- 3 Ocak 2011
- 9.062
- 6.421
- 35
- Konu Sahibi bumblebee9
yokmuş gibi davranacaksın ayrıldıktan sonra sana davrandığı gıbı isterse üstünü başını yırtsın sanane sen bu kadar değersiz misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bu "iyilik timsali" adamı birde evlenince görün.Kafanizi kaldırım taşlarına vura vura gidersiniz pişmanlıktan. ..İnanın kötü bi insan olsa hiç içim acımaz. Kötü biri değil ama hatalarından ders çıkaran biri de değil. Ne zaman ayrılığın eşiğine gelsek herkesi işin içine dahil edip büyük sözler veriyor sonra da ilk başta kendisi unutuyor. O yüzden benim güvenim kalmadı sözlerine fakat vicdanıma dokunmayı çok iyi biliyor işte
offf konu sahibi icimi baydinİnanın kötü bi insan olsa hiç içim acımaz. Kötü biri değil ama hatalarından ders çıkaran biri de değil. Ne zaman ayrılığın eşiğine gelsek herkesi işin içine dahil edip büyük sözler veriyor sonra da ilk başta kendisi unutuyor. O yüzden benim güvenim kalmadı sözlerine fakat vicdanıma dokunmayı çok iyi biliyor işte
Yaa bilemedim şimdi. Hiç hoş değil bu tavırlar. Ben sadece ağlaması sanmıştım. Çocuksu insanla bir ömür geçmez üzgünüm her şeyi batar size. Hele evlilikte çok pişman olursunuz bu saydıklarınızla beraber çocuksuysa ve böyle dengesiz hareketleri varsa üzgünüm ama olmaz yaniAksine görüp görebiliceğiniz en çocukca tavırlara sahip insan. Dün kendine vurdu arabadan indik kustu ellerini pis yere koyarak falan kendinden geçti resmen şok içerisinde izledim sirke döndü ortalık çok üzgün olduğunu fark ettiğim için bozuntuya vermedim elini yüzünü temizledim sakinleştirmeye çalıştım. Tabi buralara kadar düşünce insanın gözünde ister istemez o çekicilik gidiyor kendisi nasıl rahatsız olmuyor bilmiyorum. Şu hareketleri 190nın üzerinde 100 kilo kalıplı bi adamda hayal edin gerçekten hiç kalıbının insanı değil derler ya öyle işte