• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan görme havalı arkadaş

Lcw'den özellikle alırım. Kaliteli değil, daha kalitelisine param yeter evet.
Fakaaatt, her yıl okullara gönderdikleri yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi öğrencileri nasıl giydirdiklerini, özellikle küçük ilçelerden okumak için çıkmış birçok gence burs sağladıklarını, yıllık karlarından bağış/ yardım/ burs gibi kalemlere ayrılan payı bildiğim için içim yanmaz.
Evet aşağısı yok, kaliteli değil, hava atılmayacak(!) kadar ucuz, varoş, tü kaka olabilir sizin için, kapısından girmezsiniz.
Yukarıda saydıklarım da benim için kafidir.

Ben ucuz aldığım şeylerle övünmeye bayılırım. Millete hayret ediyorum.
Pahalı şunu yaptım diye övünen biri kazık yedim Ayy diye seviniyo sanki

Dün Fatih carşambadan 5 tlye şallar aldım.
2.5 liraya donlar. Hepsi de gayet kaliteli valla. Akıllı kadınım vesselâm :)
Yaşasin ucuzcu ben..
Ciddi misiniz? En kısa zamanda oraya bir uğramam lazım.
Bizim de durumumuz iyi baba evinde de iyiydi cok şükür ama o paranın nasıl kazanıldığını bildiğim için harcarken dikkat ederim.

Yahu iki gündür giremedim buraya kural ihlali diye mesaj geldi ben ne yaptım yaw :KK61:

Ne yalan soyliyim benimde oyle bi arkadasim var he ne guzel diyip gecerim bileziklerini cekip atar evleri kira evini cekip atar bu kdr maas aliyoruz araba alicaz bilmem ne hepsine ne guzel derim gecerim ayni sekil kaynanamda sonradan gorme kendinden ustun kimseyi gormez hicbisey bilmiyo ama bilir gibi konusuyo bende hic yuzune vurmuyorum daha cok pispisliyorum hosuma gidiyo onunda hosuna gidiyo havalaniyo falanda ben kimin ne oldugunu biliyorum icimden dalga geciyorum guluyorum yani hic can sıkmaya gerek yok takilcak bisey degil

10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayh :KK6: yok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte ev alıcaz arabayı yeniliycez 10 kere dedi
Bide ekliyo “ben ehliyet alınca kocam yeni arabayı vermem sana çizersin fln diyo” :ukala:
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Bigün avm ye gittik onla tam asansöre biniyoruz dediki “biraz koca parası yiyelim bee” yanımızda insanlar vardı duydular ay o kadar utandım ki
Sonra lcw ye girdik diyoki “ayh biz artık lcwden giyiniyoruz aşağısı kesmiyor bizi” gülüyo bide
Espri yapmıyo yani biraz sorsam aa öyle mi diye coşar kanatlanır havaya uçar havasından
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...
:))))

Lcw'den özellikle alırım. Kaliteli değil, daha kalitelisine param yeter evet.
Fakaaatt, her yıl okullara gönderdikleri yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi öğrencileri nasıl giydirdiklerini, özellikle küçük ilçelerden okumak için çıkmış birçok gence burs sağladıklarını, yıllık karlarından bağış/ yardım/ burs gibi kalemlere ayrılan payı bildiğim için içim yanmaz.
Evet aşağısı yok, kaliteli değil, hava atılmayacak(!) kadar ucuz, varoş, tü kaka olabilir sizin için, kapısından girmezsiniz.
Yukarıda saydıklarım da benim için kafidir.
Kars'ın ücra bir ilçesinde görev yaparken LCW okulumuzda ki bütün öğrencilerin beden ve ayakkabı numarası bilgilerini istedi hediye göndereceğiz diye. Okullarda bu tarz şeyler idarî amir izni olmadan yapılamaz bizde üst yazı yazdık vs kaymakam izin vermedi. Bizim öğrencilerimizin maddi durumu yerinde dedi gerçektende öyleydi. İhtiyacı olan başka okullara göndermeleri daha doğru olur demişti kaymakam. Ama LCW dan gelen cevap beni şok etmişti. Ailelerinin maddi durumunun nasıl olduğu ile ilgilenmiyoruz, zengin yada fakir olmaları önemli değil her çocuk hediye almayı hakeder demişlerdi ve bütün öğrencilerimize hiçbirini ayırmadan A'dan Z'ye hediye göndermişlerdi. Sizide alıntılamış oldum ama konu açılınca bende yazayım dedim

Kim bilir zamanında ne yokluk çekti yanınızda kendini ne kötü hissetti ki şimdi o açıkları kapatmayı çalışıyor, aslında sevimli geldi bana, ha ben ondan uzak dururdum o ayrı :deli:

hunharca gülüp aşağıladığınız markanın fiyat politikasını bilmiyordum, baktım. Ülkede oradan giyinemeyecek binlerce insan var hatta milyon! Bakış açınız da şahane zaten "fakirler ölsün porsche'dan selamlar" gibi.
Hunharca gülüp aşağıladım öyle mi :D
Bak buna daha çok güldüm.
En ucuz fiyatlı o marka var.
Başka varsa söyle aynı ürüne daha fazla para vermeyeyim.
O yorumun neresinden ''ben assssla giymem ucuz kıyafet,giyen de aşağılıktır''ı algıladınız.
Fakir sevici, duyar kasan bir ergen bir laf attı, herkes de onun gibi algıladı.
Siz kendi alıcılarınızı değiştirin bence.

Bu konu sayesinde Lc' nin iyi reklamı oldu. Bir ara varam gidem bir şeyler alam:KK70:

İnstagramda Yasemin Sakallıoğlunun videoları var sonradan görmeleri çok komik güzel taklit ediyor. '' ZENGO'' videoları, Kırmızı elbiseli takıları üst üste takıştırmış. Ne zaman bu kadını izlesem sen geliyorsun aklıma de arkadaşına . Çaktırmadan anlatmış olursun. :)

Back