Kesinlikle yanlış anladınızköylü olmaktan utanmak mı?
ne yani şimdi size plaket mi verelim, "sen çok asilsin, hiç böyle şeyler konuşmuyorsun" diye. bu yazdıklarınıza bakınca sizi de farklı göremedim ben, kızı eski haliyle vurmaya çalışıyorsunuz.
Kesinlikle yanlış anladınız
Bu kişi şuan uyanıyor annesinin köyünden hayvan baktığından bahsedince fln o yüzden öyle dedim yanlış anlaşılmasın
Ben şuan köy gibi bi yerde yaşasam keşke çoçuğumu hergün çimlere atarım burda beton yığınları arasında çok canı sıkılıyor
Görüşmemem için kalbini kırmadan bi sebep söylemeliyim üstelik çok yakın oturuyoruz ve eşlerimizde arkadaşbilmiyorum bana kesinlikle kız önceden köyde yaşadığı için onun sizden alt sınıf olduğunu düşünüyormuşsunuz gibi geldi, sürekli bu diye bahsetmenizden de olabilir.
bu kadar rahatsızsanız görüşmeyin madem.
Hahahahahah esprili takılarak söylesem biraz düzelir belki var mı elinizde başkaEvlilik seni epey bir değiştirmiş de . Nasıl yani derse , Lidyalılar gibi olmuşsun bacım de :))
mesafe koy degismez..10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayhyok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...
Ya bende gülüp geçiyorum zaten ama sürekli böyle artık gına geldi yani şimdi görüşmeyi kessem belli etsem halimi biraz bu seferde onu kıskandığımı düşünürHani kocasida zengin değil neyin havası :)))
Canım takmaya bile değmez. Boşver kendi kendine anlatıp mutlu olsun çok görme
Valla aynen ya bu kız sosyal medyadada paylaşıyoYakin arkadasimsa zaten direk söylerdim yüzüne kizim sen de iyice paraci oldun haa fiyatini söylemeden duramiyorsun derdim kendi capimda hem takilarak samimi bir sekilde. Yetti beah derdim, atam mi kendimi camdan arabam yok diye derdim.Kizim cok toton kalkti hee derdim. Ama samimiysem. Ya bu yüzden arkadasim yok galiba.
Benim samimiyetimi kaldiramiyor kimse
Ama iste kendimle de bu sekilde konusabilen, bahsedebilen biriyim.
Ne ise o, benim de cok totom kalkmis olabilir aliriz hizaya yani bunlar icin gönül koymaya degmez.
Degisimi sevmem ama canimi sikar.
Bir de seviniyordur belki ha, belki de daha önce ulasamadigi sartlardi ve simdi cok mutlu sürekli agzindadir..
Hep böyle kalmaz, alisir bu tempoya kendi bile ugrasamaz anlatmaya.
Ama simdilik idare edilir. Cok seviniyor sanki gibime geldi.
Valla ben de evlenince durumum baya düzeldi, utaniyorum yaptiklarimi söylemeye ahanda zengin kocayi buldu kalkti bir yeri demesinler diye. Görmemislikten ödüm kopar hic sevmem.
Sosyal medyada milletin agzina sokmam, marka alsam da paylasmam.
Hatta bazen aaaa fakir la bu denilebilecek sekilde yasarim.
Cok yardim annecim, göndememi de yapayim. Varsa paran birilerine faydasi olsun, sen de güzel ye ic, yardimlasmayi unutma.
Arkadasin olsa böyle uzaar giderdi muhabbetimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?