Slim in 6

Benimkisi sadece slim in 6 değil ama geçen hafta 5 gün artık yediklerime dikkat ederek 1 cm incelmişim.
1 haftada.

canım yediklerime de dikkat ediyorum, zaten kolesterolüm üst sınırda çıktı haftasonu kan aldırmıştım, 200 olması lazımmış, 195 çıktı benim... :KK14:
o yüzden kırmızı et, çikolata, kızartma, cok yağlı, tereyağ vs. yasak artık. dr bu kadar sıkı konuşmadı ama benim moralim bozuldu, daha 26 yaşındayım, ne kolesterolü... :KK19::KK20:
inşallah hem incelmek hem sağlığıma kavuşmak istiyorum :KK50:

canım yediklerime de dikkat ediyorum, zaten kolesterolüm üst sınırda çıktı haftasonu kan aldırmıştım, 200 olması lazımmış, 195 çıktı benim... :KK14:
o yüzden kırmızı et, çikolata, kızartma, cok yağlı, tereyağ vs. yasak artık. dr bu kadar sıkı konuşmadı ama benim moralim bozuldu, daha 26 yaşındayım, ne kolesterolü... :KK19::KK20:
inşallah hem incelmek hem sağlığıma kavuşmak istiyorum :KK50:

paytakcım özelden de atsan lınkler cıkmamıs ya:KK43:(( ama cıkıyordu özelde lınkler bu neden cıkmmaıs anlamadım:KK43:(( sitenın sadece adını ayrı ayrı yazarsan ben google dan bulabılırım sanıırm:26::26: burdan yazabılırsın zahmet oluyo cnm sana......

kızlar 3 gün yaptım , 1 gün ara verdim , bugün 4. kere yaptım..bacaklarımın ağrısı geçti biraz..
ben bu ilk videoda bile zorlandım heryerim çok ağrıdı :KK43: diğerleri nasıl acaba :KK43:

start up ile başlayabilirsin hem alt bölgeleri çok güzel çalıştırıyor.
Acayip sıkılaştırıyor.

canım sen start it up ı kaç hafta yaptın, ne kadar sürede sıkılaştırıyor ? ayrıca diyet de uygulamış mıydın ?
bir de 6 günü üst üste mi yapmak gerek, örneğin ben 3 gün yapıp 1 gün ara verdim 3 gün daha üst üste yapıcam, 4. gün de diğer videoya geçicem..doğru mu ?

Son düzenleme:
canım sen start it up ı kaç hafta yaptın, ne kadar sürede sıkılaştırıyor ? ayrıca diyet de uygulamış mıydın ?
bir de 6 günü üst üste mi yapmak gerek, örneğin ben 3 gün yapıp 1 gün ara verdim 3 gün daha üst üste yapıcam, 4. gün de diğer videoya geçicem..doğru mu ?

Benimkisi hiç düzenli olmamıştı.
Ayrıca diyette uyguluyorum ama 5-6 günde 1 cm incelme olmuştu.
Normalde 1 veya 2 hafta devam etmek gerekli 6 gün yapıp 1 gün ara şeklinde ama ben şimdi estikçe yapıyorum.

Benimkisi hiç düzenli olmamıştı.
Ayrıca diyette uyguluyorum ama 5-6 günde 1 cm incelme olmuştu.
Normalde 1 veya 2 hafta devam etmek gerekli 6 gün yapıp 1 gün ara şeklinde ama ben şimdi estikçe yapıyorum.

canım sen slim in 6'yla incelttin mi basenlerini cidden :KK52:
pazartesi başlamayı düşünüyorum, bi yandan abartmadan yeme, ara öğünlerle dengeleme vs çabaları içindeyim.
oturarak çalıştığım için bacaklarım ve totom aldı başını gidiyor, slim in 6'ya da 6 gün yap,1 gün dinlen olayından dolayı ptesi başlayım demiştim.
inşallah faydalı olur dediğin gibi :26:

canım sen slim in 6'yla incelttin mi basenlerini cidden :KK52:
pazartesi başlamayı düşünüyorum, bi yandan abartmadan yeme, ara öğünlerle dengeleme vs çabaları içindeyim.
oturarak çalıştığım için bacaklarım ve totom aldı başını gidiyor, slim in 6'ya da 6 gün yap,1 gün dinlen olayından dolayı ptesi başlayım demiştim.
inşallah faydalı olur dediğin gibi :26:

sen daha başka ne yapıyordun ki canım ? :26:

Karatay diyetini uyguluyordum bir de.
Çok sağlıklı olduğundan belki de asıl gitmesi gereken yerden inceldim.
Bir de bugün ölçtüm tekrar.
Tam 2 haftada 2.5 cm incelmiş basenlerim.
İlk hafta 3 veya 4 gün slim in 6 2. hafta ise leslie ile yürüyüşler yaptım.
Yediklerime pek dikkat etmemiştim.
HAtta bir sürü pasta falan da yedim.
Arada da spor yaparken sauna tayt giydim.
Şaşırtıcı ama cidden 2.5 cm incelmişim.

Karatay diyetini uyguluyordum bir de.
Çok sağlıklı olduğundan belki de asıl gitmesi gereken yerden inceldim.
Bir de bugün ölçtüm tekrar.
Tam 2 haftada 2.5 cm incelmiş basenlerim.
İlk hafta 3 veya 4 gün slim in 6 2. hafta ise leslie ile yürüyüşler yaptım.
Yediklerime pek dikkat etmemiştim.
HAtta bir sürü pasta falan da yedim.
Arada da spor yaparken sauna tayt giydim.
Şaşırtıcı ama cidden 2.5 cm incelmişim.

şu slim in 6nın resimleri fln çok dikkat çekici..
diyet olarak belli bir listeye uymak zor oluyor ama insan kendini öncesi-sonrası diye kıyaslayınca, önceden yedikleri şeyleri kısıtlamaya başlayınca diyet yapmış oluyor diye düşünüyorum ben, benim için listeye uymak çok zor. öğlen iş yerinde ne çıkarsa, akşam annem ne pişirirse...
ama spor olark slim e başlıyorum inş pazartesi, inş cok zorlanmam.... :KK8::KK8:

şu slim in 6nın resimleri fln çok dikkat çekici..
diyet olarak belli bir listeye uymak zor oluyor ama insan kendini öncesi-sonrası diye kıyaslayınca, önceden yedikleri şeyleri kısıtlamaya başlayınca diyet yapmış oluyor diye düşünüyorum ben, benim için listeye uymak çok zor. öğlen iş yerinde ne çıkarsa, akşam annem ne pişirirse...
ama spor olark slim e başlıyorum inş pazartesi, inş cok zorlanmam.... :KK8::KK8:[/FONT][/COLOR]

Diyet demek listeye uymak değil zaten benim için de.
Ben de asla listeye uyamayanlardanım ama yediklerime dikkat ediyorum.
Bir yerde kaçırdıysam sonrakinde toplamaya çalışıyorum.

ya dogru dürüstt bi link yokmu arkadaşlar bulamıyorum leslie sansone için link

leslie sasone programı youtube da var oradan izleyebilirsiniz. eğer indirmek istiyorsanız da youtubedan nasıl video indirilir diye aratırsanız çok kolay bir yöntemi var indirmenin

kızlar ben 6 kere yaptım ilk videoyu, benim için artık 2. videoya geçme vakti geldi inşallah allah izin verir ve gücüm yeterse :)
benden başka yapan yok mu ? gün be gün yazsanız siz de..ne yiyip ne içiyorsunuz diyet yapan var mı aynı zamanda ?

Son düzenleme:
kızlar ben 6 kere yaptım ilk videoyu, benim için artık 2. videoya geçme vakti geldi inşallah allah izin verir ve gücüm yeterse :)
benden başka yapan yok mu ? gün be gün yazsanız siz de..ne yiyip ne içiyorsunuz diyet yapan var mı aynı zamanda ?

6 gün yaptın kendini nasıl hissediyorsun canım
var mı bir incelme?
ben de bu akşam başlayacağım inş.
ama ben her video 2 hafta yapılcak diye biliyorum. yanlışım mı var? 6 haftalık, 3 video da 2şer hafta yapılmayacak mı?
hadi tourmaline bizi motive et, inş incelme vardır.

6 gün yaptın kendini nasıl hissediyorsun canım
var mı bir incelme?
ben de bu akşam başlayacağım inş.
ama ben her video 2 hafta yapılcak diye biliyorum. yanlışım mı var? 6 haftalık, 3 video da 2şer hafta yapılmayacak mı?
hadi tourmaline bizi motive et, inş incelme vardır.

1-2-3 veya 2-2-2 olarak yapılabiliyor paytakcım.

dün akşam yaptım, bazı yerlerinde çok zorlandım :KK5: bacaklarım kilitlendi gibi oldu ama yılmadım bitirdim.
(27 dklıkda bu kadar oldumsa 47 ve 57likleri düşünemiorum :44::KK50::KK50:)
ve sabah kalktığımda dövülmüş gibiydim...
hele merdivenlerden inerken resmen bacaklarım kasıldı..
bu işe yaradığını mı yoksa yanlış bişeyler yaptığımı mı gösteriyor :26::26:
devam edicem ama inş... kendime şunu diyorum "6 hafta ne ki! hemen geçer..."
umarım öyle olur...

kızlar nerden indiriyorsunuz banada gönderin bulayım başlamayı düşünüyorum

dün akşam yaptım, bazı yerlerinde çok zorlandım :KK5: bacaklarım kilitlendi gibi oldu ama yılmadım bitirdim.
(27 dklıkda bu kadar oldumsa 47 ve 57likleri düşünemiorum :44::KK50::KK50:)
ve sabah kalktığımda dövülmüş gibiydim...
hele merdivenlerden inerken resmen bacaklarım kasıldı..
bu işe yaradığını mı yoksa yanlış bişeyler yaptığımı mı gösteriyor :26::26:
devam edicem ama inş... kendime şunu diyorum "6 hafta ne ki! hemen geçer..."
umarım öyle olur...

ben de ilk dnedigimde 3-4 gun bacaklarim asiri tutulmustu. hatta dedigin gibi ertesi gun merdivenden inerken kasilmadan oturu binbir sekle girmistim.
sonucta ise yaradiginin kanitidir cunku kaslarin gelisme sekli odur. sen kasi asiri calistirarak yorar hatta biraz hirpalarsin. vucut da vucudun hirpalanan kismini hemen tedavi edip gelistirmeye programlidir. nitekim de oyle olur o kasa daha cok kan gider daha cok beslenir sonra da o kas tabi ki gelisir. agriya ragmen devam et derim. ben birakmistim cok pisman oldum sonra. simdi tekrar baslamayi dusunuyorum bu hafta da leslie yapip bitirdikten sonra.
once sonra resimlerine bakip kendi kendini gaza getirebilirsin :))

kızlar nerden indiriyorsunuz banada gönderin bulayım başlamayı düşünüyorum

gönderdim şimdi sana canım, indirebilirsin oradaki linklerden.

ben de ilk dnedigimde 3-4 gun bacaklarim asiri tutulmustu. hatta dedigin gibi ertesi gun merdivenden inerken kasilmadan oturu binbir sekle girmistim.
sonucta ise yaradiginin kanitidir cunku kaslarin gelisme sekli odur. sen kasi asiri calistirarak yorar hatta biraz hirpalarsin. vucut da vucudun hirpalanan kismini hemen tedavi edip gelistirmeye programlidir. nitekim de oyle olur o kasa daha cok kan gider daha cok beslenir sonra da o kas tabi ki gelisir. agriya ragmen devam et derim. ben birakmistim cok pisman oldum sonra. simdi tekrar baslamayi dusunuyorum bu hafta da leslie yapip bitirdikten sonra.
once sonra resimlerine bakip kendi kendini gaza getirebilirsin :))

haklısın,zaten ben de öyle düşünüyorum.
6 hafta nedir ki çabuk geçer diyorum, ama cidden bacaklarım çok ağrıyor. inşallah incelme ve forma girme görürüm 6 hafta sonunda... :KK28:

X