son asama cift terapisindeyiz

O laflara pek inanma canım üzülürsün maalesef..
O kadar kolay değil bir bağımlının kurtulması..

Benim eşimde kumar sorunu vardı sözde onu bıraktı ama yalan konusunu aşamadık..

Insallah asarsiniz. Yok beni suan iliskimizle ilgili kiramaz cunku evlilik ve sorunlari gercekten ciddi anlamda rafa kaldirdim. Terapimiz var bu hafta bakalim. Bende farkindayim aslinda bu kadar kolay olmayacaginin. Tek guvencem bana olan sevgisi cunku bir daha ayni seyi yasatirsa elimden baska birsey gelmeyecegini her nekadar onu cok sevsemde kendimi de dusunmek zorunda oldugumu ve bir daha affedemeyebilecegimi soyledim.

Insallah asarsiniz. Yok beni suan iliskimizle ilgili kiramaz cunku evlilik ve sorunlari gercekten ciddi anlamda rafa kaldirdim. Terapimiz var bu hafta bakalim. Bende farkindayim aslinda bu kadar kolay olmayacaginin. Tek guvencem bana olan sevgisi cunku bir daha ayni seyi yasatirsa elimden baska birsey gelmeyecegini her nekadar onu cok sevsemde kendimi de dusunmek zorunda oldugumu ve bir daha affedemeyebilecegimi soyledim.

Söylemesi kolay, uygulama konusunda da başarılıysan tebrik ederim :)

Benim annem çok çilekeştir genetik olabilir :)

Bilmiyorum neden hayatta her konuda herkese karşı böyleyim.
En son kendimi düşünürüm.

Pek sevmediğim kv min mutsuzluğunu bile hesaba katarım var sen düşün.
Çek babammm çek yani :KK70:

Of bende ayniyim. Hatta maddi manevi. Maddi kisim ozellikle aileme. Ornegin annemle ayni anda bir canta begensek ve o an 1 canta alabilecek butcem olsa ben napar eder o cantayi anneme alirim kendime almam

Şimdi de sonra da böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Siz kendi iradenizle yanında olabilirsiniz iyileşince bugünleri unutabilir geride bırakabilirsiniz. Ama bir çocuk bu yapılanları babası iyileşse dahi unutmaz unutamaz. Hiç bir zaman kapanmayacak bir yara olarak kalır ve babası iyileşse bile o çocuk iyileşemez.

Yaşadım biliyorum.

Kiyamam :KK43: yok ilac kullanmak istemiyordum preze. Kullaniyorduk ama is cigrindan cikinca (1 ay once bundan ufak bir atak gecirmisti) direkt dogum kontrol hapina basladim.

Ne görcen..
İlerde önüne yapmasaydın diye bile gelebilir :)
Boşver Allah bilsin diye yaşıyoruz işte..

Aynen benim icinde onemli olan vicdanimin rahat olmasi ve keske dememek pismanlim duymamak. Evlilik cok ciddi birsey ve anlamida var aslinda dinimizde. Esim normalde cok iyi biri belki biz o alkolu biraksin diye bir araya geldik. Herseyin bir sebebi var.

Aynen benim icinde onemli olan vicdanimin rahat olmasi ve keske dememek pismanlim duymamak. Evlilik cok ciddi birsey ve anlamida var aslinda dinimizde. Esim normalde cok iyi biri belki biz o alkolu biraksin diye bir araya geldik. Herseyin bir sebebi var.

Aklımızdan, sağlığımızdan olmayalım da bu yolda inşallah..

Hobi edinmeniz güzel oldu bu arada, spor vs. Kültür turlarına gidin haftasonları, haftaiçi de film izleyin diziye başlayın. Evdeki içkiler çöpte değil mi sanırım eşiniz gidip alıyor estiğinde?

Bizim evde icki durmaz ki. Gecen hafta kapadokyaya gitmistik 6 sise sarap almisti ne ara icti inanin gormedim. Viski hediye gelmisti 2 adet buyuk. Bitirmis icine su koymus anlamam diye. Stokta yok yani birsey :) markete gidip aliyordu

Normalde oyle biri ki. Eskiden ayni sirketteydik. Hala mavi yaka birine birsey dedigimde gozde hanim x bey nasil Allah razi olsun bana cok iyiligi dokundu der. Is yerinde onun esi olmam hala daha cok isime yarar. Normalde dunya tatlisi biri. Gercekten elinde olmuyor kontrolu kaybediyor. Domuzluguna yaptigina inansam 1 dakika yaninda durmam.
Acaba sizin ilginiz ve çabalarınız onu daha da şımartıyor olabilir mi. Alkol sorunu olan tanıdıklarımda bunu hep duyardım “ ama x bey Harika bir insan” umarım çabalarınız karşılığını bulur

Annem babam için 32 yıl uğraştı ben de eski sevgilim için 8 yıl. Babam 70 yaşında eski sevgilim 40. İkisi de hala değişmedi. Annemde ben de keşke diyoruz hiç uğraşmayıp kendi hayatımıza baksaymışız.

Annem babam için 32 yıl uğraştı ben de eski sevgilim için 8 yıl. Babam 70 yaşında eski sevgilim 40. İkisi de hala değişmedi. Annemde ben de keşke diyoruz hiç uğraşmayıp kendi hayatımıza baksaymışız.

Bu son sansi zaten canim. Psikiyatri ve psikolog randevumuz var. Iyi 2 dr buldum senkronize calisiyorlar ayni muayenede. Oraya gidecegiz. Esimin amcasi ile konustuk simdi. O aldigim dr lari soyledim. Taniyormus. Ben ararim onden doktorlari dedi. Banada eger bir daha boyle birsey yaparsa o simarik birak gel bize naparsa yapsin dedi.

Herkese merhaba, normalde yarin psikologta terapimiz vardi. Doktorumuzun onerdigi psikologtu. Internette yasadigimiz yerde bir psikiyatri buldum o kisi ayni zamanda psikologmus. Uzmanlik alani alkol ve madde bagimliligi ve cift terapisi yaziyordu.Yani hem ilac yazma hemde terapi yapma yetkisi varmis. Bir daha o dr dan randevu almak icin aradim. Taaaa nisana veriyorlar. Durumumu anlattim esimi kontrol altinda tutamiyorum bir daha ayni seyi yasarsak bende artik cok kotuyum dedim. 20 subata verdiler randevu aksam saatine. Ikimizde is yerinden izin alacagiz. Allah parasi olmayanin yardimcisi olsun. Ilk aldigim psikolog cift terapi 300 tl demisti. Bu doktorda cift terapisi 450 tl. Psikiyatri ayni zamanda diye 150 tl fazla vereyim napim dedim. Normalde psikiyatri ayri gitsek yine o para. Esimin amcasina soyledim gidecegimiz dr u. Arkadasim o benim onden arar bilgilendiririm az bahsederim durumdan dedi. Esimin haberi yok ama amcasinin bildiginden.

Karakter olarak hic bir zaman zoru gordum mu kacan biri olmadim. Esimin duzelecegine inaniyorum. Zaten evleneli 1 yil olmadi bosanmaya kalksak cekismeli olur ve o zaman daha yipranirim. Suan yuksek lisansim bitti doktora derslerim baslayacak. Is yerinde terfimi verdiler is cok sikintili. Suan icin evliligimi bir kenara koydum ve onu insan olarak gorup iyilesmesi icin caba sarfedecegim. Kimseye anlatmadigim icinde burada sizlerle dertlesmek bana cok cok iyi geliyor.

Akıl oyunlari diye bir film var aklima o geldi. Sonu iyi bitiyordu kadin vazgecmiyordu. Esi sizofren bir profesordu.

Uzuldm cok Allah yardimciniz olsun esinize hidayeti icin bol bol dua edin. Iyi birine benziyor aslinda. Evi temizlemis dediniz kiyamadim.

Bir tanidigimiz, kocasiyla evlendginde adam namazinda niyazindaydi. Bir kizi oldu. Sonra bir oglu. Oglu olunca kutlama yapmak icin icmis ve icis o icis. Yillarca icip icip kadini dövdü. Ama ayrilmadilar. Yillaaar sonra adam ickiyi birakti tekrar namaza basladi.

Insanlar duzelebiliyor. Duzgun yasayan da bozulabiliyor. Niyeyse ben karamsarliga kapilmadim sizin icin. Insallah iyi olur

Akıl oyunlari diye bir film var aklima o geldi. Sonu iyi bitiyordu kadin vazgecmiyordu. Esi sizofren bir profesordu.

Uzuldm cok Allah yardimciniz olsun esinize hidayeti icin bol bol dua edin. Iyi birine benziyor aslinda. Evi temizlemis dediniz kiyamadim.

Bir tanidigimiz, kocasiyla evlendginde adam namazinda niyazindaydi. Bir kizi oldu. Sonra bir oglu. Oglu olunca kutlama yapmak icin icmis ve icis o icis. Yillarca icip icip kadini dövdü. Ama ayrilmadilar. Yillaaar sonra adam ickiyi birakti tekrar namaza basladi.

Insanlar duzelebiliyor. Duzgun yasayan da bozulabiliyor. Niyeyse ben karamsarliga kapilmadim sizin icin. Insallah iyi olur

Filmi izleyecegim. Cok tesekkur ederim. Bende iyi seyler olacagini dusunuyor ve inaniyorum. Cok sagolun :)

X