Sonradan görme havalı arkadaş

Ben birikim yapiyorum bir de, para olsa da harcamak istemiyorum. Cocuklarin gelecegi icin.
O kadar zengin olsam bir yardimci hadi cok zenginsem bir de ahci tutardim.
Aman Tanrim bana yapacak is kalmiyor bu durumda.
Dayanamayip yemegi ben yapardim ya yine de..

yine de köylüden daha hoş bir tabir kullanabilirdi, köyde yaşayıp maddi durumu gayet iyi olan insanlar da var. alt metinde zaten sürekli "ben bunları gördüm geçirdim, o sonradan gördü, o görgüsüz ben çok görgülüyüm" hali var. aşırı rahatsız edici ve karşı taraftan farksız, çok rahatsız oluyorsan görüşme önerilerine de kapalı kişi ama konuya durup durup update yapıyor neyi ispatlamaya çalışıyor anlamadım.

Geçende de birisi eşinin lcw nin 2. el pantalonundan bahsediyordu
Şimdi de arkadaşın lcw ile hava atıyor
Adamlar viral olmuş akıyor ya la

Köyde yaşıyordudan kastı fakirdi demek istiyor yahu. Koyde yaşayan insanların hepsi olmasa da ezici çoğunluğu birtakim imkanlardan mahrum kalmış insanlar. Siz de nerden ne bulsak da konu sahibine yuklensek derdindesiniz.

anlatamıyorum galiba, ben metnin tümünden böyle anladım ve tek böyle anlayan da ben değilim. siz kendinize konu sahibinin savunma gibi bir misyon yüklediniz ben de cevap verdim. hala aynı düşünüyorum, köylü demeden de daha düzgün şekilde söyleyebilirdi. bazı şeyler gizlenmiyor konuda ne kadar üstünü kapatmaya çalışsa bile kızın eskiden imkanlarının olmayışını o kendisinden altta olmak olarak değerlendiriyor ben bu yazıdan bunu anlıyorum ve ona yüklenip yüklenmemek umrumda değil. buraya bir şey yazılmış herkes kendince yorumunu yapıyor. rahatsız oluyorsa görüşmez çok net, yoksa tanımadığı insanın dedikodusunu 100lerce kişinin yapması kime ne kazandırır bilmiyorum. umarım anlaşmışızdır.

Pekala herkesin görüşü farklı tabii ki. Her neyse.

Bir tanıdığımız var tam sonradan görme aynı arkadaşın gibi, bekarken kiracıydı ailesi (hala kiracı) evlendi eşinin ailesinin durumu bayağı iyi bildiğim kadarıyla düğün öncesi kp 3veya 4 yıllık bir ev almış bunlara dayadı döşediler. Birgün ablasıgil de oturuyoruz eşi de yanında, herkesin içinde "biz belki mutfak dolaplarını yenileriz benim hoşuma gitmiyor da o renk" dedi kocası böyle tuhaf tuhaf baktı karısına, ablası ordan atıldı "ananın evinde mi öyle dolabı gördün" dedi, ablasına nispet yapıyor düşünün. İnsan sonradan görme olunca böyle lafları yer oturur

benim kuzenimi anlatmışsınız
hele o ayakkabı olayına çok güldüm. aynısını yaşadım çünkü...
geçenlerde kızına marka ayakkabı almış 150 lira verdim diyo. herşeyin parasını söyluyor falan. ben aldıklarımı ne gösteriyorum ne de parasını söyluyorum. söylesem kimbilir daha bi hırslanacak daha bi uçuşa geçecek.
ona da kızamıyorum ama baba evinde görmedi. amcam hep kendi yerdi.inşallah düzelirler.

kuzenler de benziyor demek şaşırmadım

Lcw den giyinmeyi,disarda yemeyi luks sanan zavallidir.

zavallı mı? ay yok artık ya. bu ülkede kendisine ait yeni bir kıyafeti bile olamamış insanlar var, sürekli başkalarının eskisini giymek zorunda olan, yırtıkları defalarca dikmek zorunda olanlar var. bırakın dışarıda yemek yemeyi kurban bayramında evine yardım gelmedikçe et yiyemeyen var, pazarda akşam gidip çürükleri alanlar var. bu insanlara göre lcw da lükstür, dışarıda parasını verip yediği simit de lükstür.

zavallı ne demek yahu? ne yiyip içiyorsunuz siz sıcaktan mı böyle oldunuz? pazardan giyinene, yeni kıyafet alamayana lcw lükstür ama insanlara zavallı diyenler nedir onu bilmiyorum.

ben hızımı alamıyorum cidden yok. bu komik mi? bu forumu lcw dan giyinen birçok insan okuyor bu cidden espri filan mı? black humor mu yoksa ben mi anlamadım?
tatlım sakin, haklısın prada giyen zaraya zavallı der öteki berikini bunun sonu yok ve lcw den aşağı zavallı denilen kesim Türkiye gerçeği - ben demiyorum zavallı diye- . İnsanları etiketlemek çok korkunç. yalnız konu sahibinin arkadaşı aşırı görgüsüz o da bir gerçek "kocam helva almış hem deeeeeeee koskadan" demesi felaket . Marka söylemek başlı başına felaket.

ben hızımı alamıyorum cidden yok. bu komik mi? bu forumu lcw dan giyinen birçok insan okuyor bu cidden espri filan mı? black humor mu yoksa ben mi anlamadım?
Bu bir tespittir.
Duyarsızlık değil,
Duyar kasmaya gerek yoktur.
İngilizce kasmaya hiç yoktur, zira forumda yasak diye biliyorum,
İlla İngilizce konuşalım dersen de tam kişisiyim, her zaman beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…