Al işte Güler misin ağlar mısınBizde de bunun evliliği şova dönüştüren versiyonu bir personel vardı.
20 yaşında evlendi neredeyse cocuk gelindi yani,
Facete sürekli kocişle ibidik keyfi kociskomla zibirlandda gezmeler seklinde paylasimlar,haftada 1 kez mutlaka oyuncak ayı,kutu icinde tek gül fotosu paylasimlari ve dip notta kıskanmayın kocam beni cok seviyooo diye insanin midesini alt üst edecek paylasimlar yapardı.
Bir keresinde fotoğrafına yorum yapan bir arkadaşına "kız bak ben bu yasimda evlendim sen daha evlenemedin,elini cabuk tut kiz kurusu olacaksin yoksa" diyerek kezbanlik çıtasını arşa çıkardı.
Derkeeeeeen bir ters rüzgar,bir sert dalga kv problemleri kavgalar ve boşanma davası...
Sonra vazgectiler ama artik biz paylasim görmüyoruz :)
Aynı aynı işteee çok sinir edici bi durum yabenim kuzenim böyle
ben de baştan sinir oluyordum şimdi o sinir olsun diye daha da gaz veriyorum ona
ben de doğuştan belli standartlarda yaşayan bir insanım,
kuzenin koca parasıyla birşeyleri görümüş , kendisi hala para kazanmayan bir insan.
Bazen yazıyor mesela nerdesin diye
hastanedeyim diyorum
neyin var diyeceğine özel hastane mi diyor, devlet mi diyor.
tatile gidecek misiniz diyor
evet diyorum
hangi otel diyor lüks mü diyor :)
bazen üzerimde birsey görüyor
ilk sorduğu şey parası ne kadar oluyor
ya da kendi kendine kendisine aldıgı kıyafetlerın fotosunu atıyor
terlik aldım bak hem de 70 tl falan diyor
Kıza ayakkabı aldık adidas marka diyor
adidas sanki çok büyük birşey
Ben maddiyata önem vermem gösterişi fln sevmem ama bunu söylemeye zorladınız beniKızı köyde büyümüş diye aşağılamışsınız ama siz de fakirsiniz galiba
Kız köyde büyümüş diye hayatboyu basma fistan giyip saçını mı örsün? Kız z sonradan görme ama siz de çok matah bir mal değilsiniz bence
EvetAynı aynı işteee çok sinir edici bi durum ya
klimanın fotosunu mu atmış ay bunu yeni okudum10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayhyok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...
10 seneden fazladır görüştüğüm yurttan bir arkadaşım var iyi bi kız gerçekten saygılı ahlaklı esprili temiz vs.
Evlendi bu aman allahım nasıl havalandı
Bu köyde doğmuş büyümüş
Evlenince şehire gelmiş
Yaşantısıda eh işte öyle Zengin hayatı değil
Kocasını işi var eski bi arabası var onların havasını atıyo bana
Mesela diyoki
Ay işte kocamın maaşı artıcak ayhyok işte ütü aldım yeni şu kadar fiyata aldım (milyon kere söylüyor ne kadara aldığını)
Yok işte eşim helvayı çok seviyo geçen almış hemde koooskadaan
Allahım ya hayır acaba sadece bana mı öyle geliyo o yüzden burdan paylaşıyorum arkadaşlar bunlar sadece bi kısmı
Her aldığı şeyin fiyatını böyle uzatarak söylüyo çocuğuna oyuncak almış pepe
60 teeelee aldık hemde diyor Mesela bizim arabamız yok tamam mı işe servisle gidiyorum ihtiyacım olmuyo heryere yakın oturuyorum
Diyoki ayy sizin niye arabanız yook
Tövbeee
Yok işte siz dışarda yemek yiyo musunuz evet bazen diyorum
Diyoki bizde yiyoruz ama (pahalı bir et lokantasının ismini söylüyor) ordaaaa ama çok pahalıı diyip gülüyo
Klima almışlar eve bana resmini çekip atıyo diyoki serinlenmeye gelirsin artık
Ben şimdi bu kızın kalbini kırmadan nasıl konuşabilirim
Bide çok alıngan
Valla geçen o kadar senemize üzülüyorum ya hiç böyle biri değildi köylü olmaktan utanmazdı şimdi havasından geçilmiyor havası da hava olsa bari...
Herkes aynı şartlara sahip olamıyor ve maddi eksikliği tamamlanmadan manevi boyuta geçemiyor. O yüzden hoşunuza gitmiyorsa görüşmezsiniz olur biter. Geçen bir yerde okudum " kendinize hak gördüğünüzü başkasına çok görmeyin.". Şehirlisiniz eyvallah o da köylü. Unutmayın " köylü milletin efendisidir."
Bence Haklısın konu sahibi öyle sonradan görme insanlara hiç tahammül edemiyorum .Görüşmemem için kalbini kırmadan bi sebep söylemeliyim üstelik çok yakın oturuyoruz ve eşlerimizde arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?