Slim in 6

bacaklarının zayıflaması için kas eritmek doğru bişey değil benim bacaklarım da oldukça kalın hele alt baldırlarım taş gibi bi gram yağ yok ama yine de kalın sana önerim pilates ya da callanetics ikisi de kasları uzatarak daha ince görünmeni sağlar. slim in 6 yaparak yağlarından kurtulduktan sonra pilates ya da callanetics yaparsan daha iyi sonuç alabilirsin ben şahsen böyle yapıyorum. sakın kas eriticem diye beslenmeni bozma kasların erirse allah korusun kalp kasları da eriyomuş. diyetinde proten ihtiyacına dikkat et bence

zumba sana hafif geliyorsa bu da hafif gelebilir. sana pump it up ı önerebilirim. oldukça tempolu bir kardiyo incelmene yardımcı olur hem slim in 6 dan daha eğlenceli duruyo youtube'a pump it up yaz 3 bölüm halinde yüksek tempolu bir egzersiz. ben de düşündüm onu yapmayı ama henüz hazır değilim

çokk teşekkür ederim, aldığım en iyi tavsiye bu:)

bir haftayı doldurdum

şimdilik aldığım sonuçlar şöyle:

kalça ve karında sıkılaşma ve özellikle kollarımda sıkılaşma var.

beni en çok şaşırtan göğüslerimin şıkılaşması oldu.

kısacası çıplakken bi nebze de olsa daha iyi görünüyorum

annem zayıfladın diyo ama

başladığımda 60 kiloydum şu anda 59 kiloyum ama hiç yediğimden kısmıyorum zaten oruç da tutuyorum

öyle hergün yapmadım arada bi ara verdiğim de oldu.

tek kötü yanı eğlenceli olmaması insan bi hareketli müzik koyar dimi arkaya :)

bir haftayı doldurdum

şimdilik aldığım sonuçlar şöyle:

kalça ve karında sıkılaşma ve özellikle kollarımda sıkılaşma var.

beni en çok şaşırtan göğüslerimin şıkılaşması oldu.

kısacası çıplakken bi nebze de olsa daha iyi görünüyorum

annem zayıfladın diyo ama

başladığımda 60 kiloydum şu anda 59 kiloyum ama hiç yediğimden kısmıyorum zaten oruç da tutuyorum

öyle hergün yapmadım arada bi ara verdiğim de oldu.

tek kötü yanı eğlenceli olmaması insan bi hareketli müzik koyar dimi arkaya :)

Başlayamadım gitti ben.
Hangi saat dilimlerinde yapıyorsun?

Herkese merhaba arkadaşlar. Biraz ara versemde (tatil, bayram dolayısıyla) yeniden aranıza geri döndüm.
Nisan 2011'de 84 kilo ile başladığım diyet ve spor serüvenimde Eylül 2011 itibariyle 68 kiloyum.
Leslie yaptım, slim in 6 yaptı. ramp it up 'ın ötesine geçemedim ama yinede vücudum acayip degişti. 6 sene önceki ve bundan 6 ay önce bacağımı bile sokamadığım pantolonlarımı giymenin tadı başka hiçbirşeyde yoktu.
Spora baya bir ara vermiştim. Kilo vermeyede devam ettim ama cumartesi günü bir baktım bacaklarım ve karnım yumusamıs. Haa bir de şunu farkettim. Spor yaparken bir günlük kacamaklarımdan sonra tartıda fark olmazdı ama ne zaman sporu bıraktım ve kacamaklara devam ettim baktım tartı yukarı dogru oynamaya basladı :KK34:

O yüzden dün tekrar slim in 6 yapmaya karar verdim.Önceki tecrübelerime dayanarak start it up'ı tam yaptım, hemen devamında ramp it up'ın karın ve kol hareketlerini yaptım. Kendime göre harmanladım yani. Slim in 6'e ilk basladığım günkü ağrılarım olmadı bugun. Sadece bacaklarımın üst kısmında ve popo bölgesinde hafif ağrı var. Ama yapmaya fırsat bulamayan, bir şekilde erteleyen arkadaşlara tavsiyem bir an önce başlamaları. Kilo bir şekilde veriliyor ama vücudu sekillendirmek için ve verdiğimiz kiloları hemen almamak içinspor şart ve slim in 6 gerçekten cok faydalı.

ben de en kısa zamanda başlayacağım. dambıl sorununu nasıl çözüyorsunuz. nereden alabilirm ve nasıl bir şey almalıyım.

kızlar ya 5 gündür slim in 6 yapıyorum, hatta start it up.ı yaptıktan sonra ardından 10-20 dk pilates ya da leslie yapıyorum. yediklerimi bi süredir yaptığım gibi 1300 kaloride tutmaya çalışıyorum ağırlıklı olarak meyve yiyerek. tartıdaki sonuç 5 günde +1 kilo :44: halbuki slim.e başlamadan önce bi süredir sabitlenmiş kilom azalmaya başlamştı... biraz baktım sitelerden, ilk haftalarda kas oluştuğu için ve kas ağır geldiği için kilo alınabilirmiş 6 hafta devam edince bu durum gidiyormuş. ama merak ediyorum sizlerden böyle bi sorun yaşayan oldu mu durupdururken kilo alıyorum canım sıkıldı:KK43:

kızlar ya 5 gündür slim in 6 yapıyorum, hatta start it up.ı yaptıktan sonra ardından 10-20 dk pilates ya da leslie yapıyorum. yediklerimi bi süredir yaptığım gibi 1300 kaloride tutmaya çalışıyorum ağırlıklı olarak meyve yiyerek. tartıdaki sonuç 5 günde +1 kilo :44: halbuki slim.e başlamadan önce bi süredir sabitlenmiş kilom azalmaya başlamştı... biraz baktım sitelerden, ilk haftalarda kas oluştuğu için ve kas ağır geldiği için kilo alınabilirmiş 6 hafta devam edince bu durum gidiyormuş. ama merak ediyorum sizlerden böyle bi sorun yaşayan oldu mu durupdururken kilo alıyorum canım sıkıldı:KK43:

ya burada ya da callenetics de cm olarak incelip tartıda fazla çıkan olmuştu.

ya burada ya da callenetics de cm olarak incelip tartıda fazla çıkan olmuştu.

teşekkürler canım cevabın için. ben uzun süre callanetics de yaptım fakat bir gün leslie 5 mil yapıyordum bir gün callanetics hem kilo vermiştim o dönemde hem de cm olarak epey ( 5-6 cm falan) incelmiştim. şimdi sadece slim in 6 yapıyorum umarım geçici bi durumdur =) ama moralimi bozmuyorum gene de çünkü aynaya baktığımda özellikle karın bölgemin şekle girdiğini hissediyorum ki daha karın hareketi yoktu doğru düzgün start it up.ta =) bugün 2. etaba geçiyorum. sonuçları yazarım=) bu arada kilom da bugün azalma vardı aldığım 1 kilonun 700 gr kadarı gitmiş çok şükür =)

arkadaşlar bana göbek ve bel eriten bir egzersiz videosu önerebilirmisiniz

kızlar youtube a pump it up part 1 yazın ordada hareketler yapan kızlar var ama ne kızlaar hepsi taş gibii :KK52: slim in 6 da ki kadının vücudu çok güzel deildi ama bunların ki süper insanı yapmaya teşvik edio bu hareketleri yapsam benimkide öyle olur mu diee acaacaba bizde yapsak onlar gibi olur muyuz yavvv yoksa onlar doğuştan mıdır. ben o kızlarla yapmayı düşünüyorum çok özendim valla yaa çok isterdim öyle vücüdüm olsunn :KK33:

ayy evet dedin bende baktım hemen kızların vücut güzel de bence bunlar daha doğrusu bir çok aerobik yapan hocalar başka bir spor dalıyla ilgileniyor gibi. Bunlar çita gibiler ya :KK70: nasıl böyle dururlar anlamıyorum.... Hemde yurtıdısında fazlasıyla alkol tükeliyorken. Bende yapıcam bunlara katılıcam :KK70:

ben de bugün slim in 6 yı yapmaya başladım..daha ilk günüm..start up kolay, 25 dk yapmak zor gelmiyor ama 2. haftadaki 48 dk galiba sonraki de yaklaşık 1 saat, bunları nasıl yapıyorsunuz zaman ayırmak da mesele.. ben yeni başladım bana ne tavsiye edebilirsiniz ?

ayrıca diğer videolardaki ellerinde bir tane lastik var onu nerden aldınız ? yer minderi de var aldınız mı , nasıl çözüm buldunuz ?bu hareketleri nasıl yapıyorsunuz ?
diğer bir sorum da bacak ve basen eritiyor mu?

evet ben de indirdim az önce start it up videolarını.
merak ettiğim birşey var. benim belimde çok problem yok ama oturarak çalıştığım icin alt tarafım resmen şekilsizleşti. bacaklarım kalınlaştı, totom büyüdü. eteklerimin belleri bol, bacakları dar gelir oldu :KK14::KK14: bu slimde bi ton video var, benim indirdiğim yerde. o kadar çok ki... hangilerini kullanmam gerekiyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba:26::44:

merak ettiğim birşey var. benim belimde çok problem yok ama oturarak çalıştığım icin alt tarafım resmen şekilsizleşti. bacaklarım kalınlaştı, totom büyüdü. eteklerimin belleri bol, bacakları dar gelir oldu :KK14::KK14: bu slimde bi ton video var, benim indirdiğim yerde. o kadar çok ki... hangilerini kullanmam gerekiyor, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba:26::44:

start up ile başlayabilirsin hem alt bölgeleri çok güzel çalıştırıyor.
Acayip sıkılaştırıyor.

işdemi çalişiyorsun yoksa ????

start up ile başlayabilirsin hem alt bölgeleri çok güzel çalıştırıyor.
Acayip sıkılaştırıyor.

teşekkür ederim canım, inşallah sıkılaştırır. gerçekten çook ihtiyacım var :KK14: bu sabah bir egzersiz programı yapmıştım kendime,onu düzenli yapayım,egzersizli bir hayata alışma olsun bana,çünkü uzun bir aradan sonra ciddi olarak başladığım egzersizlerim olacak. alışmadan sonra haftaya pazartesi de slim in 6 weeks'e başlayayım diyorum. 1 gün ara vermek lazım ya, o pazar olursa bana da iyi olur dinlenmiş olurum.
aralığa kadar alacağım sonuçlar çok önemli benim için...

işdemi çalişiyorsun yoksa ????

evet çalışıyorum, oturarark çalıştığım için de bu sorun başgösterdi. öğrenciyken otobüs kullanmak yerine yürüyen ben simdi baya hareketsiz kaldm.:KK50:
dolayısıyla bacak-basen-toto aldı başını gitti...:KK14: umarım bi çare olur bu egzersizler...

teşekkür ederim canım, inşallah sıkılaştırır. gerçekten çook ihtiyacım var :KK14: bu sabah bir egzersiz programı yapmıştım kendime,onu düzenli yapayım,egzersizli bir hayata alışma olsun bana,çünkü uzun bir aradan sonra ciddi olarak başladığım egzersizlerim olacak. alışmadan sonra haftaya pazartesi de slim in 6 weeks'e başlayayım diyorum. 1 gün ara vermek lazım ya, o pazar olursa bana da iyi olur dinlenmiş olurum.
aralığa kadar alacağım sonuçlar çok önemli benim için...

evet çalışıyorum, oturarark çalıştığım için de bu sorun başgösterdi. öğrenciyken otobüs kullanmak yerine yürüyen ben simdi baya hareketsiz kaldm.:KK50:
dolayısıyla bacak-basen-toto aldı başını gitti...:KK14: umarım bi çare olur bu egzersizler...

Benimkisi sadece slim in 6 değil ama geçen hafta 5 gün artık yediklerime dikkat ederek 1 cm incelmişim.
1 haftada.

kızlar bana bırınız lınk atın ya......bırde bunu ındırım hiçbişeyden eksık kalmayım:) bak atın ama beklıyorum:KK54::KK54:

X