- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Babamı hatırlattı bu olay bana. Ben 5 belki 6 yaşındayım hemen hemen aynı şeyleri yaşadık. İçki ,kırılan kapılar, dağılan sofralar... Normalde de dünya şekeri bir adamdır. Hani Kemal Sunal filmlerinde filan dramatik sahneler olur ya onlar da bile hüngür hüngür ağlardı. Annem de sizin gibi hep destek oldu, psikolojik destekle atlattı. Bize de anneme de o gunleri unutturmayı başardı.
Siz güzel kalpli bir eşsiniz, herkes sizin kadar sabırlı olamazdı eminim. Umuyorum en kısa zamanda her şeyin düzenlediğine dair mesajınızı okurum.
Cok uzuldum ama sonu guzel baglanmis mutlu oldum. Cok tesekkur ederim. Insallah sizinde mutlulugunuz daim olsun. Ben esim duzelmeden bebek yapmayı dusunmuyorum cocugum bunlari gorsun istemiyorum. Ve cocuk oldugunda hem cocukla hem esimle ilgilenemem cok yipranirim. Simdi geldik eve. Aksam arkadas ortamimizla eglencemiz vardi. Ve kahve icti sadece. Diger herkes alkol alirken biz soda kahve ictik. Herkes sasirdi. Antibiyotik kullaniyorum yasak dedi. Aciklama yapmamak icin