Slim in 6

evde internet kesildi o yüzden arad tarihleri almak için giriyorum sadece internete, kan sonuçlarını hala almadım ben gitsem doktor kovalar heralde :KK52:
ama dönemden ötürü dökülmeymiş o kesildi gibi çünkü epey de uzadı saçlarım doğru düzgün bir şey yapmamama rağmen iki yıl sonunda nihayet omuzlardan aşağı iniyoruz inceden :KK1:
kilolar da gitsin bakalım onda da aycangülün tarihleri dikkate almaya çalışacağım inşallah.

hmm hadi bakalm öyle olsun,sahalardan uzak kalma :KK1:
ssaçlarına da sevindim canım, daha da güzelleşsin inş :KK19:
kilolar da gitti mi :118:

Kizlar uyesi oldugum yabanci forumdan yine bir arkadas ozel bir diyet uygulamadan 8 hafta yediklerine dikkat edip ve de 6 hafta boyunca slim in 6 yapmis sonuc soyle

Toplam 7.5 kilo kaybetmis (cok asiri bir kilosu olmamasina ragmen cok iyi bir kilo kaybi), inanilmaz bir incelme ve sikilasma var ozellikle en sorunlu bolgesi olan karin ve sirt resmen erimis. Basen-bacak sorunu pek olmamasina ragmen orada da incelme olmus.

Bu once-sonra fotograflarina bakmak beni en cok motive eden sey o yuzden sizlerle de paylasmak istedim..

Hepimize kolay gelsin kizlar

İstaikrarsız br hatunum ben ve de maymun iştahlı....
pazartesi söz verdim kendime her gün leslie ile 5 mil yürücem diye,sonra slim in 6 mı yapsam hangisi daha iyi olur acaba diye ararştırma yaparken koca iki dilim pizza yedim:KK1:
kilo sorunum yok lakin 2 kilo versem fena olmaz.
boyum 1.60 kilom 52...

Üst tarafımda kemikler sayılıyor resmen,kaburgalarım meydanda,ama alt tarafa off ki ne offf:KK1:
Derdim,tasam basen kalça bacak bölgesini inceltmek,start it up videosuna baktım squad hareketi var zaten bol bol ki kalça için en ideal hareketlerden bridir.Kesinlikle faydalı olacağına inanıorum...

Şimdiii acaba bacak,kalça inceltmek için leslie mi slim mi daha kısa sürede etkili olur sizce?

hmm hadi bakalm öyle olsun,sahalardan uzak kalma :KK1:
ssaçlarına da sevindim canım, daha da güzelleşsin inş :KK19:
kilolar da gitti mi :118:

arada girip yorum bırakmaya çalışıyorum bakalım :-)
bu hafta başında dedim tamam yeter hatun az yeyip haftada yarım kilocuk veriyorsun!
sonuç pazartesi 65.8 cuma 66.2 bünyem kafayı mı yedi nedir :KK1::KK1::KK1:

Kizlar uyesi oldugum yabanci forumdan yine bir arkadas ozel bir diyet uygulamadan 8 hafta yediklerine dikkat edip ve de 6 hafta boyunca slim in 6 yapmis sonuc soyle

Toplam 7.5 kilo kaybetmis (cok asiri bir kilosu olmamasina ragmen cok iyi bir kilo kaybi), inanilmaz bir incelme ve sikilasma var ozellikle en sorunlu bolgesi olan karin ve sirt resmen erimis. Basen-bacak sorunu pek olmamasina ragmen orada da incelme olmus.

Bu once-sonra fotograflarina bakmak beni en cok motive eden sey o yuzden sizlerle de paylasmak istedim..

gel de ağlama yahu nasıl da erimiş karnı ben de bir başlayabilsem :26:

İstaikrarsız br hatunum ben ve de maymun iştahlı....
pazartesi söz verdim kendime her gün leslie ile 5 mil yürücem diye,sonra slim in 6 mı yapsam hangisi daha iyi olur acaba diye ararştırma yaparken koca iki dilim pizza yedim:KK1:
kilo sorunum yok lakin 2 kilo versem fena olmaz.
boyum 1.60 kilom 52...

Üst tarafımda kemikler sayılıyor resmen,kaburgalarım meydanda,ama alt tarafa off ki ne offf:KK1:
Derdim,tasam basen kalça bacak bölgesini inceltmek,start it up videosuna baktım squad hareketi var zaten bol bol ki kalça için en ideal hareketlerden bridir.Kesinlikle faydalı olacağına inanıorum...

Şimdiii acaba bacak,kalça inceltmek için leslie mi slim mi daha kısa sürede etkili olur sizce?

leslie yaparken sıkıntıdan videodaki kadınları inceleyip laf saymaya başlıyorum ben şahsen çoook yavaş geliyor bir de luzumsuz uzunlukta hele bir de o yerinde koşup zıplamalar yok mu videodakilerin göğüsler limon yarısı kadar tabi zıp zıp ama benim tombul göğüslerim hoplamaya uygun değil efendim.
start it up yaptım 2 hafta sonrasında da ikinci videoyu aksatarak bir hafta yaptım ama gerçekten de çok sıkılaşmıştı bacaklarım özellikle de karnım.

bence bunlar reklam amaçlı fotolar canım, kadının yüzü bile çok değişik, göğüsleri bile dikleştirilmiş gibi duruyor, hem ben 4 haftadır hiç bırakmadan slim in 6 yaptım ama bu kadar farkettirmeyeceğine eminim..4 haftada hiç bir fark olmadı..son 2 hafta kala da arada bir yapmaya başladım..tabii güzel terleten bir spor ama bu fotodaki kadar abartılacak bir zayıflama da mümkün değil 6 haftada..

arada girip yorum bırakmaya çalışıyorum bakalım :-)
bu hafta başında dedim tamam yeter hatun az yeyip haftada yarım kilocuk veriyorsun!
sonuç pazartesi 65.8 cuma 66.2 bünyem kafayı mı yedi nedir :KK1::KK1::KK1:

gel de ağlama yahu nasıl da erimiş karnı ben de bir başlayabilsem :26:

leslie yaparken sıkıntıdan videodaki kadınları inceleyip laf saymaya başlıyorum ben şahsen çoook yavaş geliyor bir de luzumsuz uzunlukta hele bir de o yerinde koşup zıplamalar yok mu videodakilerin göğüsler limon yarısı kadar tabi zıp zıp ama benim tombul göğüslerim hoplamaya uygun değil efendim.
start it up yaptım 2 hafta sonrasında da ikinci videoyu aksatarak bir hafta yaptım ama gerçekten de çok sıkılaşmıştı bacaklarım özellikle de karnım.

ben de sıkılıyorum ama uzun zaman call yapmıştım onun kadar sıkıcı değil açıkçası:KK1:hakkaten hele leslienin hiç göğsü mü yok ne ya da bantlıyolar:KK1: Valla benim göğüs ölçüm 83 ama koşarken tutuyorum canım acıyo ne yalan sölim:KK1:Azmim kırılıyor,tabi leslie birçok spor dalıyla uğraşmıştır zamanında,kas yapmıştır ama hatunun bacakları hiç iştah açıcı değil :KK1:hele şu kalabalık videosu var yaa kızı falan geliyor,orda saerı badili çıta gibi bi kız var, uçuvercek gibi hareket yapıyor,yürürken bile o kadar değişik kıvırıyor ki bazen videoyu unutup aynada kendi yürüyüşümle onunkini kıyaslıyorum :KK1:

kızlar yazıları okumaktan başım döndü açıkcası,bugn call yapmaya karar vermştm pek çok kişi bırakmş zor geldiği için mi bi faydasını görmedinizmi??düzenli yapıp sonuç alan(olumlu-olumsuz? yok mu??lütfen yardımcı olun
slim güzel zaten kısa ona başladım bende fakat onunla calla başlıcaktm eğer işe yaramıyorsa slim in diğer videolryla mı dewam etsem??

ben de sıkılıyorum ama uzun zaman call yapmıştım onun kadar sıkıcı değil açıkçası:KK1:hakkaten hele leslienin hiç göğsü mü yok ne ya da bantlıyolar:KK1: Valla benim göğüs ölçüm 83 ama koşarken tutuyorum canım acıyo ne yalan sölim:KK1:Azmim kırılıyor,tabi leslie birçok spor dalıyla uğraşmıştır zamanında,kas yapmıştır ama hatunun bacakları hiç iştah açıcı değil :KK1:hele şu kalabalık videosu var yaa kızı falan geliyor,orda saerı badili çıta gibi bi kız var, uçuvercek gibi hareket yapıyor,yürürken bile o kadar değişik kıvırıyor ki bazen videoyu unutup aynada kendi yürüyüşümle onunkini kıyaslıyorum :KK1:

aynı fikirdeyim ya, lesliedeki ablalara bakınca benim spor yapasım gelmiyor :KK43:
acaba ebrunun selülitsavarını mı yapsak ? gerçi o kadına da sinir oluyorum..

Son düzenleme:
kızlar yazıları okumaktan başım döndü açıkcası,bugn call yapmaya karar vermştm pek çok kişi bırakmş zor geldiği için mi bi faydasını görmedinizmi??düzenli yapıp sonuç alan(olumlu-olumsuz? yok mu??lütfen yardımcı olun
slim güzel zaten kısa ona başladım bende fakat onunla calla başlıcaktm eğer işe yaramıyorsa slim in diğer videolryla mı dewam etsem??
Ben ilk seti tamamladığımda faydasını görmüştüm ama belli günden sonra sıkmaya başlıyor,yavaş yavaş germe hareketleri falan,kalori harcama pek yok,kas uzattığı için sıkılaştırıyor ama eğlenceli olmadığı için faydalı olsa da çoğu kişi tamamlamadı:KK1:Verilecek kiloların varsa eğer, kilolarını verdikten sonra sıkılaşmak için call yapabilirsin,slim daha iyi gibi görünüyor.Bir de leslie yi öneririm sana.
aynı fikirdeyim ya, lesliedeki ablalara bakınca benim spor yapasım gelmiyor :KK43:
acaba ebrunun selülitsavarını mı yapsak ? gerçi o kadına da sinir oluyorum..

aynen ben de sırf onun nefes alıp verişinden deliriyorum:KK1:

Kizlar bu videolari indirebilecegim bir link varmi bildiginiz bana mesaj atin bende baslamak istiyorum leslie ye baslayacagim ama bununla destekleyebilirim.

link verilmiyormus sanırım
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsiflakulubu.com bu siteden indirebilirsiniz

kızlar dıştan alımlı bi bayanım ama gelin bide içini bana sorun bacaklarımın toplanmasını sıklaşmasnı istiyorum bu nasıl olacak bana yardım edecek varmı :26:

yapınca kesin sonuc alınacak birşey olmalı bide boşa uğraşmak istemiyorum:KK25:

bende zayıflamak ve ıncelmek ıstıyorum ama hiç bir yerde bulamıyorum indirebilecegim bir link verebilirmisiniz link yazmak yasak bılıyorum ama sıte ısmı soylesenız yeterlı olur bu arada sende zayıfla sıtesındekı lınkler artık yok :KK43:(

X