- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.084
- 548
tatlım sakin, haklısın prada giyen zaraya zavallı der öteki berikini bunun sonu yok ve lcw den aşağı zavallı denilen kesim Türkiye gerçeği - ben demiyorum zavallı diye- . İnsanları etiketlemek çok korkunç. yalnız konu sahibinin arkadaşı aşırı görgüsüz o da bir gerçek "kocam helva almış hem deeeeeeee koskadan" demesi felaket . Marka söylemek başlı başına felaket.
Bu bir tespittir.
Duyarsızlık değil,
Duyar kasmaya gerek yoktur.
İngilizce kasmaya hiç yoktur, zira forumda yasak diye biliyorum,
İlla İngilizce konuşalım dersen de tam kişisiyim, her zaman beklerim.
aferin, yasak çünkü.sayfalarca yazsam da anlaşamayacağız. tespitiniz çok yersiz ve büyük ölçüde yanlış geliyor bana. lcw fiyatlarını bilmiyorum ama bu kadar fazla oradan giyinen insan varken bu derece aşağılanacak bir yer olduğunu da sanmıyorum. forumda ingilizce yasaksa, ben kibledim kendimi.
Sana komik geldiyse bana ne.çok komik
Gülme efektini siz yapmışsınız yalnız... ben ironi yaptım..Sana komik geldiyse bana ne.
Ötede gül.
Aferin benim kizimayahu konu sahibinin arkadaşına sayfalarca giydirildi zaten, kız görgüsüz biz bunda okayiz ona itiraz eden yok. ama marka ismi verip de zavallıdır, ondan aşağısı yoktur demek ne?
buraya gelip şu markadan giyiniyorum şöyle yapıyorum diyecek son kişiyim ama görgüsüzü eleştirirken görgüsüzlüğün dik alası yapılıyor burada. bırak o görgüsüzlük yapsın ya kendini bir halt zannetsin onu eleştireyim derken biz niye başkalarını kıralım?
Sana zaten hak veriyorum , bir görgüsüzü burada anlatırken başka şekilde görgüsüzlük yapılmış tamamen aynı fikirdeyim. Marka konuşmak felaket derken konu sahibini de katarak söylemiştim. Tartışmaya hararetle katılacağım diyorum tam ama ban yiyip iş yerinde sıkılmak istemiyorum KK'sız o sebeple sakin girdim konuya .yahu konu sahibinin arkadaşına sayfalarca giydirildi zaten, kız görgüsüz biz bunda okayiz ona itiraz eden yok. ama marka ismi verip de zavallıdır, ondan aşağısı yoktur demek ne?
buraya gelip şu markadan giyiniyorum şöyle yapıyorum diyecek son kişiyim ama görgüsüzü eleştirirken görgüsüzlüğün dik alası yapılıyor burada. bırak o görgüsüzlük yapsın ya kendini bir halt zannetsin onu eleştireyim derken biz niye başkalarını kıralım?
hunharca gülüp aşağıladığınız markanın fiyat politikasını bilmiyordum, baktım. Ülkede oradan giyinemeyecek binlerce insan var hatta milyon! Bakış açınız da şahane zaten "fakirler ölsün porsche'dan selamlar" gibi.Lcw'nin aşağısı yok ki zaten
Evlenince değişmeyenleri müzeye koyuyorlar artık /
Aynı ben.. kaliteyi ucuza buldum mu asıl herkese derim.. kimse kazıklanmasınBen ucuz aldığım şeylerle övünmeye bayılırım. Millete hayret ediyorum.
Pahalı şunu yaptım diye övünen biri kazık yedim Ayy diye seviniyo sanki
Dün Fatih carşambadan 5 tlye şallar aldım.
2.5 liraya donlar. Hepsi de gayet kaliteli valla. Akıllı kadınım vesselâm :)
Yaşasin ucuzcu ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?