• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan görme havalı arkadaş

Bizde de bunun evliliği şova dönüştüren versiyonu bir personel vardı.
20 yaşında evlendi neredeyse cocuk gelindi yani,
Facete sürekli kocişle ibidik keyfi kociskomla zibirlandda gezmeler seklinde paylasimlar,haftada 1 kez mutlaka oyuncak ayı,kutu icinde tek gül fotosu paylasimlari ve dip notta kıskanmayın kocam beni cok seviyooo diye insanin midesini alt üst edecek paylasimlar yapardı.

Bir keresinde fotoğrafına yorum yapan bir arkadaşına "kız bak ben bu yasimda evlendim sen daha evlenemedin,elini cabuk tut kiz kurusu olacaksin yoksa" diyerek kezbanlik çıtasını arşa çıkardı.

Derkeeeeeen bir ters rüzgar,bir sert dalga kv problemleri kavgalar ve boşanma davası...
Sonra vazgectiler ama artik biz paylasim görmüyoruz :)
Al işte Güler misin ağlar mısın

benim kuzenim böyle
ben de baştan sinir oluyordum şimdi o sinir olsun diye daha da gaz veriyorum ona:KK70:

ben de doğuştan belli standartlarda yaşayan bir insanım,
kuzenin koca parasıyla birşeyleri görümüş , kendisi hala para kazanmayan bir insan.

Bazen yazıyor mesela nerdesin diye
hastanedeyim diyorum
neyin var diyeceğine özel hastane mi diyor, devlet mi diyor.

tatile gidecek misiniz diyor
evet diyorum
hangi otel diyor lüks mü diyor :)

bazen üzerimde birsey görüyor
ilk sorduğu şey parası ne kadar oluyor

ya da kendi kendine kendisine aldıgı kıyafetlerın fotosunu atıyor
terlik aldım bak hem de 70 tl falan diyor :KK70:

Kıza ayakkabı aldık adidas marka diyor
adidas sanki çok büyük birşey
Aynı aynı işteee çok sinir edici bi durum ya

Terbiyeli, ahlaklı , saygılı , on yıllık arkadaşınızı fazla yermissiniz. Madem bu kadar karakter zenginliği var o zaman bu söyledikleri gorgusuzce gelmemeli.

He deyip geçersiniz ya da gerçekten samimi bir arkadaş ise " ben pek eşyalar ve fiyatları hakkında konuşmak istemiyorum deyin.

Anlatis şeklinizden onu kucunsediginizi düşündüm.

Kızı köyde büyümüş diye aşağılamışsınız ama siz de fakirsiniz galiba:dondurma:

Kız köyde büyümüş diye hayatboyu basma fistan giyip saçını mı örsün? Kız z sonradan görme ama siz de çok matah bir mal değilsiniz bence
Ben maddiyata önem vermem gösterişi fln sevmem ama bunu söylemeye zorladınız beni
Benim maddi durumum ondan daha iyi klimam Yok belki anan istesem alırım gerek duymuyorum başımı ağrıtıyor :ukala:

Aynı aynı işteee çok sinir edici bi durum ya
Evet
bana bazen yazıyor
neredesin diye
dısardayız diyorum
yemek yıyoruz dıyorum
nerede diyor:D

Biliyorum google girip bakacak
ben de gaz veriyorum
yasadıgım şehrin en pahalı en kalite mekanının adını veriyorum :D

böyle eğleniyorum bazen.

herkesin gelirine göre ama banane ki yani ya da sanane
komik duruma düşürüyor kendisini aslında

sen de benim yöntemimle eğlenebilirsin.

10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayh :KK6: yok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...
klimanın fotosunu mu atmış ay bunu yeni okudum :D

Benim kuzen de aynısı yaaa tam aynısı

benimki abartmış kocası antepten antep fıstığı almı

malum kuruyemişler artık pahalı ya

koca bir kavanoza boşaltmış bunu

kocam aldı çok pahalı bisürü almış yazmış:D

10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayh :KK6: yok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...

bir insan köylü olmaktan neden utansın. Arkadaş arkadaşın aynasıdır diye çok güzel bir laf yok demek ki sürekli kendi komplekslerinizle birbirinizi eziyorsunuz samimi bir şey yok. Tek fark siz "köylü" değilsiniz sanırım:)

Demek ki şu an mutlu bir hayatı var neden sizinle sevincini paylaşmasın? Önceden köylüymüş. Ya biz ne ara bu kadar kötü olduk yakın arkadaş sevincini de paylaşamayacaksa neden var? Söylesin aldığı fiyatı, 1000 liraya oyuncak da var kız 60 liraya aslında gayet normal fiyata almış. Köylü olması hak etmediği anlamına mı geliyor? Evet biraz görgüsüz ama olsun demek ki mutlu oluyor. Siz de arada şakaya vurun oh sefan olsun deyin, neden sinirleniyorsunuz ki.

Gerçi benim çevremdekilerin çoğu da sizin gibi. Şu an 2 tane güzel üniversiteye yüksek lisansa başvurdum, olumlu sonuç bekliyorum sevincimi kimseyle paylaşamıyorum. Çünkü söylediğim an "nispet yapıyor" ya da sizin kızı köylü diye aşağıladığınız gibi "lonely aslında meslek lisesi mezunu hıh" diye konuşulmasın diye.

Söylesin ne var Allah aşkına. İsterse doğuştan zengin olsun mutlu oluyor demek ki.. ya da bitirin arkadaşlığınızı çok rahatsızsaniz.

Konuşma yapmanızı gerektirecek bir durum göremedim. Tarzını sevmiyorsanız yavaş yavaş uzaklaşırsınız, ilişkiyi azaltırsınız olur biter.

Parmağına yüzük takıp havaya girenlerin aslında gerçekte eksik oldukları ve ANCAK koca ile tamamlanabildikleri ispatlanmış oluyor.Şahsen ben kendim tamım zaten.Tam olmak için kocaya değil hayattaki duruşuma bakmam yeterli.Zamanında iyi kariyeri olan biriyle evli idim ama umurumda bile olmazdı bu.Eğer övüneceksem kendi bileğimin hakkıyla elde ettiklerimle övünürüm.Kocamın varlığı benim başarım değildir.

Herkes aynı şartlara sahip olamıyor ve maddi eksikliği tamamlanmadan manevi boyuta geçemiyor. O yüzden hoşunuza gitmiyorsa görüşmezsiniz olur biter. Geçen bir yerde okudum " kendinize hak gördüğünüzü başkasına çok görmeyin.". Şehirlisiniz eyvallah o da köylü. Unutmayın " köylü milletin efendisidir."

Herkesin çevresinde malesef böyle insanlar oluyor.takmayin he deyin.kendince sevinip hava atiyo.kendilerini küçültüyorlar. Benimde bir kuzen var o da öyle böyle değil bekarlık durumunu çok iyi biliriz.ama bizimki ben görmedim böyle ondan yapıyorum diye espri yapar aslını inkar etmez güler geçeriz..Ben görmedim derken bile şimdiki hayatını yasayisini över de över .hep bir hava atar. Biz kocadan değil babadan gördük diyesim geliyo sonradan görmelere ama terbiyem musade etmiyor.

arkadaşınız sene bazında baya geriden geliyor demek ki, klima resmi atıp da serinlemeye gelirsin dediğine göre:KK48:

Siz böyle anlatınca annemin anlattığı bi hikaye geldi aklıma, annelerin köyünde adalet adında birisi varmış, şehirli birisiyle evlenmiş, evlendikten 1 hafta sonrada köye annesigile el öpmeye gelirken kocasına keçileri kastederek "AA bu kulaklılarda neymiş"demiş eşide "onlarda keçi adalet, hani çobanlığını yapıyordun ya" demiş. :)) bnce kendi haline bırakın. Mesafe candır

Alkışlamak istiyorum sizi :)
Herkes aynı şartlara sahip olamıyor ve maddi eksikliği tamamlanmadan manevi boyuta geçemiyor. O yüzden hoşunuza gitmiyorsa görüşmezsiniz olur biter. Geçen bir yerde okudum " kendinize hak gördüğünüzü başkasına çok görmeyin.". Şehirlisiniz eyvallah o da köylü. Unutmayın " köylü milletin efendisidir."

He de geç bacım ya . Dert ettiğin şeye bak .
O kendi görgüsüzlüğünden utansın. Demek ki öyle mutlu zannediyo kendini. Hayatında pek fazla birşey olmayınca bunlarla hava atıyordur. Takmaya bile değmez . Madem eşleriniz arkads hiç gerek yok bozmaya . Tabi bu hava atma dışında sorunu yoksa

Görüşmemem için kalbini kırmadan bi sebep söylemeliyim üstelik çok yakın oturuyoruz ve eşlerimizde arkadaş
Bence Haklısın konu sahibi öyle sonradan görme insanlara hiç tahammül edemiyorum .
Ben olsam görüşmezdim kırılırsa da kırılsın .

60 tl oyuncak aldim diyorsa aa ne kadar ucuzmus ben de alayim. Ne kadar pahali bu oyuncaklar ates pahasi boyle ucyzolmuyor. Klima yok canim ya klima sogugu beni carpiyor hic gelmim. Restorant evet o restorant pahali ama performans fiyat analizlerinde pek iyi sonuc vermiyor daha salaş mekanlari tercih ediyorum ben... vs vs cevaplarla kirmadan ama haddini de bildirerek konusabilirsiniz :)

Back