Slim in 6

yükledm ben 35dklık bişey, zenci bi adamla kadınlar var arkada.
gerçi kadınlardan birinin vücudu hiiç hoşuma gitmedi ama :KK19:
doğru video mu acaba:26:

Ben de 56 dakikalığı var ama tarif aynı.
Ben adamın da fiziğini beğenmedim kadınların da ama kimbilir kaç yıldır ne sporlar yapıyorlar da o kadar kas tutmuşlar.
Kıvrım falan kalmamış.

Ben de 56 dakikalığı var ama tarif aynı.
Ben adamın da fiziğini beğenmedim kadınların da ama kimbilir kaç yıldır ne sporlar yapıyorlar da o kadar kas tutmuşlar.
Kıvrım falan kalmamış.

evet ya gerçekten çok kötü görünüyor kaslı kaslı kadınlar:KK33:
biraz eritsem bacakları totoyu, haftada bir böyle ağır spor, sonra bisiklet yada yürüyüşe dönerim...
bi incelsem :26::26:

evet ya gerçekten çok kötü görünüyor kaslı kaslı kadınlar:KK33:
biraz eritsem bacakları totoyu, haftada bir böyle ağır spor, sonra bisiklet yada yürüyüşe dönerim...
bi incelsem :26::26:

Bu arada kesinlikle ayrımcılık olarak değil ama ben zencilerden uzun süre korktum.
Daha 1-2 sene önce geçti bu korkum ama hala hafif tedirgin oluyorum.
Umarım geçer.
Ama ama tartıda niye fazla çıkıyorum onu anlayamadım.
Kas şişmesi diye moral verdim kendime ama bakalım cevap bekliyorum nefiseden
.

walla 2 gündür geç gidiorum eve, o yüzden devam edemedim :2:
ama slimdeki bayanın great buns diye bir videosu var,13 hareket hepsi 45er saniye.yaklaşık 11 dk sürüyor.
bunda bile terliyorum, belki yanına leslie de eklerim bazı akşamlar ama bunu aksatmadan yapmayı düşünüyorum.
zaten problem bacaklarım ve totomda... o yüzden biraz böyle devam edeyim bakalım :26:

böhüüüüüüü ağlıcam şimdi :2: bilsen barrom senin gördüğün buz dağının üst kısmı :KK1::KK1: (ay söylerken bile güldüm :KK53:)
kız bbenim üst kısım kemik kemik, sarılınca millet bu ne bee elimize geliyo kemiklerin diyorlar, ama gel gör ki öğrencilik yıllarımda her yere koştura koştura giden ben, bu kondisyonu yitirip de oturarak çalışmaya başlayınca bacaklarım kocamanlaştı, totom da arkaya doğru fırtlamaya başladı... :KK19::KK43: yürüyüşe gidemiyorum, o yüzden de genelde bacakları çalıştıran egzersiz olarak slim'i buldum.. o yüzden burdayım :KK5:
ya barromm benim hikayem de bu :KK50:

Ah canııım o kadar dertli yazmışsın ki yani üzüldüm ben de ama gel gör ki 154 boyuyla 65 kilo olan ben 80 den düştüm diye sevinirken pek de şey değil yani :KK70:
bacaklarda ve kalçada ne kadar etkili bilmiyorum ama yaptığım 2 haftada göbeğimi epey toplamıştı, bacak ve kalçada plates çok etkili.
Esneme lastikleri de Carrefourlarda var Optimum Migros larda da var spor mağazalarında daha pahalı olabiliyor bazen araştırmak lazım.

Ah canııım o kadar dertli yazmışsın ki yani üzüldüm ben de ama gel gör ki 154 boyuyla 65 kilo olan ben 80 den düştüm diye sevinirken pek de şey değil yani :KK70:
bacaklarda ve kalçada ne kadar etkili bilmiyorum ama yaptığım 2 haftada göbeğimi epey toplamıştı, bacak ve kalçada plates çok etkili.
Esneme lastikleri de Carrefourlarda var Optimum Migros larda da var spor mağazalarında daha pahalı olabiliyor bazen araştırmak lazım.

maşallah 80denn 65e düşmek de marifet barroom :KK42::KK9:
slimdeki ablanın 10dklık bacak hareketleri+ leslie yapıyorum bakalım inş. iyi olur yaaa :26:

bacak ve basen için en etkili spor hangisi ?

bacak inceltmeyle alakalı başlık var kk da orada da platesin üstünde duruluyor ki bence de öyle plates vücudun her yerinde kısa sürede etkisini gösterir ama kilo verme aşamasındayken yapmak çok da doğru değil bildiğim kadarıyla.

bacak inceltmeyle alakalı başlık var kk da orada da platesin üstünde duruluyor ki bence de öyle plates vücudun her yerinde kısa sürede etkisini gösterir ama kilo verme aşamasındayken yapmak çok da doğru değil bildiğim kadarıyla.

cnm ben 3 ay pilates yaptım , pilateste hareketler çok yavaş ve yorucu değil o nedenle çok etkili değil.Haklısın pilates zayıfladıktan sonra sadece sıkılaşma ve esneklik sağlama amacıyla yapılmalı sanırım..

Son düzenleme:
kızlar birşey sormak istiyorum, bu kas şişmesi olayı nasıl oluyor , her gün slim in 6 yapıyorum acaba kas şişmesine neden olur mu? bir de geçici birşey mi bu kas şişmesi nedir?

Son düzenleme:

verirsin verirsin inşş :KK8:
seni saç bakım topiklerinde görmez oldum yaa, nasıl lüleler :KK1:
şu kan sonuçlarından bişey çıktı mı:26:

evde internet kesildi o yüzden arad tarihleri almak için giriyorum sadece internete, kan sonuçlarını hala almadım ben gitsem doktor kovalar heralde :KK52:
ama dönemden ötürü dökülmeymiş o kesildi gibi çünkü epey de uzadı saçlarım doğru düzgün bir şey yapmamama rağmen iki yıl sonunda nihayet omuzlardan aşağı iniyoruz inceden :KK1:
kilolar da gitsin bakalım onda da aycangülün tarihleri dikkate almaya çalışacağım inşallah.

X