Slim in 6

ilk 3-4 gün çok ağrıdı bacaklarım oturup kalkarkarken merdiven çıkarken canım çok acıyordu..bana zor gelmişti hareketler ki kolay olmasına rağmen.
incelme var mı bilemiyorum buna kafayı takmayın derim; spor yaparken devamlı bunu düşünmek, devamlı tartılmak, devamlı ölçülmek motivasyonu düşürüyor.. Bunları haftada 1 kez yapın bence..bir de şunu unutmamak gerek kilolar 1 günde gelmedi ki 1 günde gitsin..sabırlı olun..faydası tabii ki olucak ben daha önce benzer hareketleri aerobic dersinde yapıyordum gittiğim spor salonunda ve acayip incelme sağlıyordu..ama 1 haftada bunu beklemek mucize olur, doğru olmaz..

Son düzenleme:

devam ediyor musun peki simdi? bıraktın mı yoksa?
ben dün akşam yine yaptım, bacaklarım kopacak o kadar ağrıyor ki... bir de sabahları uyandığımda sanki gece dövülmüşüm gibi oluyor. bu da haliyle gün içinde de yorgunluğa sebep oluyor. dün sadece merdivenlerde ağrıyordu,bugün oturup kalkarken bile ağrıyor..
ben devamlı tartılmıyorum, çünkü tartıya sürekli çıkınca bir düşük-bir yüksek... insan sevinse mi üzülse mi şaşırıyor
dediğin gibi kilolarımın hemen gitmesi değil benim derdim, aslında üst kısmım oldukça zayıf,sarılınca kemiklerim gelior milletin eline ama oturarak çalışmaktan dolayı bacaklar-toto alıp başını gidince hareket yapmakta buldum çareyi... umarım işe yarar... başlarken ölçmedim, bikaç ay önce ölçmüştüm, o kağıt da duruyor mu bilmiyorum. belki bu 6 gün bittikten sonra ölçerim...
çok zorlanıyorum, ama vazgeçersem kendime saygısızlık etmiş olurum... inşallah yılmam

Ayy ben de neler çekmiştim ilk yaptığımda.
Öyle ağrılarım olmuştu ki sandalyeye oturamıyordum

Çok fazla tartıya etkisi olmuyor bence slim in 6'nın ama çok incelttiği kesin.

Ayy ben de neler çekmiştim ilk yaptığımda.
Öyle ağrılarım olmuştu ki sandalyeye oturamıyordum

Çok fazla tartıya etkisi olmuyor bence slim in 6'nın ama çok incelttiği kesin.

tartı için yediklerime dikkat ediyorum canım,aslında benim kilom olmasına rağmen bacaklarım inceldiğinde onu göstermeyeceğimi düşünüyorum. çünkü üst tarafım cidden zayıf,sarılan bu ne be diyo kemiklerime... ama bacaklarım totom, zaten kiloyu da bunlara aldım... o yüzden bunlar incelirse, yediklerime de dikkat ediyorum; hem tipim hem tartım güzelleşebilir inş inş inş
ama cidden çok ağrıyor, dün öğleden sonra geçmişti, bugün tık yok... :2:

Benim de aynı şekilde.
Üst tarafımda resmen kemiklerim hissediliyor.
Ama basenim var.
Hoş o da eskisi gibi kalmadı memnun sayılırım ama tam olsun olmuşken diyorum.
Maden suyu tüketebilirsin ağrı için, kas gevşetici iyi olabilir, spordan sonra sıcak soğuk su değiştirerek vücuduna tutabililirsin.
Faydasını görüyorsun.

maden suyu mu çok şaşırdım bak, evde limonlu vardı, spordan sonra çok susuyorum zaten ondan içerim.
dediğin gibi duşu da o şekilde alayım bakalım...
teşekkürler canım tavsiyelerin için

maden suyu mu çok şaşırdım bak, evde limonlu vardı, spordan sonra çok susuyorum zaten ondan içerim.
dediğin gibi duşu da o şekilde alayım bakalım...
teşekkürler canım tavsiyelerin için

Bir şey daha vardı ama aklıma bir türlü gelmiyor
Maden suyunu sade içsen daha iyi olur içinde şeker var meyvelilerin.
İncel şekerim incel tam destek

canım evet devam ediyorum ama her çarşamba dizi izlediğim için akşamları, ara veriyorum ben 6 günde bir değil üç gün yapıp çrş ara vermiş oluyorum..inşalah devam edebilirim..farkettim ki üst tarafım incelmiş biraz..alt tarafı farkedemedim ama..bir de diyet yapamıyorum bacaklarımla başım dertte nasıl zayıflayacaklar ya (

Bir şey daha vardı ama aklıma bir türlü gelmiyor
Maden suyunu sade içsen daha iyi olur içinde şeker var meyvelilerin.
İncel şekerim incel tam destek

içmedim maden suyunu zaten
inş incelebiilirim, süper olur..
bu sabah çok daha iyiyim, alıştığımdan mı, dün akşamki soğuk-sıcak-soğuk su tuttum bacaklarıma,bundan mı bilmiyorum.
ağrı var ama dünki gibi değil çok şükür...

benim de bacaklar problemli... asıl bacaklarımın incelmesini istiyorum. dün akşam start it up'tan sonra Great Buns diye 10 dk videosu var aynı kadının. onu yaptım. rump it up'a geçince yapamam zaten 47 dk o video. inş incelir bacaklarımız, aralığın ilk haftası bitecek 6 haftam... bakalım heyecanlıyım...

artık düzenli bir şekilde yapmam lazım bi kaç gün yapıp bırakıyorum. hiç bir işe yaramıyor tabi :18:

senin ne işin var burada yahu gördüm ben senin resmini inceciksin

böhüüüüüüü ağlıcam şimdi :2: bilsen barrom senin gördüğün buz dağının üst kısmı (ay söylerken bile güldüm )
kız bbenim üst kısım kemik kemik, sarılınca millet bu ne bee elimize geliyo kemiklerin diyorlar, ama gel gör ki öğrencilik yıllarımda her yere koştura koştura giden ben, bu kondisyonu yitirip de oturarak çalışmaya başlayınca bacaklarım kocamanlaştı, totom da arkaya doğru fırtlamaya başladı... yürüyüşe gidemiyorum, o yüzden de genelde bacakları çalıştıran egzersiz olarak slim'i buldum.. o yüzden burdayım
ya barromm benim hikayem de bu

Nasıl gidiyor paytakcım ?
Yapabildin mi düzenli ?
Fark var mı ?

Bu arada iyice fark ettim, Tae bo kadar süper bir şey yok.
Alt bölgelere o kadar etkili ki.

Nasıl gidiyor paytakcım ?
Yapabildin mi düzenli ?
Fark var mı ?

Bu arada iyice fark ettim, Tae bo kadar süper bir şey yok.
Alt bölgelere o kadar etkili ki.

bilmiyorum ki canım fark var mı? psikolojik mi öyle mi bilmyiroum ama biraz inceldi gibi, boyutlarda bi değişiklik olup olmadığına bikaç hafta sonra tekrar ölçüp bakıcam inş...
6 gün boyunca devam ettim, pazar ara verdim.
bugün start it up'tan devam etmeyi düşünüyorum 2-2-2 yapıcam ben...
dün akşam ramp it up videosuna baktım da orada bi lastik var, nerden bulcam ben onu :26:
yada o hareketlere alternatif bişey var mı??

bu arada bu tae bo da nedir?? :26::26: slimden sonra ona mı geçsem:26: videoları var mı sende, nerden indirdin??
ammma soru sordum ardardaa

Ben buraya yeni baktım tabi, sorunu cevaplamıştım zaten

Hmm lastik nerede satılır ki ..
Bu spor malzemeleri satan yerlerde olur heralde.
Alternatif bir şey düşünüyorum düşünüyorum ..
Bulamadım.:26::26:
Ben bakmadım hiç ama eğer uzun süren bir yer değilse atla istersen onları

galiba o kısımlar kolları çalıştırmak için...
belki de atlarım...
bakarsın tae bo hocası ona geçmemi önerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…