- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
Ayy valla harika stres attırıyor tae bo.
Ben normalde spor yaparken sıkılır yanda film açardım amatae bo da ne mümkünn.
yükledm ben 35dklık bişey, zenci bi adamla kadınlar var arkada.
gerçi kadınlardan birinin vücudu hiiç hoşuma gitmedi ama
doğru video mu acaba:26:
Ben de 56 dakikalığı var ama tarif aynı.
Ben adamın da fiziğini beğenmedim kadınların da ama kimbilir kaç yıldır ne sporlar yapıyorlar da o kadar kas tutmuşlar.
Kıvrım falan kalmamış.
evet ya gerçekten çok kötü görünüyor kaslı kaslı kadınlar
biraz eritsem bacakları totoyu, haftada bir böyle ağır spor, sonra bisiklet yada yürüyüşe dönerim...
bi incelsem :26::26:
kızlar benim göbek eritmem lazım göbekde eritiyormu bu hareketler
Hadi bakalım kolay gelsin paytakcım ..
böhüüüüüüü ağlıcam şimdi :2: bilsen barrom senin gördüğün buz dağının üst kısmı(ay söylerken bile güldüm )
kız bbenim üst kısım kemik kemik, sarılınca millet bu ne bee elimize geliyo kemiklerin diyorlar, ama gel gör ki öğrencilik yıllarımda her yere koştura koştura giden ben, bu kondisyonu yitirip de oturarak çalışmaya başlayınca bacaklarım kocamanlaştı, totom da arkaya doğru fırtlamaya başladı...yürüyüşe gidemiyorum, o yüzden de genelde bacakları çalıştıran egzersiz olarak slim'i buldum.. o yüzden burdayım
ya barromm benim hikayem de bu
Ah canııım o kadar dertli yazmışsın ki yani üzüldüm ben de ama gel gör ki 154 boyuyla 65 kilo olan ben 80 den düştüm diye sevinirken pek de şey değil yani
bacaklarda ve kalçada ne kadar etkili bilmiyorum ama yaptığım 2 haftada göbeğimi epey toplamıştı, bacak ve kalçada plates çok etkili.
Esneme lastikleri de Carrefourlarda var Optimum Migros larda da var spor mağazalarında daha pahalı olabiliyor bazen araştırmak lazım.
maşallah 80denn 65e düşmek de marifet barroom
slimdeki ablanın 10dklık bacak hareketleri+ leslie yapıyorum bakalım inş. iyi olur yaaa :26:
maşallah 80denn 65e düşmek de marifet barroom
slimdeki ablanın 10dklık bacak hareketleri+ leslie yapıyorum bakalım inş. iyi olur yaaa :26:
bacak ve basen için en etkili spor hangisi ?
bacak inceltmeyle alakalı başlık var kk da orada da platesin üstünde duruluyor ki bence de öyle plates vücudun her yerinde kısa sürede etkisini gösterir ama kilo verme aşamasındayken yapmak çok da doğru değil bildiğim kadarıyla.
sana link gönderiyorum canım...canım bu 10dklık bacak hareketleri hangi videoda? bonus olanlarda mı ?
ama benim 55 e düşmem lazım
azimli gördüm seni hadi bakalım kolay gelsin
verirsin verirsin inşş
seni saç bakım topiklerinde görmez oldum yaa, nasıl lüleler
şu kan sonuçlarından bişey çıktı mı:26: