana biriktirdigim eurocukları bozmak olarak geri dönmüş.
Ve yıllar sonra tatam adam kumar oynuyormuş çıkınca bana kahvaltı ismarlayip batinca kredi karti borcum diyormuş.
Erkek arkadaşınızın risk merkezi raporuna baktınızmı hiç ne var ne yok?
Normal şartlarda sizene sevgilinizin maddi gelirinden de risk merkezi raporuna bile bakma hakkini kendinizde buluyorsunuz derdim ama siz bu gazla evlenip borç batagina düşecek gibi geldiniz bana.
Ben yandım sen yanma diye söyluyorum gözü kapalı guvenme didikle gelir gider hesabı tutmuyor adamın.
O bana dokunma ablam boşanıyor kısmıda ablası boşandığından değil he muhtemelen büyük battı

Yazan olmuş mu diye baktım göremedim. Bir belgesel var Tinder Avcısı. Bi izle konu sahibi. Belki öyle biraz gözün açılır.

Ama parayı bir anda vurmuyor nereden baksan günde 20k kazanıyor dükkandan. Hadi masrafları düş en az 10k kalıyordur günlük
Niye sizin kredi kartınızı kullanıyor peki? Ayda 600 bin ciro - 300 bin kar yapan adamın niye şirket kredi kartı yok? Siz tırnağımı yaptırıyor, güzellik bakım vs sayıklamaya devam edin. Büyük kazık yemeden akıllanmayan cinstensiniz. Sağlam adam sevdiğine böyle kırıntı saçmaz. Akıllı harcamalar yapar, gelir gider hesabını kontrol altında tutar, mal yatırımı yapar. Çeşme akıyorken doldurayım ev alayım, ileride çocuğum vs olunca bir garantimiz olur demiyor bugün kazandığını yarın sıfırlıyor. Çünkü o restoranın iş yapma kazanma garantisi var. Hep dolup taşacak para basacak. Şimdi bana zaten evleri var dersiniz ama inandırıcı olmaz. Bankalarda kara listede mi, o yüzden mi firma-şahsi kredi kartı yok?

1 saatte araba satması.

Siz biraz safsınız galiba. Kartınızı kullanması da çok anormal bir durum.

Bu hikayenin nerdeyse aynısını yaşadı bir arkadaşım. Çok detay vermeyeyim İnternete yazınca çıkıyor ama baya baya aynı olay. Kredi kartını vermişti, tabi hiçbir zaman zarar etmiyordu hatta hep artıda oluyordu nihayetinde. Hepimiz uyardık, bak nu adamın işletmesi var, her şeyi bankalarla döndürecek bir geliri var lütfen verme kartını diyorduk. O sadece parasını geri aldığı kısma odaklanmışti ama işin nihayetinde kartının kullanıldığı bazı işlemlerden dolayı hem hapis yattı hem tabi çalıştığı iş güvenlikle ilgili bir alan olduğu için işinden oldu. Hepimizi çok kırdı o dönem artık konuşmuyoruz, ne durumda bilgimiz yok ama baya hayatı bitti diyebilirim.

Kesin adam balık yada kova burcu. Konuşmalısın bence sonra sorun çıkınca paragöz gibi görünmemek için. Borclarin fazlalıgını sorun etmiyorum ama gecikme yada düzenli olmadığı zaman güvensiz hissediyorum 100 binim olsa 10 bin için bankadan aransam yine stres yaparım diye söyle ki sanki ödemicez mi diye cıkışmasın ayrıca sevgililik zamanı kart kullanmalırı sevmem. İlk başta çok verip sonra geri daha fazlasını alıp gidenleri çok okuduk burda. Ayrılcak olsa yada seni gözden çıkarsa sonuçlar fena olur. sorun çıktıgını söyler herşeyi sattım ama toparlıcam, senin kartın limiti arttırıp çekebilirmisin beni biliyorsun vb dese. Para göz yada zor zamanında yaninda olmalıyım diyip vericeksin ve gidicek. Haa vermediginde de aslında olmayan sorunu hop halledicek arabayi geri alip toparlanmış gibi görünücek, zor zamanımda yanımda olmadın diyip seni pişman hissettirip avcunun içine alıcak. Bu taktikleri çok duyduk okuduk. Lütfen bilinçli şekilde ilerle ve bu tarz durumları hatırla. Narsist olmasına gerek yok hafif manipülatif olabilir.

Bu çocuğun ailesi nasıl ? Restorant aileden kalma sanırım. Harcamalarından ailenin haberi yok mu? Ailesi sormuyor mu? Kardeşi falan yok mu? Neden senin kartını kullanıyor? Sen neden izin veriyorsun? Neyin borcunu yapıyor?
Sorulması gereken çok soru var. Ama hesapsız, sınırsız yaşamak hoşuna gitmiş. Ben böyle birinden korkardım. Özellikle şahsi bilgilerin olduğu kartı menfi yönde kullanması beni daha çok korkuturdu.
Gelişmelerden haberdar et. Entrikayı severim. Havadis de severim.Merakta koyma :KK53:

X