son asama cift terapisindeyiz

Muhtemelen aynı şeyleri tekrar yaşayacaksınız, en yakın arkadaşımdan biliyorum. O melek gibi adam en sonunda arkadaşımı bıçakladı ve hastaneden bunlara rağmen barışarak çıktılar...psikolojik bağımlıklık karşılıklı oluşmuştu.

Bi kaç hafta önce beklenmeyen gebelik olabilir diye konu açmıştınız yanlış anlamayın ama umarım olmaz çünkü o bebeğin bunları yaşaması , ailesinin böyle şeyler yaşatması korkunç olur. Eşinize bir t anında karşı çıkıp cevap verirseniz size de saldıracaktır, kaygı bozukluğu sizin onu aldattığı sanrılarına kadar gidebilir. Lütfen dikkat edin.

Hakkınız var. Gerçek anlamda bilgisayar parasını da alsanız az da olsa kırıp dökmekten vazgeçer mi acaba?

Aynen cok korkmustum. Simdi ilaca basladim. Cok haklisiniz arkadasiniza cok uzuldum. Alkol aldigi zaman boyle seyler yasattigi icin zaten alkol aldigi gun bundan sonra kalmam evde kesinlikle

Oncelikle cok gecmis olsun insallah esiniz duzelir. Ben olsam oncelikle alkol icin hastaneye yatmasini saglardim sonra da ofkeyle ilgili terapi ilac kullanir. Ailesinden de yardim isteyin eger onlar umursamiyorlarsa golge de etmesinler gorusmeyin cok zor bir durum umarim gecer hepsi.

Ailesine bahsedersem. Ailesi esime yardim etmekten cok uzerine giderler cok iyi taniyorum. Ayrica esimin bana olan guvenide sarsilir. Amcasi ve yengesi biliyor sadece guvenilir insanlar sozde verdiler benden izin almadan kimseye bilgi vermeyecekler. Bakalim insallah guzel olacak hersey

Bizdeki bu kahramanlık ruhu nereden geliyor acaba?

Annesinin babasının bile umursamadığı adamları kurtarmak, iyileştirmek neden bizim
için bu kadar önemli?

Rabbim bunları bizim gibi insanlara özellikle denk getiriyor diye düşünüyorum artık.
İnşallah savaşmaya gerçekten değer, inşallah başarırız.
Allah kolaylık versin sana da..

Sizinde mi esiniz boyle? Amin insallah. Bana bugun Allah razi olsun senden alkolden kurtardin beni emin olabilirsin. meyvelerini toplayacaksin emin olabilirsin dedi.

ya bunu ben de hep düşünüyorum, genetik kodlarımıza mı işleniyor cefakarlık acaba? Anasının babasının yapmayacağı şeyleri yapıyoruz ilişkilerimizde hepimiz ben de dahil zaman zaman , hatta annecilik rolüne giriyoruz sevgili / eş olmayı bırakıp. Halbuki yabancı arkadaşlarım böyle değil ve çok eleştiriyorlar bu kadar çilekeşliği. Annem de böyle yetiştirmedi ama neden ben de böyleyim diye düşünüyorum

Sizinde mi esiniz boyle? Amin insallah. Bana bugun Allah razi olsun senden alkolden kurtardin beni emin olabilirsin. meyvelerini toplayacaksin emin olabilirsin dedi.

O laflara pek inanma canım üzülürsün maalesef..
O kadar kolay değil bir bağımlının kurtulması..

Benim eşimde kumar sorunu vardı sözde onu bıraktı ama yalan konusunu aşamadık..

Benim annem çok çilekeştir genetik olabilir :)

Bilmiyorum neden hayatta her konuda herkese karşı böyleyim.
En son kendimi düşünürüm.

Pek sevmediğim kv min mutsuzluğunu bile hesaba katarım var sen düşün.
Çek babammm çek yani

Kesinlikle genetik kodlarimizda var sanirim. Yanlis ama elimizde degil.

Şimdi de sonra da böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Siz kendi iradenizle yanında olabilirsiniz iyileşince bugünleri unutabilir geride bırakabilirsiniz. Ama bir çocuk bu yapılanları babası iyileşse dahi unutmaz unutamaz. Hiç bir zaman kapanmayacak bir yara olarak kalır ve babası iyileşse bile o çocuk iyileşemez.

Yaşadım biliyorum.

İnsan hayata bi' kez geliyorculara gıpta ediyorum. Benim de annem çilekeştir cefakardır ama beni hep tembihlerdi ilişkilerimde, öyle her taşın altına girme ortada bişey yokken diye uyardı ama ben hala flörtlerimde ohoo anasının yapmadığını yapan insan. Takdir de görmüyoruz

Ne görcen..
İlerde önüne yapmasaydın diye bile gelebilir :)
Boşver Allah bilsin diye yaşıyoruz işte..

ilerde mi? Alevli dönemlerde "yapma dedim sana kaç kez sen istedin" olarak karşıma çıkıyor. Yapınca harika, sonradan böyle yapmasaydın. bu da benim salaklığım tabi

Sevgiliyse mücadeleye değmez koy kapıya diycem ama bilirim uygulaması zordur..
Düzelir inşallah da değer ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…